Nowa strona klubu, przenosiny forum

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#46 Post autor: gerhat » 6 wrz 2007, o 14:37

jo nie widza problemu comTV, niech strona Robsona nawiąze współpraca z innymi (z tego co piszecie tańszymi) nadawcami i będzie po sprawie, do wyboru, do koloru
przypominom że comTV robiło relacje z naszych meczy równiez wtedy kiedy pałętalismy się w ogonie II ligi, wówczas było och, ach i ech, a teraz wieczne utyskiwania,
mnie i zwykłego kibica nie interesuje wiela kosztuja te relacje, ważne że są i jest na nie kasa

arcio
Kontakt:

#47 Post autor: arcio » 6 wrz 2007, o 14:49

przydałoby sie oświadczenie klubu jak to dokładnie jest z tymi relacjami bo niektórym juz petrodolary lataja przed "slypiami"
klub nie ma kasa na akcje plakatowania a ma kase na TV?
najlepiej niech klub wyjasni jak to jest i będzie spokój

ps niektórzy sieją propagande jak pis :D
nigdy nie jest za późno

martin

#48 Post autor: martin » 6 wrz 2007, o 14:56

ciu*nij sie w leb osik.. z kilometra widac ze ci zol ze sport tego nie robi a ty z nimi oglondom te tv i powim jedno sa malucy do comtv ale to ino moje zdanie i uklony dlo nich za to co robili i robia... leb se utna ze ni biora ani cynta z klubu :padam:

Ps do tecnicznego: dlaczego zech musiol sie od nowa ryjestrowac? Pisolo ze nima mnie w bazie?? :/

Awatar użytkownika
osik
Kontakt:

#49 Post autor: osik » 6 wrz 2007, o 15:09

gerhat,
przypominom że comTV robiło relacje z naszych meczy równiez wtedy kiedy pałętalismy się w ogonie II ligi, wówczas było och, ach i ech, a teraz wieczne utyskiwania
ze comTV robilo relacje ? :przestraszony:
JO je robil krecil i montowol w doma w swoim zic-studio :P
95% szpili z sezonu Jesień,
a sezon Wiosna samo "krecenie" + montaz Lukas

Nie wiem wiela oni za to kasujom,moze nic moze co miesionc na Maybacha ;)
Chodzi mi wlasnie o to,ze zas wszystko robione po cichu,a takie cos powinno byc chyba podane do informacji.
gerhat,
mnie i zwykłego kibica nie interesuje wiela kosztuja te relacje, ważne że są i jest na nie kasa
:przestraszony:
no kasa jest napewno,wkoncu bilety swoje kosztujom :rotfl: i som my bogaci

martin

#50 Post autor: martin » 6 wrz 2007, o 15:16

z tego co mi wiadomo to lukas pracowal w comtv.. czyli comtv to robilo lon byl ino pracownikiem, rownie dobrze mog to byc kowalski abo fto inny... pomysl zanim co powiesz...

Awatar użytkownika
osik
Kontakt:

#51 Post autor: osik » 6 wrz 2007, o 15:17

martin pisze:ciu*nij sie w leb osik.. z kilometra widac ze ci zol ze sport tego nie robi a ty z nimi oglondom te tv i powim jedno sa malucy do comtv ale to ino moje zdanie i uklony dlo nich za to co robili i robia... leb se utna ze ni biora ani cynta z klubu :padam: :/
no dziynki za uznanie,poczytej mojego poprzedniego posta :rotfl:
chopie jo po robocie jechol na szpil,lotol z kamerom dwie godziny,potym do dom i montowol trzy dni,po trzech dniach myslolech ze se dychna,a tu zas wyskoczyl jakis szpil w PP i zas zap*** ,a szefostwo z comTv nie mialo nawet checi przyjechac po kasety,nieroz relacja byla downo gotowo,wcieplech na serwer ale zaczym zas tam sie ktos ruszyl to minelo dwa dni ,a Wy zescie czekali na forum jak .... to mi niy godej ze to zasluga comTv
martin pisze:z tego co mi wiadomo to lukas pracowal w comtv.. czyli comtv to robilo lon byl ino pracownikiem, rownie dobrze mog to byc kowalski abo fto inny... pomysl zanim co powiesz...
chodzi mi o to ze nie wychwalej comTV za to co nie zrobili
robili to inni ludzie a nie wlasciciele firmy
moze jakby nie bylo mie abo Lukasa to wychodziloby to od nich ale fakt jest faktem ze robily to "inne rece" i na innych warunkach niz Ci sie zdaje
Ostatnio zmieniony 6 wrz 2007, o 15:37 przez osik, łącznie zmieniany 1 raz.

