jestem zayogy pisze:Po dzisiejszym szpilu niech sie dzwigna bilety na 20zita to im napewno przyjdzie 10000!!!
Cennik biletow....(propozycja?)
- rubin
- Kontakt:
- Simone
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
A co z biletami za 2 zł
Przed meczem z Piastem nie mogłem dostać a babka w kasie burknęła mi, że już nie będzie :roll:

Przed meczem z Piastem nie mogłem dostać a babka w kasie burknęła mi, że już nie będzie :roll:
[quote="buli19R20"]...7.To mnie najbardziej wzruszyło jada w banie a tu wlazi chop z dzieckiem (5/6 lat) bajtel koszuleczka Ruch-u na czole R lica wymalowane na bioło-niebiesko. POPROSTU COS PIEKNEGO. ...
[/quote]
[/quote]
- Lutz
- Kontakt:
A wielaś uciechy przy tym mioł i Biyrków wysłepoł ??Siemce_R pisze:Może i są liderem ale po ich grze wydaje mi sie że długo nie będą na fotelu lidera, a poza tym wydałem juz 60 zł żeby zobaczyć ino jedna bramka dla naszych ( mecze z Groclinem, Polonią Bytom, Zagłębiem i Piastem)
Jak terozki żałujesz to polecom GKS - tam ponoć niy ma tak "drogo" , łostanie Ci wiyncy na Bier !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- ch-R
Nierozumia cie synekSiemce_R pisze:Może i są liderem ale po ich grze wydaje mi sie że długo nie będą na fotelu lidera, a poza tym wydałem juz 60 zł żeby zobaczyć ino jedna bramka dla naszych ( mecze z Groclinem, Polonią Bytom, Zagłębiem i Piastem)

Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.
Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.
- Goscioo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
moja frelka tyz nie dostala tego biletu za 2 zl przed szpilem i musiolch jej kupic normalny za 15 zlsebaro pisze:A co z biletami za 2 zł![]()
mom nadzieja ze ochrona nie wpuszcza chopow na te bilety za 2 zl, a ze bylo tyla lasek na tym szpilu ze braklo tych biletow jakos nie chce mi sie wierzyc...
-
- Kontakt:
Lutz jo jeszcze nie pija regularnie ( bo mam 17 lat) wola zbierać na szpil te 15 zł ( ale coraz trudniej mi sie zbiero) ale kurde coraz bardziej żałuje ostatnio nawet bracika wziąłem żeby pokazać jak się "bawią" niebiescy kibice i grają nasi. no i tylko atmosfera dopisała ( nie licząc tego faceta co przeklinał przez cały mecz- jak by miał użyć zdania bez przekleństwa to by w ogóle milczał. A co do Gieksy to na ich stadion mom bliżej ale z gejami się wolę nie zadawać. Na Ruch zacznę chodzić tylko dla Atmosfer i opraw.
-
- Kontakt:
A zapewne bydzie nie lepiej jak wejdymy do Orange wtedy bilety byda po 20zl bydymy grac o utrzymanie i po 1000 ludzi na szpil bo kto do 20 zl zeby ogladac druzyna grajaco o spadek a ile jest taki ludzi wystarczyl mi pora szpili w 2 lidze dwa sezony temu np. mecz z lks ludzi chyba bylo 1000 jak nie mniej a na 10 bylo chyba ze 100 ludzi zoboczymy za rok...i niech mi ktos zaro nie pisze ze mi szkoda 15-20 zl na Ruch wydac i ze mom sie przeciepnac na giejksa czy inne ciulstwo...nara
- Simone
- Kontakt:
- SzaRlin
- Kontakt:
A wiesz, że na Bukowej juz dopuścili kolejno trybuna?Blue-White..... pisze:A zapewne bydzie nie lepiej jak wejdymy do Orange wtedy bilety byda po 20zl bydymy grac o utrzymanie i po 1000 ludzi na szpil bo kto do 20 zl zeby ogladac druzyna grajaco o spadek a ile jest taki ludzi wystarczyl mi pora szpili w 2 lidze dwa sezony temu np. mecz z lks ludzi chyba bylo 1000 jak nie mniej a na 10 bylo chyba ze 100 ludzi zoboczymy za rok...i niech mi ktos zaro nie pisze ze mi szkoda 15-20 zl na Ruch wydac i ze mom sie przeciepnac na giejksa czy inne ciulstwo...nara

[img]http://i29.tinypic.com/2lm9s7b.jpg[/img] [img]http://i26.tinypic.com/zj9j4h.jpg[/img]