Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
-
Chuliganeria
autor: Chuliganeria » 6 maja 2003, o 17:01
miki napisał "Gwary śląskiej nikt tam nie usłyszy... "
a -= K@linoV@ FanZ =-DOGADUJECIE A W SZPILA I TAK DOSTANIECIE
o ile sie wiem to szpil jest to ślaskie słowy a co do do K@linoV@ FanZ to pierdolinj sie w głowe jezeli jestes takim inteligentnym człowiekiem to o ile wiem słowa oszołom nie ma w słowniku wyrazów obcych wiec nie uzywaj słow których nie znasz a zreszta nie bede z wiesniakiem polemizował na ten temat pozdro ciekwe czy na tem mecz przyjedziecie ubrani na galowo
PozdRo
-
Pepek
-
Kontakt:
je*** GOROLI ZE WSI (Jaworzno)
Tylko GóRny Śląsk ! ! !
Tylko RUCH !!!
-
TAU1920ZEN
Strach sie bac !!! jak slysze te wypowidzi wszystkich kiboli ze Szczakowianki to chyba na szpil nie póda ze strachu!!! jeszce po tym jak bluzgaja naszych PSYCHO FANS to nikt nas nie obroni widac nie ma na nich mocnych!!! :lol: :lol: :lol:
-
wichura
Widze że sobie kozaczycie internetowi psychofansi - kozaczcie dalej!!! Ja o wynik jestem spokojny...
A po meczu znowu bedziecie gadac że spółdzielnia, że Rogale i Mandrysza wyrzucic, że znowy sędzia drukował...
A gdzie wasz honor? Przegrywać też trzeba umieć!
Mam szacunek dla Ruchu i bede miał zawsze za to co osiągnął dla polskiej piłki ale do tych zasług powinniście się dostosować także Wy - kibice
-
niebieski78
autor: niebieski78 » 8 maja 2003, o 10:25
wichura pisze:
A gdzie wasz honor? Przegrywać też trzeba umieć!
Mam szacunek dla Ruchu i bede miał zawsze za to co osiągnął dla polskiej piłki ale do tych zasług powinniście się dostosować także Wy - kibice
opowiedz to w Radomsku bo tam maja wyrobione zdanie na temat waszego "honoru"
-
Patton
-
Kontakt:
wichura - kto kozaczy, ten kozaczy... a wierz mi, ze nie chcialbys sie spotkac na drodze z niejednym ekhm "internetowym psychofanem" Poprostu frajer jestes i tyle.... A mozesz uszyjesz jakas nowa fane co, bo te stare gdzies sie zapodzialy prawda.... kozaczku

Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...
-
Gość
bestia pisze:...JAWORZNO jest 9 miastem co do wielkosci w Polsce i ma powierzchnie jak PARYZ...

Paryż, widok z wieży Eifla

hyhyhy
-
Buldog
Ty Patton a Ty mi uwierz nie chcialbys sie spotkac z Wichura!To nie jest zadne kozaczenie ani straszenie.Po prostu sam zaczales ten temat.Troche szacunku do goscia ktorego nigdy nie widziales.Nikt tu nie chce Was obrazac ani klocic sie z Wami bo to i tak nie ma sensu,ale niektore wpisy sa naprawde zalosne
-
KK
-
Kontakt:
Buldog a ty mi uwierz ze nie chcialbys spotkac Pattona albo Bolka

-
Patton
-
Kontakt:
buldog - nie rozsmieszaj mnie, wyjezdzacie z textem kozaczenia "internetowi psychofani" Wiec tlumacze jak dziecku - nie chcielibyscie poznac kilku z tych "internetowych psychofanow" Ale masz racje - macie pake, ze hoho... Szacunek to ja moge miec do Widzewa, Lecha, Zaglebia itd - te ekipy nigdy nie napisza, ze Psychofani kozacza, to moze napisac zwykly leszcz.... a z takich ja szydze.... Pozdro dla normalnych

Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...
-
pko
Szczakowianka Fans: Mam pytanie. Jestem kibicem Szczakowianki. Mam załatwiony bilet na mecz Szczakowianka- Ruch na sektor gosci.Jednak nie przyjade z nimi atokarem tylko własnym samochodem tak jak wielu innych kibiców i niechciałbym aby został on uszkodzony przez kibiców ruchu. Czy sa jakies specjalne parkingi dla gosci? czy jest pewnosc ze nie bede miał rozwalonego samochodu?Pozdrawiam
no rece opadaja boze niech kluby tego pokroju znikna bo odechciewa sie wszytkiego widzac ich fanow
cytat pochodzi z pytan do rzecznika
-
pko
i jeszcze jedno kibice z jaworzna moim skromnym zdaniem w obecnym sezonie na tym forum zadali najglupsze pytania i mimo tego ze sa nowicjuszami w tej dziedzinie a wiekszosc z nich na stadinie jest pierwszy sezon nie usprawiedliwia ich to w zaden sposob
-
bestia
wojtekO.No ch** mnie strzela czy ty sie z ch***m na lby pozamieniałes?
Wyjebałes jakies zdjecie jeszcze sie trzese ze śmiechu.To jest zdjecie tylko jednego małego osiedla zwanego podłezem.wyjeb zdjecie caałego JAWORZNA to ci braknie monitora.je***y geograf!Przyjedz do nas na ta wieze ipierdolnij sie z niej na banie to moze ci styki w dyni zaczna cos zwierac.Mamo zabierz dziecku komputer bo sobie zrobi krzywde!!!
MOC JEST Z NAMI!!!
-
Mik20
-
Kontakt:
bestijko juz mnie w kurwiasz za co ty sie uwazasz za jakiegos hoolsa :lol: :lol: fajnie by to brzmialo szczakowianka hooligans :lol: :lol:
mieszkosz kajs na wiosce pod jaworznem dorwol zes kompa i szpanujesz intrnetowy chuliganie.
Jak chcesz se pewne sprawy wyjasnic oko w oko to wal domnie priv
:lol: Paryz=Jaworzno :lol:
ps.bestia tys jest cos w stylu kwazimodo :lol: :lol:

-
bestia
Nie mow do mnie bestyjko bo z toba nie spałem.a mieszkam w centrum JAWORZNA,pamietaj nam z jaworzna wszystko mozna!!!
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 37 gości