http://www.wisla.krakow.pl/pl/bilety/jak_kupic_bilet/19_kRzysiek_20 pisze:Może ktos mi powiedzieć jaka cena wynosi biletu na trybune krytą na stadionie w Sosnowcu. I gdzie go zakupie bezpośrednio w kasie?
[1 kolejka] Wisła Kraków - Ruch Chorzów
-
- Kontakt:
- Pawel
- Kontakt:
Po tym co pokazali w LM z eskimosami jestem spokojny o wynik. Zamieszanie organizacyjne w Wiśle tym bardziej się odbije na dyspozycji ich piłkarzy.
Ruchowi zawsze dobrze grało się przeciwko Wiśle, a z "egzekutorem" Ćwielongiem na szpicy nasza obrona może spać spokojnie.
Wisła - Ruch 0:1 , Widzów 3.000
Ruchowi zawsze dobrze grało się przeciwko Wiśle, a z "egzekutorem" Ćwielongiem na szpicy nasza obrona może spać spokojnie.
Wisła - Ruch 0:1 , Widzów 3.000
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
widać, że jest tak jak mówili, że oni właśnie forma szykują na sierpień i liczyli że estończyków opykają i się przeliczyli, ale już w meczu z Lechem byli zdecydowanie lepsi od Kolejorza i raczej po kolejnym tgodniu będzie dalsza poprawa. Tak widząc te mecze to oby Wisła była tak nieskuteczna jak choćby wczorej i oby my nie robili błędów przy dośrokowaniach przeciwnikó bo widać, że tu njwiększe zagrożenie ze strony krakusów. No ale mimo, z etak uważom licza, że powalczymy o 3 pkt a czy wywalczymy to się obejrzy. Oby po prostu zagrali lepiej niż ostatnio, gdzie własciwie po za dwiema sytuacjami (strzałami) Pulkowskiego nie wiele można było powiedzieć, bo jak obejrze 10 chopa przez 90 minut skomasowanych na 30 metrze, to nawet w razie wywalczenia punktu zadowolony nie beda. Oczywiście, że otwartej gry pewnie nie podejmiemy, ale oby przynajmniej próbowali jdnak trocha pogryać tą balą, a nie jak za Pietrzaka ino wykopnij jak najdalej i ustaw się zaś w obronie i może przetrwomy
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
kazdy mecz w miescie Syfnowieś to mecz podwyzszonego ryzyka...bluenwhite pisze:czemu do cholery nie wpuszczają gości ? fajny wyjazd by byl prawie jak na zaglebietylko pewno dostane po mordzie od wiślaków jak strzelimy jakiegos gola
ino po mojemu, takie akcje bez sektora gosci sa jeszcze bardzi niebezpieczne... szczegolnie jak odleglosc taka malo...
przeca pomyslec ino, ze bez wyjazdu i bez rozglosu (jechali Ci co mieli jechac) pojechalo 300 glow na Arka, na drugi koniec Polski, to co bydzie pora km od domu? ostatnio tam bylo ponad tysiac jak nie az 1500...
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Widzialem czesc meczu Wisły z Lechem i mozna powiedziec,ze powolutku Wiślacy dochodza do formy.Moze nie grali jeszcze jakos super,ale na tle Lecha wcale nie wygladali jakos slabiutenko.Tutaj heli ma racje,Wislacy ewidentnie przygotowywali sie na dalsze rundy elimancji LM i teraz z kazdym tygodniem powinni coraz lepiej wygladac.
Ale my oczywiscie nie powinnismy sie bac Wisły.Kurde,ostatnie nasze mecze w Krakowie ewidentnie przegralismy w glowach i super taktyce naszych trenerow.Mecz sie zaczal,a my mielismy juz "pelno w galotach";)...Jesli tak podejdziemy do spotkania to Wisła sobie spokojnie z nami poradzi.Wierze,ze teraz bedzie inaczej i podejmiemy walke z mistrzem Polski.Jestesmy spokojnie w stanie cos tam ugrac w Sosnowcu.
I tutaj tez ktos pisal,ze my nie musimy,a Wisła musi-jak to? My tez musimy,ja juz wymagam porzadnej gry od naszych pilkarzy w tym sezonie.Dwa sezony i walka o utrzymanie wystarcza-teraz mamy grac w gornej polowce tabeli.Tyle:)
Ale my oczywiscie nie powinnismy sie bac Wisły.Kurde,ostatnie nasze mecze w Krakowie ewidentnie przegralismy w glowach i super taktyce naszych trenerow.Mecz sie zaczal,a my mielismy juz "pelno w galotach";)...Jesli tak podejdziemy do spotkania to Wisła sobie spokojnie z nami poradzi.Wierze,ze teraz bedzie inaczej i podejmiemy walke z mistrzem Polski.Jestesmy spokojnie w stanie cos tam ugrac w Sosnowcu.
I tutaj tez ktos pisal,ze my nie musimy,a Wisła musi-jak to? My tez musimy,ja juz wymagam porzadnej gry od naszych pilkarzy w tym sezonie.Dwa sezony i walka o utrzymanie wystarcza-teraz mamy grac w gornej polowce tabeli.Tyle:)
-
- Kontakt:
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
Wisla tez musiala wyeliminowac Levadie, wszyscy wymagali od niej porzadnej gry w tym sezonie w europejskich pucharach, rzeczywistosc okazal sie jednak inna i to dedykuje wszystkim tym ktorzy juz tu sie preza na gre o wysokie cele. Nie ludzcie sie, kasy znow braknie na wyplaty predzej czy pozniej i zacznie sie znowu uruchamianie menedzerow i lecenie w ciula...HKSADIK pisze:I tutaj tez ktos pisal,ze my nie musimy,a Wisła musi-jak to? My tez musimy,ja juz wymagam porzadnej gry od naszych pilkarzy w tym sezonie.Dwa sezony i walka o utrzymanie wystarcza-teraz mamy grac w gornej polowce tabeli.Tyle:)
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
A kto tu sie "prezy" i gada,ze bedziemy o wysokie cele walczyc?(wysoki cel-mistrzostwo)Nie,nie bedziemy walczyc o mistrzostwo,na pierwsza trojke tez jestesmy za slabi.Ale miejsca 6,7 sa jak najbardziej w naszym zasiegu-i taki powinien byc cel na ten sezon.
Wygralismy w tamtym sezonie i z Lechem i z Wisłą i z Legią.Jestesmy w stanie kazdego z nich pokonac w pojednynczym meczu.
Jaka bedzie rzeczywistosc.Czas pokaze.
A to czy kasy zabraknie i beda leciec w ciula to nie wiem-ja nie siedze w zarzadzie i nie wiem jak sie sprawy maja.Ty tez nie wiesz,wiec takie pisanie to zwykle czarnowidztwo.
Wygralismy w tamtym sezonie i z Lechem i z Wisłą i z Legią.Jestesmy w stanie kazdego z nich pokonac w pojednynczym meczu.
Jaka bedzie rzeczywistosc.Czas pokaze.
A to czy kasy zabraknie i beda leciec w ciula to nie wiem-ja nie siedze w zarzadzie i nie wiem jak sie sprawy maja.Ty tez nie wiesz,wiec takie pisanie to zwykle czarnowidztwo.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
To jak? Jadymy w sobota z centusiami?
Tata mi mówił, że czasach świetności Niebieskich, taktyka rozgrywania meczów polegała na długich podaniach z głębi własnego pola, na pole przeciwnika, do bardzo szybkich napastników, a ci robili swoje. Szybkich napastników teraz mamy, zatem co stoi na przeszkodzie? Może para Niedzielan/Zając godnie zastąpi parę np Faber/Herman????
apropo
Co jest z Kicajem? Cos za długo sie kuruje

