Byli gracze

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
RNK95
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"

Re: Byli gracze

#4351 Post autor: RNK95 » 31 lip 2017, o 19:42

viperR pisze:Helik złapał forme chyba z meczu ze Śląskiem..

[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
Martinek poszedł do Piasta i bęcki zbiera, Michałek w Cracovii i też forma raczej delikatnie ' niestabilna ' ;) a my tu mówiliśmy o karierach wielkich i zagranicznych wojażach. Patyś skończy podobnie czy to w Polsce czy Chorwacji itd ;) wyżej srają niż dupe mają.

Awatar użytkownika
CHS

#4352 Post autor: CHS » 1 sie 2017, o 15:20

Przemek Bargiel strzelił gola dla Milanu - na razie w sparingu Primavery
Złoty klub, KS Ruch!

Awatar użytkownika
RNK95
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"

#4353 Post autor: RNK95 » 1 sie 2017, o 15:31

CHS pisze:
a temu chłopakowi to ja życzę jak najlepiej i by zaszedł i rozwinął się jak najlepiej, trzymam kciuki ;)

grzechub
Kontakt:

#4354 Post autor: grzechub » 1 sie 2017, o 15:53

RNK95 pisze:
CHS pisze:
a temu chłopakowi to ja życzę jak najlepiej i by zaszedł i rozwinął się jak najlepiej, trzymam kciuki ;)
Niech sie dorobi jak Lewandowski, wtedy kupi Ruch i w końcu zrobi tu porządek :-)

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#4355 Post autor: Ozor » 3 sie 2017, o 10:37

Paweł Oleksy rozpocznie dzisiaj testy w Koronie Kielce.

26-letni obrońca w minionym sezonie zagrał w barwach Ruchu Chorzów 19 razy w Ekstraklasie i strzelił dwa gole.

Awatar użytkownika
RNK95
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"

#4356 Post autor: RNK95 » 3 sie 2017, o 11:01

Ozor pisze:
Paweł Oleksy rozpocznie dzisiaj testy w Koronie Kielce.

26-letni obrońca w minionym sezonie zagrał w barwach Ruchu Chorzów 19 razy w Ekstraklasie i strzelił dwa gole.
na ławkę albo rezerwy jak Mazek będzie jak znalazł, ważne po prostu że kaska będzie co miesiąc wpływać ;)

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#4357 Post autor: Ozor » 3 sie 2017, o 14:37

Propozycję z zagranicy otrzymał także środkowy obrońca Rafał Grodzicki. - Ponad dwa tygodnie temu kontaktowali się ze mną przedstawiciele greckiego klubu, ale nie doszło do finalizacji kontraktu. GKS Tychy? Ten temat tak jak szybko się pojawił, tak szybko ucichł. Dzwonią do mnie przedstawiciele różnych klubów. Miałem propozycję od jednej z pierwszoligowych drużyn, która ma siedzibę dosyć daleko od mojego domu (Grodzicki mieszka na stałe w Krakowie – przyp. red.) i nie zdecydowałem się na przeprowadzkę. To nie jest jednak tak, że chcę grać tylko na Górnym Śląsku i w Małopolsce – tłumaczy. Były kapitan Ruchu zakładał, że szybciej uda mu się znaleźć nowego pracodawcę. - Pierwszy raz w karierze jestem tak długo bez klubu. Dziwi mnie także to, że Lipski, Łukasz Surma, czy Marcin Kowalczyk są nadal wolnymi zawodnikami. Ostatni sezon nie był w naszym wykonaniu za dobry, bo spadliśmy z ekstraklasy, ale nie raz pokazaliśmy, że mamy umiejętności, że potrafimy grać w piłkę. Być może wpływ na to, że jesteśmy bez klubów, ma również napływ do Polski w letnim okienku transferowym wielu obcokrajowców. W ekstraklasie sprowadzono bardzo dużą liczbę zagranicznych piłkarzy. Nie pozostaje mi nic innego jak cierpliwie czekać – dodaje „Grodek”. Stoper od dwóch tygodni ćwiczy z drugoligową Garbarnią Kraków.
http://katowickisport.pl/pilka-nozna/ka ... 12452.html

Thoth
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#4358 Post autor: Thoth » 3 sie 2017, o 15:03

tyn kaleki leber myśloł że sie bydą bić o niego :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Wielkość Ruchu jest tak wielko że nie do sie jej wyrazić w kilku słowach!

