Ruch Chorzow - Polonia bytom
Piknik to tyz kibic nie zapominaj o tym!!!!!!!!!!Kibic taki co lajzi na szpile to osoba ktora kupuje jakis tam towar..w wykonaniu Ruchu jo juz zech kupiol trzy bilety po 15 zeta i kupia w piatek nostympny,ale wielu jest takich co w piatek nie kupi bo niby czymu mo kupic???Kupno kartki za 15 zeta???..... m y sam wajomy a stara prawda sie potwierdzo ze atmosfere tworza wyniki...........jak Ruch zacznie wygrywac wygro 3 mecze to co do niekerych Wlecial zas bydzie Bogiym......
-
- Kontakt:
- Patton
- Kontakt:
Gerhat - moze i sa wkalkulowane. Ale nie dla nas - my mamy wygrywac i basta. Moga nam sie przytrafic jakies remisy, moze 2,3 porazki. Ale nic wiecej!! A na chwile obecna, ani forma, ani wyniki nie wskazuja na to, ze nagle pojdziemy jak burza przez reszte rundy. Jak sie myle, to masz u mnie duzego Heinekena 

Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...
-
- Kontakt:
a do mnie Marek Wleciałowski i tak jes bogiemadamo chorzow pisze:Piknik to tyz kibic nie zapominaj o tym!!!!!!!!!!Kibic taki co lajzi na szpile to osoba ktora kupuje jakis tam towar..w wykonaniu Ruchu jo juz zech kupiol trzy bilety po 15 zeta i kupia w piatek nostympny,ale wielu jest takich co w piatek nie kupi bo niby czymu mo kupic???Kupno kartki za 15 zeta???..... m y sam wajomy a stara prawda sie potwierdzo ze atmosfere tworza wyniki...........jak Ruch zacznie wygrywac wygro 3 mecze to co do niekerych Wlecial zas bydzie Bogiym......

jaki zostol (z cołkim szacunkiem do tych kierych teroz wymienia) po Wyrobku i Fornalaku
UN'08
- swce
- Kontakt:
- 19r20
- Kontakt:
- SzaRlin
- Kontakt:
WSZYSCY są żądni wyników i dobrej gry, a jak tego nie ma, to zostaje 3 - 4 tysiące tych, co są na RUCH chore i godom im do zobaczenia na Cichej w piatek!
Nie spodziewejcie sie tłumów, kibice sukcesu przyjdą jak zaś byda same zwycięstwa :?
Nie spodziewejcie sie tłumów, kibice sukcesu przyjdą jak zaś byda same zwycięstwa :?
[img]http://i29.tinypic.com/2lm9s7b.jpg[/img] [img]http://i26.tinypic.com/zj9j4h.jpg[/img]
Pewnie Teroz nie przydom Ci kibie co lazili Ciagle przez Jesien..jak Ruch Wygrywol...
Tak To jest jak Wygrywaja To Sie Ciesza,a jak Graja Bez Sukcesu to ich nie ma...Juz Zech Slyszol od Niekierych
"ku*** jak loni graja jo juz nie ida na szpil" ku*** takiego to juz za***rdolic i nic wiecej...
Kibicie od Sukcesu ku*** mac
Ruch To My a Nie Wy !! !! !!
Tak To jest jak Wygrywaja To Sie Ciesza,a jak Graja Bez Sukcesu to ich nie ma...Juz Zech Slyszol od Niekierych
"ku*** jak loni graja jo juz nie ida na szpil" ku*** takiego to juz za***rdolic i nic wiecej...
Kibicie od Sukcesu ku*** mac

wiysz jo jak zech jest wkurwiony to tyz godom ze juz nie ida, nie jada itp. a na drugi dzien juz zyja nastepnym meczemsteRyd pisze:Pewnie Teroz nie przydom Ci kibie co lazili Ciagle przez Jesien..jak Ruch Wygrywol...
Kibicie od Sukcesu ku*** mac![]()

Chyba niewłaściwy adres Twojej słusznej uwagi, w moim przypadku jest dokładnie odwrotnie niż piszesz. Pamiętam słowa trenera: my dajemy serce, on głowę... moje posty o tym właśnie mówią - nigdy się nie mieszam do składu drużyny ani do taktyki. Nie bedę się rozwodził na swój temat, ale też uprawiałem sport i na swoją skale wiem co to znaczy się "przełamywać". Dobrze wiem, że jedyne co mogę zrobić, to przyprowadzić jak najwięcej ludzi na stadion i z całych sił drzeć mordę.Lukas Michalski pisze:co Wy tak pekacie? ja rozumiem slaba gra, slabe wyniki ale slaba wiara panowie oj slaba ;)scanerboy pisze:19r20 pisze:z dupy czy nie z dupy będzie ok 4000 + Polonia
w zwycięstwo trzeba wierzyć choć logika pokazuje łatwą porażkę...
Co Ty gadasz??? Wierzyć to za mało... trzeba zrobic wszystko co się da... musimy się wszyscy przełamać... za***isty DOPING a nie pierdu pierdu o logice - logika jest taka, ze wygrywa lepszy, a jak chcesz wygrać, to musisz tego bardziej chceć niż przeciwnik...
w czym niby ta Polonia taka lepsza ze sa faworytem. Zdobyli na wiosne tyle punktow co my gdyby nie liczyc walkowera za Zawisze. A na meczu z Kmita bylem i naprawde nic nie pokazali wiec nie uwazam zeby bylo sie czego bac. Mamy sklad ktory w pilke grac potrafi trzeba sie tylko przelamac, a tu juz zmienianie trenera, sadzanie na lawce i odmawianie ambicji...
-
- Kontakt:
A chcesz sie zalozyc??!!!! Ludzie patrza na tabele, a gra lider-my z wiceliderem-Polonia!!!! To napedzi mase ludzi!19r20 pisze:hahaha 10000
byłoby gdyby drużyna grała a nie leciała w ch....
ludzie są żądni wyników lub choćby dobrej gry a ja w 4 ostatnich meczach nie widziałem ani 1 ani 2
Dlaczego taki pesymizm?? Polonia nie jest taka dobra, a Ruch nie jest taki zly. Kiedys to nikt nie dopuszczal do mysli porazki u siebie nawet z wiele wyzej notowanym rywalem, a teraz polowa na forum marzy o remisie!!!! (Ja wierzylem nawet w zwyciestwo z Interem:)
Panowie wygramy, mowie to wam. Wierze w to bardzo, bardzo mocno!!!!
A biletow znow braknie.....
w zadnej lidze RUCHu sie nie wstydze!