feta i wrazynia po meczu!

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Harpo

#46 Post autor: Harpo » 10 cze 2007, o 12:09

miedza pisze: - pani Nowak z PiSu - po ch ona tam przylazi???
Jasne: lepsza Blida-samobojca z sLd, nie? :evil:

Ludzie: nie macie innych problemow??? ZA niedlugo napiszecie, ze przeszkadzo wam farorz z jakis parafii na meczu. Pieprzeni malkontenci i marudy: zostan sie synek lepiej w tej Irlandii i zajmij sie tym swoim takielunkiem zamiast pisac farmazony na forum.

Impreza kapitalna, masa ludzi, swietna gra, wspolna zabawa - czy trzeba cos dodawac?

No, ale typowym zrzedo-marudom-polaczkom zawsze cos nie bedzie pasilo :?

MAMY EXTRAKLASE!!!! :D :D :D

los_madeyos

#47 Post autor: los_madeyos » 10 cze 2007, o 12:16

W pewnym momencie jak trybuna zrobiła fale to wiedziałem, że zabawa będzie przednia. A momentami to od dopingu (szczególnie na początku) ciary przechodziły. I przestańcie narzekać, dopingujmy tak nadal, to zyskamy sobie miano czołowych polskich kibiców! A śpiewki są, jakie są, chociaż fakt, warto by było coś wymyślić nowego. I tak jest przednio ;)
A po szpilu Grzibek już miał nieźle głos zjechany ;) No, i Sokół w kapeluszu :D
Ehh...nie do zapomnienia ;)

Davidos
Kontakt:

#48 Post autor: Davidos » 10 cze 2007, o 12:20

Harpo pisze:

Ludzie: nie macie innych problemow??? ZA niedlugo napiszecie, ze przeszkadzo wam farorz z jakis parafii na meczu. Pieprzeni malkontenci i marudy: zostan sie synek lepiej w tej Irlandii i zajmij sie tym swoim takielunkiem zamiast pisac farmazony na forum.

Impreza kapitalna, masa ludzi, swietna gra, wspolna zabawa - czy trzeba cos dodawac?

POLITYKOM NA STADIONIE GODOMY RAUS ! ! !

a co do tematu atmosfera na szpilu wspaniała !! oby tak wyglondol i spiywol stadion w piyrwszej lidze...

miedza

#49 Post autor: miedza » 10 cze 2007, o 12:30

Harpo pisze:

Wiesz co - powiem ci krotko: pi***ol SIE CIULU

Jak nie umiesz czytac do konca postow to ci wspolczuja CIULU.

PiSu nigdy nie bede szanowal w przeciwienstwie do ciebie ciulu klecho zamotana

EDIT ADMIN: ostrzeżenie za bluzgi

Awatar użytkownika
jajo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#50 Post autor: jajo » 10 cze 2007, o 12:44

ja, politykom na stadionie godomy raus, a rozne sprawy bydymy zalatwiac u kogo?
p Nowak to akurat na duzej czesci meczy jest, do o Buzka tez to nei był pierwszy mecz w sezonie.
Ty nawet kibica tej samej druzyny nie umiesz uszanowac
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...

Awatar użytkownika
anyfor
Kontakt:

#51 Post autor: anyfor » 10 cze 2007, o 12:52

miedza pisze:
Harpo pisze:

Wiesz co - powiem ci krotko: pi***ol SIE CIULU

Jak nie umiesz czytac do konca postow to ci wspolczuja CIULU.

PiSu nigdy nie bede szanowal w przeciwienstwie do ciebie ciulu klecho zamotana
Poleku poleku co to je sam wolno amerykanka?
co wom odpierdalo? Same chopcy z Ruch a ciulstwami politycznymi sie zajmujom.
Cieszcie sie jak wszyscy z awansu i niyskokejcie sie nawzajym do gardeł jak ci*** żabole
Obrazek

heli
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#52 Post autor: heli » 10 cze 2007, o 12:53

dokladnie trzeba umieć rozgraniczyć sprawy, jak polityk sie pojawio ino przed wyborami i wtedy godo jak to kocho i jak to coś zrobi jak go wybieremy, a w życiu go wcześniej za często na Ruchu nie widzisz, od osób, kere jednak na tym Ruchu bywają wiadomo, że ze względu na swoje obowiązki nie mogą być zawsze, ale jednak, szczególnie, mnie to dziwi, w stosunku do p. Nowak, kero jak dobrze wiemy, a może nie kerzy nie jest matką byłego prezesa Ruchu i jednego ze sponsorów czyli Marka Nowaka z Marexu. To samo kilku innych właśnie jak Buzek, który też nie raz jest na stadionie.

jo ino napisza o jednym co mi sie nie podobało, jak można kurzyć na murawie, a potem pety na nia ciepać

A tak wszystko inne jak już pisałem wcześniej dla mnie było super
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke

KacoR
Kontakt:

#53 Post autor: KacoR » 10 cze 2007, o 13:05

heli pisze:jo ino napisza o jednym co mi sie nie podobało, jak można kurzyć na murawie, a potem pety na nia ciepać

A tak wszystko inne jak już pisałem wcześniej dla mnie było super
to chyba dobrze nie? bo bedziemy miec nowa tyle ze ''ciepla'' trawe 8) :D

bluefil
Kontakt:

#54 Post autor: bluefil » 10 cze 2007, o 13:07

Ta piosenka z Eintrachtu jest super. LAtwe slowa. Na nastepnym meczu mlyn musi ja zapodac....

