24.XI.'07 16.00 Jagielonia Białystok vs. Ruch Chorzów

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Blue-White.....
Kontakt:

#46 Post autor: Blue-White..... » 22 lis 2007, o 15:14

chorzowskaR
nic nie miol bych przeciwko tymu hehe :D tyz licza ze 3 pkt przyjada do Chorzowa kurs na Ruch ponad 3.70 U BUKMACHERÓW co do szpili na Ślaskim jak zdobydymy 4 pkt byda sie cieszyl pozdRo
http://www.youtube.com/watch?v=DqaG4DyuseY&eurl=http://www.niebiescy.pl/?id=2583 :ok:
[color=blue][b] Może Kiedyś na RUCHU ;) -> [/b][/color] http://www.youtube.com/watch?v=04dmcdOHsJA&feature=related

lazio
Kontakt:

#47 Post autor: lazio » 22 lis 2007, o 16:09

jo niestety niy jada, ida do roboty w ta sobota i niedziela na rano, licza na 3 punkty i 2 - 0 dlo naszych, bydzie dobrze zoboczycie

Elmer
Kontakt:

#48 Post autor: Elmer » 22 lis 2007, o 18:32

W meczowej kadrze nie znajdą się prawdopodobnie Lilo, Jovan Ninković, Marcin Klaczka i (niespodzianka) Martin Fabusz.
hmm...
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

Lukas89
Kontakt:

#49 Post autor: Lukas89 » 22 lis 2007, o 18:34

Elmer pisze:
W meczowej kadrze nie znajdą się prawdopodobnie Lilo, Jovan Ninković, Marcin Klaczka i (niespodzianka) Martin Fabusz.
hmm...
Czyli w ataku prawdopodobnie Jezier z Mikim...chyba że Ecika wpuści...
Obrazek

mayday
Kontakt:

#50 Post autor: mayday » 22 lis 2007, o 19:44

Miki ma ostatnio taką ochotę do gry że strzela wszędzie, obojętnie czyja to bramka :hyhy:

A tak poważnie - te doniesienia nie są oficjalne, ale gdyby faktycznie Fabusz wreszcie odpoczął... Pewnie wskoczy za niego Miki, na Ecika raczej Radolsky nie postawi bo jest bez formy, co sam powiedział.

Awatar użytkownika
Zip
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#51 Post autor: Zip » 22 lis 2007, o 21:20

A za Pulkowskiego albo Sokół albo (mam nadzieję) Sadlok. Może wreszcie jakoś normalnie zagrają :hyhy:
In Siemian We Trust

Buger

#52 Post autor: Buger » 22 lis 2007, o 21:34

Jaga mysli ze zwyciestwo mo juz w kieszeni, wszyscy podopisywali sie juz 3 pkt i mysla sa juz w kolejnym szpilu, tyn hurroptymizm moze ich zgubic i to bydzie jedyn z naszych atutów. Po przemysleniu, mysla ze w sobota bydymy fest radzi i okazji do swietowania miejmy nadzieja ze niy zabraknie.

3 pkt jada do Chorzowa!!!

vlad74
Kontakt:

#53 Post autor: vlad74 » 22 lis 2007, o 21:40

mom nadzieja ze wiynkszosc co sam siedzi i pisze wybiero sie no biole niydzwiedzie bo z tego co zech do tyj pory poczytol wiynkszo mobilizacjo jes na zaboli.jo jada wspieroc swoj klub.Ruch to My!!!
RUCH to MY!!!

heli
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#54 Post autor: heli » 23 lis 2007, o 11:55

absolutnie nie dla Sokoła, chop jest obecnie całkowicie bez formy, jegowejścia nawet już n podmęczonego przeciwnika nic nie wproadzają. Niestety, ale chop już nie ma sił na gra w pierwszej lidze, a umiejętnościami czysto piłkarskimi co ratowało go w drugiej lidze na tle słabszych graczy już mu nie pomago, bo w pierwszej po prostu grają lepsi.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#55 Post autor: radzion » 23 lis 2007, o 13:12

heli pisze:absolutnie nie dla Sokoła, chop jest obecnie całkowicie bez formy, .
napisz lepiej kto twoim zdaniem jest w formie :niepewny: :niepewny: :niepewny: :( :(
bo jo nie potrafia choc 1 zawodnika z naszego klubu wskazac

adamo_R

#56 Post autor: adamo_R » 23 lis 2007, o 13:40

Jagiellonia Białystok - Ruch Chorzów, godz. 16:00, sędzia: Zdzisław Bakaluk (Olsztyn).

