[4 Kolejka] Zagłębie Lubin - Ruch Chorzów

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów

Jak zakończy się mecz Zagłębie - Ruch?

3pkt dla Zagłębia
11
6%
Remis
14
8%
3pkt dla Ruchu
159
86%

Liczba głosów: 184

Wiadomość
Autor
kris.mu
Kontakt:

#46 Post autor: kris.mu » 18 sie 2009, o 00:11

Majki88 pisze:My wygraliśmy z Piastem Gliwice,
a Piast Gliwice wygrał z Zagłębiem Lubin
Czyli czuje że czwarta kolejka da nam kolejne 3 punkty ;P
ale niGdy nie wiadomo ponieważ w obu spotkaniach wygrali gospodarze :/

1 kolejka Korona - Polonia W. 4-0
2 kolejka Korona - Lech 0-5
czyli w meczu
3 kolejki Lech - Polonia W. powinien być pogrom Polonii a skończyło się 2-4 ...... :kwasny:

scaneRboy
Kontakt:

#47 Post autor: scaneRboy » 18 sie 2009, o 08:28

Kapelusz pisze:Długie posiadanie pilki.Trzeba grac spokojnie i madrze powoli do przodu zadnego murowania bo zaglebie zwietrzy szanse i nie odpusci,przychylam sie do tezy o pilnowaniu micanskiego.No i oczywiscie wykorzystac stale fragmenty.1-2 powinno byc :)
racja, nie można zakładać, że przez 90 minut chłopcy bedą napier***lać akcja po akcji dwoma ludźmi z przodu, nie ma w polsce piłkarzy, którzy dadzą radę, w końcu przyjdzie kryzys. Trzeba wiedzieć co robić, żeby sobie dychnąć, ale nie stracić kontroli nad meczem tzn. oddać całkowicie inicjatywę. Dobrze, jak uda się wcześniej coś strzelić, jeśli nie, to przeciwnik ma nas na widelcu.

Awatar użytkownika
west72
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#48 Post autor: west72 » 18 sie 2009, o 09:21

po co wymyślać niestworzone historie,wystarczy powtórzyć skuteczność z PP i myśla,że bez większego wysiłku wygromy w Lubinie :cwaniak: .

A tak poważnie ,to Lubin mo problem nie my,jak zagramy swoje z konsekwencją w tyłach(mecze z PIastem i Arką na zero) to napewno coś strzelimy i skasujemy 3 punkty.będzie 3:0( Niedzielan,Niedzielan,Niedzielan)
Naszym Honorem Jest Nasz Klub! RUCH Chorzów LEGENDA BEZ KOŃCA

19_kRzysiek_20
Kontakt:

#49 Post autor: 19_kRzysiek_20 » 18 sie 2009, o 17:36

Zagra już Zając w Lubinie? ogolnie musimy zagrać od samego początku twardo i do przodu. 2:0 do Ruchu :D

Awatar użytkownika
ObeRschlesien
Kontakt:

#50 Post autor: ObeRschlesien » 18 sie 2009, o 18:19

19_kRzysiek_20 pisze:Zagra już Zając w Lubinie? ogolnie musimy zagrać od samego początku twardo i do przodu. 2:0 do Ruchu :D
Jak bylech na treningu przed szpilem z Wisla to zamienili my z Zajacem pora zdan i powiedziol ze jesli wszystko bydzie ok to możliwe ża za 2 tydnie moze juz zagrac pare minut ale mysla ze dopiero wroci na szpil z Polonia W zeby nie ryzykowac ale to wie ino sztab szkoleniowy czy pojedzie do Z.L
Obrazek

toRpeda
Kontakt:

#51 Post autor: toRpeda » 19 sie 2009, o 08:00

jo jest optymistom i powiem krotko 4:0
Niedzielan x2
Sobiech x2
A co w tym pięknego ?. Poświęcenie, który z nas każdy wkłada w to, by jechać za swoją drużyną. Miłość - Nie za pieniądze, Nie za zaszczyty. Za piękne chwile, których się nigdy nie zapomni, wspomnienia, które zostaną do końca, za kolegów, którzy staną murem. Każdego dnia dziękuje bogu że jestem kibicem, a nie typem dla którego liczy się kasa i pozycja. Dla nas liczą się chwile. I to my przeżyjemy życie tak jak się powinno. Na całego. Bo do grobu nic nie zabierzemy... A pamięć pozostanie wiecznie

valderama
Kontakt:

#52 Post autor: valderama » 19 sie 2009, o 08:12

W moim przekonaniu wynik tego meczu zależy w 90% od dyspozycji Zagłębia. Niebiescy są w dobrej, stabilnej formie więc i takiej gry trzeba się spodziewać w Lubinie. Zagłębie jak wiemy jest w kryzysie, ale zarówno może to skutkowac tym, że się zmobilizują i będzie trudno o zwycięsto, albo zagrają jak podczas poprzendnich spotkań ... wtedy o wynik jestem spokojny (Stawiam na 2:0 dla Ruchu).

scaneRboy
Kontakt:

#53 Post autor: scaneRboy » 19 sie 2009, o 08:27

dla mnie wynik nie jest najwazniejszy (jasne ze chce zwyciestwa).