Tata mi mówił, że czasach świetności Niebieskich, taktyka rozgrywania meczów polegała na długich podaniach z głębi własnego pola, na pole przeciwnika, do bardzo szybkich napastników, a ci robili swoje. Szybkich napastników teraz mamy, zatem co stoi na przeszkodzie? Może para Niedzielan/Zając godnie zastąpi parę np Faber/Herman????

apropo

-
- Kontakt:
obecnie Zajac przechodzi rehabilitacje po tej całej kontuzji podobno miał operacje. Zajac jesli bedzie gotowy do gry to bedzie duże wzmocnienie i tak jak gadasz atak Zając -Niedzielan to bedzie motor napędowy do tego skrzydła Balaz - Grzyb + Scherfchen w formieFredyKruger pisze:To jak? Jadymy w sobota z centusiami?![]()
Tata mi mówił, że czasach świetności Niebieskich, taktyka rozgrywania meczów polegała na długich podaniach z głębi własnego pola, na pole przeciwnika, do bardzo szybkich napastników, a ci robili swoje. Szybkich napastników teraz mamy, zatem co stoi na przeszkodzie? Może para Niedzielan/Zając godnie zastąpi parę np Faber/Herman????![]()
apropo

jestem tego zdania że Waldek wie co robi i dajmy mu czas na budowanie zespołu.
Mam pytanie do kogoś kto był dziisaj na treningu? Trenuje Szeryf już z zespołem czy nadal indywidualnie?
- vahanara
- Kontakt:
tak dla rozluźnienia atmosfery:
spotkanie u Cupiała
można zobaczyć co słychać w centrum dowodzenia naszego
przeciwnika...
spotkanie u Cupiała
można zobaczyć co słychać w centrum dowodzenia naszego
przeciwnika...

Każda władza deprawuje a władza absolutna deprawuje absolutnie...