Dusan Radolsky nowym trenerem Ruchu Chorzów
- THuG LiFe
- Kontakt:
- ch-R
- wolfik
- Kontakt:
Czyli zawsze ryczales za goroli pojdymy az po zycia kres?chorzowskaR pisze:Teroz zamiast rycec za Ruch za HKS bydymy rycec za murzynow za słowaków pojdyma az po zycia kres . Nie wiem co o tym mom wszyskim myslec
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.
Co ja wiem to ze Ruch juz mial dwuch pepikow. Viczan i niestety tego drugiego nazwiska nie pamietam. Viczan utkwil w pamieci bo byl bardzo kontrowersyjnym trenerem . Sprzet do trningow totez byl dziwny. Owoce tego trenera byly bardzo bagate. czolowe miejscy w polskiej lidze. po prostu Ruch sie bardzo mocno liczyl. Ale to byly inne czasy kiedy ruch mial sponsora Huta Batory. Byly fundusze, byli ciekawi dzialacze , byly inwestycje. Hala sportowa dla pilki recznej i bogate zaplecze tej hali. Nawet ta hala zaliczyla mistrzostwa swiata w pilce recznej gr.B. Gr. A Spodek w K-cach.
W zarzadzie zasiadal minister przemyslu ciezkiego. Byl mocnym kibicem Niebieskich. Ae to juz historja.
W zarzadzie zasiadal minister przemyslu ciezkiego. Byl mocnym kibicem Niebieskich. Ae to juz historja.
-
- Kontakt:
Byly rzeczywiscie inne czasy ale ta hala i te mistrzostwa to pare lat pozniej....Stary kibic pisze:Co ja wiem to ze Ruch juz mial dwuch pepikow. Viczan i niestety tego drugiego nazwiska nie pamietam. Viczan utkwil w pamieci bo byl bardzo kontrowersyjnym trenerem . Sprzet do trningow totez byl dziwny. Owoce tego trenera byly bardzo bagate. czolowe miejscy w polskiej lidze. po prostu Ruch sie bardzo mocno liczyl. Ale to byly inne czasy kiedy Ruch mial sponsora Huta Batory. Byly fundusze, byli ciekawi dzialacze , byly inwestycje. Hala sportowa dla pilki recznej i bogate zaplecze tej hali. Nawet ta hala zaliczyla mistrzostwa swiata w pilce recznej gr.B. Gr. A Spodek w K-cach.
- Slawko
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
WIELKIE DZIEKI WLECIALOWI ZA AWANS. Nowy trener to nie byle kto ,podobno facet bardzo wymagajacy,wiec zmiana jest na wysokiej klasy fachowca,mysle ze Wlecial troche bledow popelnil na wiosne ,do konca nie bylo wiadomo kto bedzie gral w pierwszym skladzie a to nie pomaga zgraniu sie zespolu,tak naprawde to mielismy troche szczescia bo Zawisza sie wycofala weszlo wiecej zespolow do pierwszej ligi inni grali tak jakby grali pod nas, gdyby nie to to mielibysmy strasznie zszarpane nerwy i awans niepewny,transfery tez nie za bardzo udane byly ostatnie,mimo to dzieki Markowi wielkie za awans ale tak to jest w pilce to wieczna karuzela , zawodnicy sie zmienieja trenerzy tez i tak jest wszedzie,jeden plus to to ze on zna naszych zawodnikow bo grali z nami i wie o nich napewno wiele. Nie mamy wyjscia , musi byc OK. :flaga:
- ch-R
Nie , nie ryczolech tak ale jak zech juz wczesniej napisol nie wiem co o tym wszyskim myslec , czasy sie zmieniaja , idzie komecja , biznes, kasa, a tradycja to juz tylko z nazwy jest tradycja. W Ruchu ufom tylko Klimkowi na chwila obecno i niekierym grajkom.wolfik pisze:Czyli zawsze ryczales za goroli pojdymy az po zycia kres?chorzowskaR pisze:Teroz zamiast rycec za Ruch za HKS bydymy rycec za murzynow za słowaków pojdyma az po zycia kres . Nie wiem co o tym mom wszyskim myslec
Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.
Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.
- m-p
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Może ten Basista był już przygotowany pod Radolsky'ego? Ale to może tylko zbieg okoliczności.
Parę dni temu wszyscy się elektryzowali czy Sokół zostanie w Ruchu, teraz ta informacja przeszłą na drugi plan...Ale niema co rozpaczać, też ochłonąłem i przypomniałem sobie jak przygotowania do wiosny się niezbyt udały, i całą wiosenną kaszane. Bądźmy dobrej myśli
Parę dni temu wszyscy się elektryzowali czy Sokół zostanie w Ruchu, teraz ta informacja przeszłą na drugi plan...Ale niema co rozpaczać, też ochłonąłem i przypomniałem sobie jak przygotowania do wiosny się niezbyt udały, i całą wiosenną kaszane. Bądźmy dobrej myśli

- Simone
- Kontakt:
Ja ma tylko nadzieje ze bedzie zachowana ciaglasc szkolenia , ze siada sobie Radolsky z Wlecialem i Marek powie mu najwazniejsze kwestie na temat druzyny
Nie moze byc nic gorszego niz budowa druzyny teraz od podstaw Wywrocenie wszystkiego do gory nogami
Oby przyswiecal wszystkim rozsadek i liczylo sie glownie dobro Ruchu
To wszystko wyglada na zaplanowane juz od jakiegos czasu , moze to i dobrze skoro i tak mialo sie wydarzyc
Tak sluchajac opinnii wielu zazdrosci nam nowego trenera :shock: - zobaczymy
A Markowi Wlecialowskiemu zyczymy NAJLEPSZEGO !
Nie moze byc nic gorszego niz budowa druzyny teraz od podstaw Wywrocenie wszystkiego do gory nogami
Oby przyswiecal wszystkim rozsadek i liczylo sie glownie dobro Ruchu
To wszystko wyglada na zaplanowane juz od jakiegos czasu , moze to i dobrze skoro i tak mialo sie wydarzyc
Tak sluchajac opinnii wielu zazdrosci nam nowego trenera :shock: - zobaczymy
A Markowi Wlecialowskiemu zyczymy NAJLEPSZEGO !
-
- Kontakt: