[10 kolejka] Ruch Chorzów - Lechia Gdańsk
-
- Kontakt:
i bardzo dobrze, ze nos tak widzom. Zawsze glosno ryczymy na szpilach Gůrny Ślůnsk, od wielu lot na szpilach som obecne fany GS do tego ostatnio akcja z fanom Oberschlesien, moim zdaniym dobrze, ze momy wizerunek nojbardziyj slonskiego klubu.
po za tym tepaki z przyjezdnych ekip sami prowokujom spiewaniem hymnu, wiedzac o naszyj odrebnosci. Na ich prowokacje zawsze byda gwizdol.
Jestem Gornoslazakiem czyli Gornoslazakiem.
po za tym tepaki z przyjezdnych ekip sami prowokujom spiewaniem hymnu, wiedzac o naszyj odrebnosci. Na ich prowokacje zawsze byda gwizdol.
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
O to chodzi. Już to kiedys pisałem, ale powtórze: hymn państwowy śpiewa się w ścisle okreslony sposob, w scisle okreslonych sytuacjach. Wiekszosc ekip udajacych, ze spiewa Mazurka Dąbrowskiego robi to wyłącznie dla prowokacji co samo w sobie jest nadużyciem. W związku z tym na Ruchu nie gwiżdżemy na hymn tylko na hipokrytów udających dupncyh patriotów.pedro-sbl pisze:po za tym tepaki z przyjezdnych ekip sami prowokujom spiewaniem hymnu, wiedzac o naszyj odrebnosci. Na ich prowokacje zawsze byda gwizdol.
-
- Kontakt:
święte słowa Scypion. Tylko że padlinożerne pismaki lubią rozdmuchiwać takie szczególy...Scypion pisze:O to chodzi. Już to kiedys pisałem, ale powtórze: hymn państwowy śpiewa się w ścisle okreslony sposob, w scisle okreslonych sytuacjach. Wiekszosc ekip udajacych, ze spiewa Mazurka Dąbrowskiego robi to wyłącznie dla prowokacji co samo w sobie jest nadużyciem. W związku z tym na Ruchu nie gwiżdżemy na hymn tylko na hipokrytów udających dupncyh patriotów.
Widzew&Ruch wojowników dwóch
-
- Kontakt:
Lepiej szykujcie cieple ciuchy na piatek bo wygladna na to , ze o 20 00 ojjj bedzie pizdzialo.
Mam nadzieje , ze zdecydowana wiekszosc nie wymieka.
Mam nadzieje , ze zdecydowana wiekszosc nie wymieka.
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "GŚ
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
-
- Kontakt:
- ObeRschlesien
- Kontakt:
Niech jest nawet tako pogoda jak kiedyś pora lot wstecz jak grali my z Korona unos i wynik tyz niech bydzie taki , wtedy sie zmarzlo
http://www.90minut.pl/mecz.php?id_mecz=170536

-
- Kontakt:
Gola na 1-1 strzelił Śrutwa a na 2-1 Bizacki -tam jest błąd.DZIES.10.NA pisze:http://www.90minut.pl/mecz.php?id_mecz=170536
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Witajcie
Myślę , ze dopiero teraz zaczynają sie mecze w których będzie można ocenić Ruch jako zespół i jakie ma aspiracje.
Nikt z nas nie przewidywał tak fantastycznego począku rundy pomimo fatalnej sytuacji materialnej , zawodnicy grają / więc coś musiało się zmienić oby jak najdłużej w tym kierunku.
Spotykamy się w piątek !
Myślę , ze dopiero teraz zaczynają sie mecze w których będzie można ocenić Ruch jako zespół i jakie ma aspiracje.
Nikt z nas nie przewidywał tak fantastycznego począku rundy pomimo fatalnej sytuacji materialnej , zawodnicy grają / więc coś musiało się zmienić oby jak najdłużej w tym kierunku.
Spotykamy się w piątek !

- L-o
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Zmieni to sie pewnie po sezonie jak odejdą Sadlok,Brzyski, kto wie czy nie Grodzicki i oby nie Pilarz..Lelo pisze:Abo grajom, bo chcom zwrócić na siebie uwaga innych klubów. Tak czy inaczyj INO ZWYCIYNSTWO!wieslawlecki pisze:zawodnicy grają / więc coś musiało się zmienić oby jak najdłużej w tym kierunku.
czytaj - grają po to aby wyjść gdzieś wyżej. czyli zgadzam się ze zdaniem Lelo

- ObeRschlesien
- Kontakt:
szczerze to mnie kilo kto wtedy strzelil 1 a kto 2-gi wazne ze wygrali my a chodzilo mi o pogoda że pizdzialo tak ze tyn szpil zapamietolemRidej pisze:Gola na 1-1 strzelił Śrutwa a na 2-1 Bizacki -tam jest błąd.DZIES.10.NA pisze:http://www.90minut.pl/mecz.php?id_mecz=170536

-
- Kontakt:
Ja rozumia też byłech na tym szpilu i wiem że piździało.DZIES.10.NA pisze:DZIES.10.NA napisał/a:
http://www.90minut.pl/mecz.php?id_mecz=170536
Gola na 1-1 strzelił Śrutwa a na 2-1 Bizacki -tam jest błąd.
szczerze to mnie kilo kto wtedy strzelil 1 a kto 2-gi wazne ze wygrali my a chodzilo mi o pogoda że pizdzialo tak ze tyn szpil zapamietolem i w piatek moze byc podobnie ale kto mo byc to bydzie i tyla.Jo sie nie umia juz doczekac