Zmiana prezesa !!!!!

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
DjMaciar
Kontakt:

#46 Post autor: DjMaciar » 26 kwie 2003, o 22:36

MAM JUZ DOSC TEGO PIERDOLENIA JAK KTOS SIE ZEMNA ZGADZA ZE ROGALA ZABIJA RUCH TO PROPONUJE SOBIE WRZUCIC TE LOGO KTORE JA MAM O TO ADRES
http://www.ruch-chorzow-ks.de/rogala_zabija1.jpg
i nie zapomnijcie o [img]adres%20bez%20przerw[/img]
[b]Fan Club Deutschland 🇩🇪 [/b]

stan01

#47 Post autor: stan01 » 27 kwie 2003, o 00:02

DjMaciar pisze:MAM JUZ DOSC TEGO PIERDOLENIA JAK KTOS SIE ZEMNA ZGADZA ZE ROGALA ZABIJA RUCH TO PROPONUJE SOBIE WRZUCIC TE LOGO KTORE JA MAM O TO ADRES
http://www.ruch-chorzow-ks.de/rogala_zabija1.jpg
i nie zapomnijcie o [img]adres%20bez%20przerw[/img]
Nie rozumię czego masz dośc, DjMaciar?

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#48 Post autor: gerhat » 27 kwie 2003, o 09:04

Dla Rogali mam dobrą radę:
Niech pan zwoła w poniedziałek cały zarząd, wyjdzie na środek wraz z Gerardem Cieślikiem i wezwijcie całą 25 do podania się do dymisji, łącznie z wami.
Na meczu był Antek Piechniczek, niech go pan wskaże (sądzę że by się zgodził) jako nowego prezesa, a on dobierze sobie nowych współpracowników, mam nadzieję że nikogo z tej 25.

Zniszczył pan nasz ukochany klub. Oto dzieło małego człowieczka ze Świon.

DIDI
Kontakt:

#49 Post autor: DIDI » 27 kwie 2003, o 09:37

Troche tego nie rozumie bo ani Rogala ani Mandrysz nie graja,ze nie sa aniolami to wszyscy wiemy ale skacentrujmy sie na tym ze np.Wiechowski i Narwojsz od kilku tygodni nosza tylko swe koszulki po boisku.
Pozdrowka
FREIES Oberschlesien!
Ernst Otto Pradella

fuhr
Kontakt:

#50 Post autor: fuhr » 27 kwie 2003, o 11:04

tylko kto odpowiada za transfery w klubie
born and bred Blue!

KS RUCH CHORZOW

Górny Śląsk

DIDI
Kontakt:

#51 Post autor: DIDI » 27 kwie 2003, o 11:08

Jak niema kasy to sie trzeba cieszyc z tego co sie ma.
Pozdrowka
FREIES Oberschlesien!
Ernst Otto Pradella

Tomicher

#52 Post autor: Tomicher » 27 kwie 2003, o 12:32

macie może jakieś informacje co się działo po meczu ???
może jacyś koledzy przszli odwiedzić naszego prezesa /?

stan01

#53 Post autor: stan01 » 27 kwie 2003, o 18:02

Możliwość zmiany Zarządu, czy Prezesa powinna przecież być gdzieś prawnie zapisana, czy to w statucie KS RUCH, czy też w innych przepisach wewnątrzklubowych. Przecież tych pajacy ktoś wybrał, sami się nie wybrali, a więc ci sami ludzie którzy ich wybrali, mogą ich zwolnić. Przypuszczam, że istnieje coś takiego jak Walne Zebranie Członków Klubu, które w swoim statucie posiada zapis o wyborze Zarządu, a także o możliwości wcześniejszego rozwiązania całego Zarządu poprzez zwołanie Nadzwyczjnego Walnego Zgromadzenia Członków Klubu. A moim i nie tylko zresztą moim zdaniem TAKI CZAS JUŻ NADSZEDŁ i oby nie okazało się, że już jest za późno. OBY NIE!.
Pozdrowienia dla Mariusza (Człowiek z klasą) i wszystkich Niebieskich.
stan01 :D

marcyk
Kontakt:

#54 Post autor: marcyk » 28 kwie 2003, o 08:38

z tego co wiem to w zarzadzie jest jakis filatelista. Teraz doszedlem do tego po co on tam jest. ku*** rogala odloz klapaczka do trzepania dywanow, pozycz od niego lupe i popatrz co sie ku*** wyrabia. Jest zle .... , sory za slaba lupa popros o mocniejsza. I co teraz ... o dobrze widac jest ku*** pr***ebane.

alieu
Kontakt:

#55 Post autor: alieu » 28 kwie 2003, o 09:36

Panie Prezesie. Dziękujemy za kilka wspólnych lat ale czas się pożegnać. To jest nie prośba, ale wola Kibiców.