Co to za syndzia wiy ftoś?

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#57 Post autor: Simone » 23 lis 2007, o 14:05

Nie pojechal niestety Nykiel do Bialegostoku Duza strata Naszczescie wyglada na to ze Fabus jest w autokarze

Czyli boki obrony prawdopodobnie Osa i Jakubowski - tragedia

Oby Sadlok wyszedl w pierwszym skladzie

Remis naszym sukcesem chociaz zawsze wierzy sie w zwyciestwo

boogyman
Kontakt:

#58 Post autor: boogyman » 23 lis 2007, o 15:32

Jaga mysli ze zwyciestwo mo juz w kieszeni, wszyscy podopisywali sie juz 3 pkt i mysla sa juz w kolejnym szpilu, tyn hurroptymizm moze ich zgubic i to bydzie jedyn z naszych atutów.
Poczytaj sobie kolego forum Jagi I Ruchu i moze wtedy sie wypowiedz. Chyba to Wy popadacie w hurraoptymizm, a naprawde nie wiem jakie sa ku temu powody. Chyba jedyny racjonlany to sprawienie NIESPODZIANKI bo innych nie widze.
Poza tym to glownie postawa pilkarzy przesadzi o wyniku, a wierz mi ze oni na pewno nikogo nie zlekcewazą.
A Was czy przyjedzie 200 czy 20 to my bedziemy dopingowac tak jakby bylo Was 2000.
Na boisku bywa roznie, ale na trybunach nawet nie myslcie o "niespodziance' :orany:
mom nadzieja ze wiynkszosc co sam siedzi i pisze wybiero sie no biole niydzwiedzie
:oczami: Kolego nie wiem czy wiesz ale do bialych niedzwiedzi jest blizej od Chorzowa niz od nas:P My nawet w zoo nie mamy ani jednego :]

PS. Czy Wy zawsze piszecie tak jak slyszycie ??? A jak jest na polskim? Bez napinki tylko , pytam z ciekawosci, nie ma tu zadnej ironii

boogyman
Kontakt:

#59 Post autor: boogyman » 23 lis 2007, o 16:22

Simonsays dzieki za wyjasnienie :) Kulturalnie i bez napinki :P
simonsays pisze:PS. Licza na dobry doping z waszej storny. Mimo ze nie mamy ukladu z wami zadnego to uwazam, ze doping macie konkret,
A z tym sie z Toba zgadzam, nie wiem czy wszystkich ten mecz zmobilizuje, bo wiadomo ze najwieksza mobilizacja jest jak przyjezdza konkretna ekipa druzyny przeciwnej ,(patrz w tym sezonie Widzew, Lech), ale zdaje mi sie ze jako to jest ostatni mecz przed naszą publicznoscia to zmobiluzuje nas do PIERDOLNIECIA ostatni raz w tym sezonie.
simonsays pisze:Mi styknie brak obustronnych bluzgow w sobote i bede szczesliwy z bycia tam

Mecz z Ruchem poprowadzi Zdzisław Bakaluk z Olsztyna. Tu mogą byc gwizdy skierowane w strone tego Pana :hyhy: , dal dupy na mecze z Legia w Pucharze Polski

Elmer
Kontakt:

#60 Post autor: Elmer » 23 lis 2007, o 16:32

boogyman pisze:
Jaga mysli ze zwyciestwo mo juz w kieszeni, wszyscy podopisywali sie juz 3 pkt i mysla sa juz w kolejnym szpilu, tyn hurroptymizm moze ich zgubic i to bydzie jedyn z naszych atutów.
Poczytaj sobie kolego forum Jagi I Ruchu i moze wtedy sie wypowiedz. Chyba to Wy popadacie w hurraoptymizm
nie czytałem forum Jagi, a nie zauważyłem na naszym forum "hurraoptrymizmu".
Dodam, że liczę na to, że piłkarze Jagiellonii zlekceważą Ruch, bo niestety innej nadziei na dobry wynik przy obecnej formie piłkarzy Ruchu zbytnio nie widzę. Zwycięstwo da gospodarzom ogromny komfort pracy przed wiosną.

W przyrodzie nic nie ginie. Rok temu na Ruchu 90 minut przewagi niebieskich i... 0:1. Może los się odwróci. Liczę na grę Sadloka w środku i od początku.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

ODPOWIEDZ