heinRich pisze:Darkaras powiedz mi ino, jak to jest wiedzieć wszystko ?
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]

heinRich pisze:Darkaras powiedz mi ino, jak to jest wiedzieć wszystko ?
Lipski nie pasuje do "silowych" lig.RNK95 pisze:nie wyobrażam sobie Lipskiego w chorwackiej lidze, wśród tych chłopów z bałkańskim, zadziornym charakterem, przecież ten chudy chłopaczek by zaraz tam został poturbowany i przewracany co chwilę, wiadomo jacy są Chorwaci, Serbowie, Czarnogórcy - nogi nie odstawią i walczą o swoje.
Ponoć ma nas zaskoczyc w wrzesniu z jakims programem pomocy ale patrzac na dzialalnosc na forum obawiam sie ze zniecheci ludzi do siebie na tyle ze beda mieli go dosyc.adamo_R pisze:heinRich pisze:Darkaras powiedz mi ino, jak to jest wiedzieć wszystko ?
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]![]()
![]()
![]()
Obaj przewiezieni do szpitala. Socha stracił przytomność ale podobno już się obudził.Medycy obu drużyn szybko wbiegają na murawę po tym, jak głowami zderzyli się Michał Koj i Tadeusz Socha. Przerwa w grze.
chłop mo 75 lat...viperR pisze:Spotkałem dziś trenera Lenczyka.. wygląda jakby był po jakimś zawale, wylewie czy innym udarze..
Z żywiołowego faceta pozostał cień.. Ktoś wie czy coś mu się stało w ostatnim czasie ?
właśnie takie sprawiał wrażenieOzor pisze:Podobno udar.
odszczekasz jeszcze swoje słowa. Poczekam ale uwierz ze to ty wyjdziesz na debila.marek79 pisze:Ponoć ma nas zaskoczyc w wrzesniu z jakims programem pomocy ale patrzac na dzialalnosc na forum obawiam sie ze zniecheci ludzi do siebie na tyle ze beda mieli go dosyc.adamo_R pisze:heinRich pisze:Darkaras powiedz mi ino, jak to jest wiedzieć wszystko ?
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot], kosau i 37 gości