Chce zobaczyc, jak Ruch gra dwie dobre połowy, (tak jak Małysz: dwa równe skoki)

Awatar użytkownika
Scypion
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"

#54 Post autor: Scypion » 19 sie 2009, o 11:15

scaneRboy pisze:dla mnie wynik nie jest najwazniejszy (jasne ze chce zwyciestwa).

Chce zobaczyc, jak Ruch gra dwie dobre połowy, (tak jak Małysz: dwa równe skoki)
a dla mnie najwazniejszy jest wynik. Licza sie tylko pkt. Jesien decyduje w wielkiej mierze o koncowym ukladzie tabeli wiec trzeba te punkty ciułac za wszelka cenę zeby w czerwcu nie brakło. Jesli o mnie chodzi moga zagrac padake strzelić bramke reka, dupą lub laciem. Liczą sie tylko 3 pkt. Co nam da dobra gra w przegranym meczu? A tymczasem, co daj Panie, 3 wygrane z rzedu i moze wreszcie dobijemy na Cichej do 10 tysiecy? ( oficjalnie 6700 ;) )

scaneRboy
Kontakt:

#55 Post autor: scaneRboy » 19 sie 2009, o 11:26

Scypion pisze:
scaneRboy pisze:dla mnie wynik nie jest najwazniejszy (jasne ze chce zwyciestwa).

a dla mnie najwazniejszy jest wynik. Licza sie tylko pkt. Jesien decyduje w wielkiej mierze o koncowym ukladzie tabeli wiec trzeba te punkty ciułac za wszelka cenę zeby w czerwcu nie brakło. Jesli o mnie chodzi moga zagrac padake strzelić bramke reka, dupą lub laciem. Liczą sie tylko 3 pkt. Co nam da dobra gra w przegranym meczu? A tymczasem, co daj Panie, 3 wygrane z rzedu i moze wreszcie dobijemy na Cichej do 10 tysiecy? ( oficjalnie 6700 ;) )
Trochę źle mnie zrozumiałeś. Innej opcji niż zwycięstwo nie biorę pod uwagę. Też chodzi mi o ciułanie punktów, ale jeśli nie będziemy mieć wysokiej i stabilnej formy, seria zwycięstw będzie baaardzo krótka i zaczną się kłopoty.

Roni2580

#56 Post autor: Roni2580 » 19 sie 2009, o 11:27

Scypion pisze:

Specjalistą od laci jest Lutz wiec biermy go do skladu poki jest wolnym zawodnikiem :hyhy: :hyhy:

Awatar użytkownika
19flasteR20
Kontakt:

#57 Post autor: 19flasteR20 » 20 sie 2009, o 00:02

Jedziemy zgaRnac 3 pkt. nie ma innej opcji. Nastawienie psychicznie gRajkow takie że naszo foRma jest baRdziej ustabilizowano od przeciwnika tzn. ogRaniem i spRytem boiskowym pokozac nasza wyższosc!! Ważne aby zachowywac zimna kRew podczas sytuacji 100% i spokojnie bez kunktatoRstwa punktowac jak na 14-kRotnego MISTRZA pRzystało 2:0 do nos.pyRsk!! :) :luka:

19aRtuR20
Kontakt:

#58 Post autor: 19aRtuR20 » 20 sie 2009, o 09:14

http://sport.onet.pl/74331,1248675,2028 ... omosc.html

po tym co tam sie dzieje jo godom jedno:
ino 3pkt

Awatar użytkownika
ch-R

#59 Post autor: ch-R » 20 sie 2009, o 09:59

Nie ma nic gorszego niż skłócony trener z zawodnikami (no chyba że ma sie anginę ;) ) jak my tego nie wykorzystamy to.......... :wstyd:
Ino 3pkt !!!
Mahatma Gandhi

Naj­pierw cię ig­no­rują. Po­tem śmieją się z ciebie. Później z tobą wal­czą. Później wyg­ry­wasz.

scaneRboy
Kontakt:

#60 Post autor: scaneRboy » 20 sie 2009, o 10:16

Nie można ich zlekceważyć. Tak to bywa, że po takim przesileniu (męską rozmowa, ewentualnie po szlagu) pomiedzy facetami pewne kwestie zostają wyjaśnione i wszystko wraca do normy.
Po odejściu sponsora ci faceci są zdani na siebie, a ich piłkarska przyszłość zależy wyłącznie od nich. Pewnie niektórzy chcą odejść, inni ratować Zagłębie, tak czy inaczej nikomu nie opłaca się odpuszczać gry.
Ja bym był ostrożny.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.

ODPOWIEDZ