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#56 Post autor: Patton » 28 kwie 2003, o 10:40

Tak sobie przegladalem stronke i wszystkie dzialy i zaciekawilo mnie jedno, a mianowicie to:Przyszli:
01.06.02 Marcin Malinowski (Odra Wodzisław) bezpłatnie
01.06.02 Marcin Narwojsz (Polar Wrocław) bezpłatnie
01.06.02 Marcin Molek (Górnik Zabrze) po wypożyczeniu
17.06.02 Jacek Matyja (Odry Wodzisław) bezpłatnie
17.06.02 Toni Jurjev (KRC Zuid-West/Belgia) bezpłatnie
21.08.02 Tomasz Kulawik (Wisły Kraków) wypożyczenie
31.08.02 Edward Cecot (ostatnio Zagłębie Lubin) bezpłatnie
03.12.02 Aaran Lines (ostatnio Dynamo Dresden) bezpłatnie
06.12.02 Sebastian Nowak (Górnik Jastrzębie) bezpłatnie
21.12.02 Sergiusz Wiechowski (ostatnio Widzew) bezpłatnie
17.01.03 Lasha Rekviashvili (Armazi Tibilisi) bezpłatnie
23.04.02 Mariusz Śrutwa (brak) bezpłatnie

Ruch za nikogo nie zaplacil ani grosza. Nie trafiono w ani jednego zawodnika ( no dobra, Nowak to dobry material na przyszlosc ) :!: Nas poprostu nie stac na zakup porzadnego I - ligowego zawodnika! Jedynym naszym szczesciem bylo to, ze Wos, Surma i Madej poszli za jakies pieniadze, bo gdyby nie to, to ja wole nie myslec co by teraz bylo. Dobra, kasy nie ma w Ruchu.... tlumaczenie - ciezko o sponsora... A ja uwazam, ze tak ciezko znowu nie jest. Problem w tym, ze ktos wyklada kase i chce miec nad tym kontrole ( swoj zarzad )... kto u nas popusci tego? Jak wszyscy sie super dobrze bawia... Pan prezes na zime co chwile odzywal sie na forum, zapewnial, ze bedzie dobrze itd. Nagle zamilkk. Jak sie mowi "A", to powinno sie powiedziec "B". A pan poprostu ma odwage stawic czola kibicom, jak nam "idzie" Jak jest zle to lepiej siedziec cicho.... Prawda?? Mam pytanie, wie ktos moze, jaka osoba jest odpowiedzialna w klubie za transfery? Ile ma za to placone itd... czy jest w jakis sposob odpowiedzialna za niewypaly. pi***ole to wszystko.... pi***ole was grajkowie, pi***ole caly ten zarzad :!: :!: :cry: :cry:
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

WOJTEKK

#57 Post autor: WOJTEKK » 28 kwie 2003, o 10:45

czytam wasze wypowiedzi tam i z powrotem i naprawde nic dodac nic ujac myslałem,ze jeszcze cos wymysle ale mnie ogarnia juz bezsilnosc i ze złosci płkac sie chce bo my jako kibice mozemy tylko walczyc z tym co sie dzieje na forum,moze i mamy troche wpływu na niektóre decyzje ale na te,które sa najwazniejsze niestety nie :!: i na prózno nasze kurwowanie bo góra i tak podejmie decyzje za nas :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#58 Post autor: gerhat » 5 maja 2003, o 15:07

Najgorsze jest to, że jak Ruch się utrzymie to temu zarzadowi znów sie upiecze. Znam kibiców Ruchu, ktorzy bili brawo Widzewowi i przyjada teraz tylko po to aby dopingować Szczakową. To jest co prawda chore, ale pokazuje jak kibice maja dość tych panów. Wolą drugą ligę aniżeli tych pseudozdziałaczy.

Ja przyjadę dopingować Ruch z nadzieją że jakaś inna siła, a nie spadek rozwali ten zarząd.

niebieski78

#59 Post autor: niebieski78 » 17 maja 2003, o 21:18

Rogala chcesz przejsc do historii Ruchu ?? juz to zrobiles dwa spadki ciekawe czy ktos cie pobije

Gość

#60 Post autor: Gość » 17 maja 2003, o 21:40

Obrazek

ODPOWIEDZ