Wczorajszy mecz to tylko jedno slowo: MAGIA.....
w zadnej lidze RUCHu sie nie wstydze!

Bizak16

#55 Post autor: Bizak16 » 10 cze 2007, o 13:08

CHOPY KUR...SKONCZCIE SIE WADZIC I MARUDZIC!!!

..."a to mi sie niepodobalo, a to mi sie nie podobalo" ....

...wyscie som walniente abo co ??!!

RUCH AWANSOWOL DO EKSTRAKLASY i tylko to sie liczy !!! winc skonczcie marudzic !!!! ale widza ze co poniekere by marudzili nawet po zdobyciu LM :roll:

A jo dalyj swoje:

Winc Wstoń!..Do Góry gowa wzieś śpiewej Naszo Pieśń, Spiewej Naszo Pieśń HKS HKS HKS ....lololololoo !! :D :D :D

Fifiasek16

#56 Post autor: Fifiasek16 » 10 cze 2007, o 13:34

bardzo podobała mi sie organizacja tylko ci łebkowie co wbiegli łod razu na murawa... ale ogólnie za***ista atmosfera! wogóle cacy jak na pożegnanie 2 ligi! i oczywiscie przywitanie OE:) Gratuluje chłopakom NU za fajną oprawę:) i wogole super doping!

niebieskifanatyk
Kontakt:

#57 Post autor: niebieskifanatyk » 10 cze 2007, o 13:36

-=]RoD[=-Bzzyk pisze:Co do mnie... mlyn i 10 pierwszy raz wspolpracowali jak nalezy.

Mlynowy... nie byda sie rozwodzil ale 10/10 :-) stolech pod mlynem i robilo efekt. :)

Sektor na prostej duzy minus... rozumia pikniki rozumia wszystko... ale idzie kuwa fala a tam po 8 osoba wstanie albo co 10... na stadionie mamy sie bawic a nie tylko sztucznie siedziec zeby zaznaczyc obecnosc (mom trocha popisu prostej na filmie, bydzie na stronie niedlugo)

Fajne wejscie pilkarzy na scene... ale kijowo ze tyla ludzi odeszlo od sceny i se poszlo juz posiedziec. Jakos tak ubylo ludzi.

Wystepy i inne atrkakcje fajne ;-) fajnei wyszlo jak bulek na scenie byl i refren wszyscy ryceli :P

H +++ i jeszcze + za prowadzenie koncowki :) ekstra to wyszlo :-)

/edit: do malkotentow co narzekali mi na gg czemu nie ma relacji w Radiu. Na mecz wszedlby kazdy... wiec mogliscie byc... my jako ludzie tez chcielismy sie bawic z reszta :-) zreszta co byda godol =D kto byl ten wie, ten kogo nie bylo niech se pluje w morda:]
I wszystko w temacie :D

bluefil
Kontakt:

#58 Post autor: bluefil » 10 cze 2007, o 15:17

-=]RoD[=-Bzzyk pisze:/edit: do malkotentow co narzekali mi na gg czemu nie ma relacji w Radiu. Na mecz wszedlby kazdy... wiec mogliscie byc... my jako ludzie tez chcielismy sie bawic z reszta :-) zreszta co byda godol =D kto byl ten wie, ten kogo nie bylo niech se pluje w morda:]
W kasach braklo biletow. JAk kupowalem koszulke to babka mi powiedziala, ze nie ma juz nigdzie zadnych biletow, kilka osob odeszlo z kwitkiem od kas. Pewnie i tak ich pozniej wpuscili...
w zadnej lidze RUCHu sie nie wstydze!

Awatar użytkownika
frontal
Kontakt:

#59 Post autor: frontal » 10 cze 2007, o 15:51

za***iscie BYLO!!! :flaga: jak weszlem na stadion i zobaczylem ile jest ludzi i jak caly stadion spiewa wielka wielka wielka niebieska eRka o malo sie nie poplakalem ze wzruszenia :oops: takiej brygady jak my nie ma nigdzie
[img]http://i12.tinypic.com/2l91t9j.gif[/img] NASZE ZYCIE JEST NIEBIESKIE

SODA's
Kontakt:

#60 Post autor: SODA's » 10 cze 2007, o 16:52

BRAWA dla wszystkich !!!!!! za***iscie wszystko wyszlo
pozdro dla FCD szkoda ze tak malo czasu bylo,dla DYLO i jego kumpla z Finland,Tauzena z England
i WSZYSTKICH napotkanych starych ziomow , acha dla Agi i Wojtka wiadomo
NU za oprawa i kibica za MEGADOPING

JESTESMY NAJLEPSI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
RUCH Chorzów Polska

ODPOWIEDZ