arcio
Kontakt:

#52 Post autor: arcio » 6 wrz 2007, o 15:35

no to może wyjasnijmy jedno przynajmniej raz na zawsze
osik pisze:ze comTV robilo relacje ? :przestraszony:
Ty Osik dostałeś propozycje pracy za kase to nie chciałeś robić oficjalnie bo masz swoją robotę (nie wiem dlaczego się nie zgodziłeś)
lukas robił bo to była jego PRACA, był tam zatrudniony i za to dostawał kase
nigdy nie jest za późno

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#53 Post autor: gerhat » 6 wrz 2007, o 15:37

osik pisze:ze comTV robilo relacje ?
JO je robil krecil i montowol w doma w swoim zic-studio
osik, o jakiej jesieni mówisz, tu mosz info na temat pierwszej relacji ComTV, 21 października 2005 trynerem boł Fornalak i dostwoali my w tym czasie baty od takich potęg jak Radomiak.
Może tobie chodzi o jeszcze wcześniejsze relacje, albo o to że ty dla nich z Lukasem filmowałeś te realcej ale były robione pod szyledem ComTV.
Moje zdanie wygłaszam jako odbiorca tych relacji a nie konkurent czy były współpracownik, dlatego uważm że jet obiektywne.
B.Simon
[Usunięty]

Wysłany: Pią 21 Paź, 2005 relacja w ComTV.

--------------------------------------------------------------------------------

cześć!
mam do Was pytanie- co sądzicie o relacji w tv interaktywnej ComTV? jeżeli ktoś nie widział, to zapraszam na www.comtv.pl potem "program" i "sport" . dajcie znać, czy Wam coś takiego pasuje!

pozdrawiam!

Awatar użytkownika
L.G
Kontakt:

#54 Post autor: L.G » 6 wrz 2007, o 15:47

osik pisze:robili to inni ludzie a nie wlasciciele firmy
Osik wybocz. Ale właściciele firmy, to wcale robić niy muszą.
To tyla ino w kwestii formalny. Reszty niy znom to sie niy wypowiadom, po za stwierdzyniym, że wszyske wolontariaty i inksze marksistowske "czyny społeczne" dobre som ino na krotko meta, a potym jest ino zowiśc, żale i wzajymne animozje.
,
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(

Awatar użytkownika
osik
Kontakt:

#55 Post autor: osik » 6 wrz 2007, o 15:48

arcio pisze:no to może wyjasnijmy jedno przynajmniej raz na zawsze
osik pisze:ze comTV robilo relacje ? :przestraszony:
Ty Osik dostałeś propozycje pracy za kase to nie chciałeś robić oficjalnie bo masz swoją robotę (nie wiem dlaczego się nie zgodziłeś)
lukas robił bo to była jego PRACA, był tam zatrudniony i za to dostawał kase
ejjj porosza Cie niy pisz takich gupot
"propozycje pracy" od kogo ? od ludzi co sa niewyplacalni ,a kilku ich pracownikow czeko na wyplaty? od telewizji co mo studio jak u mie strych? :) Niestety ale nie miolech zamiaru pracowac dla niepowaznych ludzi i odwalac za nich caly roboty.Wiesz jak to jes z gorolami?
Wszystko robisz za nich,a na koniec cie jeszcze wyp***
Czemu ich tak bronisz? Bo wspolpracujesz z nimi w budowaniu swoi www.filmosfera.pl ? ;)

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#56 Post autor: gerhat » 6 wrz 2007, o 15:58

:rotfl: osik, tyś jest niypoważny :rotfl:

Twoje żale sa równie poważne jak żale byłych pracowników McDonaldsa, na to że tam panuje wyzysk, cza za***rdalać z miotłą cołki dzień, a szefostwo siedzi w USA i pewnie nigdy nie jadło BicMaca.

Jak ktoś lubi Big Maca to mo w d.. żale jego pracowników i to czy szefostwo się interesuje tym czy bydziesz mioł żylaki i czyś nie napluł komus w złości do kotleta. Liczy się obrót, liczy się korporacja, liczy się zysk.

