nic nie miol bych przeciwko tymu hehechorzowskaR

nic nie miol bych przeciwko tymu hehechorzowskaR
hmm...W meczowej kadrze nie znajdą się prawdopodobnie Lilo, Jovan Ninković, Marcin Klaczka i (niespodzianka) Martin Fabusz.
Poczytaj sobie kolego forum Jagi I Ruchu i moze wtedy sie wypowiedz. Chyba to Wy popadacie w hurraoptymizm, a naprawde nie wiem jakie sa ku temu powody. Chyba jedyny racjonlany to sprawienie NIESPODZIANKI bo innych nie widze.Jaga mysli ze zwyciestwo mo juz w kieszeni, wszyscy podopisywali sie juz 3 pkt i mysla sa juz w kolejnym szpilu, tyn hurroptymizm moze ich zgubic i to bydzie jedyn z naszych atutów.
3 pkt jada do Chorzowa!!!
mom nadzieja ze wiynkszosc co sam siedzi i pisze wybiero sie no biole niydzwiedzie
A z tym sie z Toba zgadzam, nie wiem czy wszystkich ten mecz zmobilizuje, bo wiadomo ze najwieksza mobilizacja jest jak przyjezdza konkretna ekipa druzyny przeciwnej ,(patrz w tym sezonie Widzew, Lech), ale zdaje mi sie ze jako to jest ostatni mecz przed naszą publicznoscia to zmobiluzuje nas do PIERDOLNIECIA ostatni raz w tym sezonie.simonsays pisze:PS. Licza na dobry doping z waszej storny. Mimo ze nie mamy ukladu z wami zadnego to uwazam, ze doping macie konkret,
simonsays pisze:Mi styknie brak obustronnych bluzgow w sobote i bede szczesliwy z bycia tam
nie czytałem forum Jagi, a nie zauważyłem na naszym forum "hurraoptrymizmu".boogyman pisze:Poczytaj sobie kolego forum Jagi I Ruchu i moze wtedy sie wypowiedz. Chyba to Wy popadacie w hurraoptymizmJaga mysli ze zwyciestwo mo juz w kieszeni, wszyscy podopisywali sie juz 3 pkt i mysla sa juz w kolejnym szpilu, tyn hurroptymizm moze ich zgubic i to bydzie jedyn z naszych atutów.
3 pkt jada do Chorzowa!!!
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot], stasiu1971, west72 i 62 gości