To że Tobie działa się krzywda nie oznacza że relacje są złe, że strona powinna związac się z inna telewizją. A w tej innej, nowej tv szefostwo funduje kamerzystom wczasy na Malediwach? a do relacji dopłaco Ruchowi?

pd
pisza to jako przeciwnik fast fooda, a ostatniego cośtammaca zjod żech ponad 5 lot temu

Awatar użytkownika
osik
Kontakt:

#57 Post autor: osik » 6 wrz 2007, o 16:36

gerhat
osik, o jakiej jesieni mówisz, tu mosz info na temat pierwszej relacji ComTV, 21 października 2005 trynerem boł Fornalak i dostwoali my w tym czasie baty od takich potęg jak Radomiak.
2005-11-11 Ruch Chorzów Podbeskidzie Bielsko-Biała 2:3
to moja pierwszo relacja ,filmowano jeszcze przed poznaniem comtv,czyli wyprzedaja mie oficjalnie o jakies dwa tydnie nie liczac urywek ze szpili/bramek co wciepywolech po szpilu na forum
=> http://www.sendspace.com/file/3rsqku

gerhat-Twoje żale sa równie poważne jak żale byłych pracowników McDonaldsa
martin-
ciu*nij sie w leb osik.. z kilometra widac ze ci zol ze sport tego nie robi a ty z nimi oglondom te tv i powim jedno sa malucy do comtv ale to ino moje zdanie i uklony dlo nich za to co robili i robia... leb se utna ze ni biora ani cynta z klubu
jakie żale? Chopie nie filmuja bo mi sie nie chce,mom swoja robota,brak czasu i koniec,a nie ze mi żol.
Martin piszesz ze reszta jest "malutcy" - a bez tych ludzi wokolo co im pomagali to do dzis niewiadomo co by bylo,wqrwio mie to ze ktos zbiero laury a gowno robi,doslownie gowno bo nawet ..... no i zas bych Ci musiol pora przypadkow opisac ale Gerhat weznie to za żale.
Po to zech to opisol zebys zrozumiol no ale chyba sie nie udalo :]

Jeszcze roz tlumacza,ze chodzi mi o to ze chciolbych wiedziec czemu nie filmuje inno tv,nie ino sporttv ale np. sferaTv ?
Czemu do filmowanio na Ruchu mo prawo comTv a inni nie moga nawet wejsc z kamera?
Za co ? Za to ze ktos kiedys odp*** za nich calo robota i jak juz pisolech teroz maja "plecak zasług" ?

martin

#58 Post autor: martin » 6 wrz 2007, o 16:47

zol mi cie osik... i jeszcze jedno poczytaj se wszyskie posty cos napisol!! w jednym z nich piszesz ze som bys mog z kamerom lotac a tera piszesz ze ci sie nie chce...zdecyduj sie napierw. Wiesz mysla ze zol ci dupa sciska bo zes z comtv juz nie jest, zachowujysz sie jak taki muluczki czlowieczek co przez nikich nigdy nie bol doceniony... zol mi cie osik

Awatar użytkownika
L_M
Kontakt:

#59 Post autor: L_M » 6 wrz 2007, o 16:57

ja prosze tylko mnie nie mieszac do tej dyskusji i nie pisac kto co i za co placil ;) na dzien dzisiejszy comtv wspolpracuje z Ruchem i juz. dla mnie jako przedstawiciela innej 'stacji' temat zamkniety.

natomiast na sport-tv bedzie pokazywane to, co nakrecimy, czasem a nawet mam nadzieje ze czesto o Ruchu. tyle ze ten temat nijak nie dotyczy naszej firmy, a w stosownym miejscu juz niedlugo opisze nasza oferte ;)

i ciach bajera bo widze ze to idzie wszystko w zlym kierunku - zalatwianie i wyciaganie pewnych spraw na forum czasem nie powinno po prostu miec miejsca bo jestesmy doroslymi ludzmi i kazdy wie co robi, robil i jakie ma dalsze plany. wiec jeszcze raz prosze o nie wpisywanie mojej osoby w calosc dyskusji. niech wszystko weryfikuje rynek, w tym przypadku kibice i internauci ;)

pozdRawiam ;)

Awatar użytkownika
osik
Kontakt:

#60 Post autor: osik » 6 wrz 2007, o 17:05

Martin-w jednym z nich piszesz ze som bys mog z kamerom lotac a tera piszesz ze ci sie nie chce...zdecyduj sie napierw
jesli TV wynajeto do obstawiania szpili i wydarzen na Ruchu robi to za kasa to jo moga to robic za free i przelamac swoj brak czasu i lenistwo
teroz juz rozumisz?
Martin-Wiesz mysla ze zol ci dupa sciska bo zes z comtv juz nie jest, zachowujysz sie jak taki muluczki czlowieczek co przez nikich nigdy nie bol doceniony
:szok: z wspolpracy z comTv Jo zrezygnowol ,a nie oni ze mnie :!:
a czemu to opisolech w tych hmmm "żalach"
Niedoceniany przez nich? Chopie jo sie cieszyl ze moglech cos zrobic do Ruchu ,a nie liczylech na medal z ich strony.
Nie pisz takich bajek i domyslow ch... wie skad wzietych

Zablokowany