Awatar użytkownika
Duszello
Kontakt:

#4359 Post autor: Duszello » 3 sie 2017, o 15:39

W klubie Energy 2000 pod Krakowem jest wakat na hostesa a wiemy ze lubi klubowy melanz to moze by go tam zatrudnili.

Awatar użytkownika
Scypion
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"

#4360 Post autor: Scypion » 3 sie 2017, o 17:15

Ozor pisze:
Propozycję z zagranicy otrzymał także środkowy obrońca Rafał Grodzicki. - Ponad dwa tygodnie temu kontaktowali się ze mną przedstawiciele greckiego klubu, ale nie doszło do finalizacji kontraktu. GKS Tychy? Ten temat tak jak szybko się pojawił, tak szybko ucichł. Dzwonią do mnie przedstawiciele różnych klubów. Miałem propozycję od jednej z pierwszoligowych drużyn, która ma siedzibę dosyć daleko od mojego domu (Grodzicki mieszka na stałe w Krakowie – przyp. red.) i nie zdecydowałem się na przeprowadzkę. To nie jest jednak tak, że chcę grać tylko na Górnym Śląsku i w Małopolsce – tłumaczy. Były kapitan Ruchu zakładał, że szybciej uda mu się znaleźć nowego pracodawcę. - Pierwszy raz w karierze jestem tak długo bez klubu. Dziwi mnie także to, że Lipski, Łukasz Surma, czy Marcin Kowalczyk są nadal wolnymi zawodnikami. Ostatni sezon nie był w naszym wykonaniu za dobry, bo spadliśmy z ekstraklasy, ale nie raz pokazaliśmy, że mamy umiejętności, że potrafimy grać w piłkę. Być może wpływ na to, że jesteśmy bez klubów, ma również napływ do Polski w letnim okienku transferowym wielu obcokrajowców. W ekstraklasie sprowadzono bardzo dużą liczbę zagranicznych piłkarzy. Nie pozostaje mi nic innego jak cierpliwie czekać – dodaje „Grodek”. Stoper od dwóch tygodni ćwiczy z drugoligową Garbarnią Kraków.
1. Jesteście żenująco słabi
2. Żaden prezes przy zdrowych zmysłach nie wpuści do swojej szatni takich rozpierdalaczy. Lipski tym swoim buntem utopił Ruch, a przy okazji swoja kariera. Karma.

Awatar użytkownika
R1
Kontakt:

#4361 Post autor: R1 » 3 sie 2017, o 23:38

Scypion pisze:
Ozor pisze:
1. Jesteście żenująco słabi
2. Żaden prezes przy zdrowych zmysłach nie wpuści do swojej szatni takich rozpierdalaczy. Lipski tym swoim buntem utopił Ruch, a przy okazji swoja kariera. Karma.
Wyciągłeś mi to z gardła.
pozdRp

Darkaras

#4362 Post autor: Darkaras » 3 sie 2017, o 23:49

No Lipski to tak sobie utopił karierę że zagra najprawdopodobniej w Lidze Mistrzów w mistrzu Chorwacji.

FredyKruger
Kontakt:

#4363 Post autor: FredyKruger » 4 sie 2017, o 08:58

Takie gwiazdy reprezentowały utytułowany i zasłużony klub, że właściwie teraz nigdzie ich nie chcą, a jak już chcą to grzeją tam ławę.
Misiu, jeden z drugim!! W XXI wieku liczy się kasa, tylko kasa i jeszcze raz kasa! Historię, tradycję, honor można sobie między bajki włożyć! Przestańcie pisać, że ten jest nasz, ten jest gorol, ten czarny lub zółty, bo się kompromitujecie.

Darkaras

#4364 Post autor: Darkaras » 4 sie 2017, o 09:20

14182888 pisze:Ja na bank, on może co najwyżej zostać zawodnikiem Rijeki, do grania daleka droga... Darkaras, czy po dzisiejszych popisach, masz mi do powiedzenia coś nowego o różnicy poziomów między polską chujoligą, a ligami rosyjską i ukraińską ?
Nawet jeśli to odrzucił ofertę Cracovii w której by grał więc pisanie, że nikt go nie chce to ogromne nadużycie.

Co do tego co pisałem o tych ligach to podtrzymuję, bo nie pisałem, że nie ma poziomu różnicy między nimi, a o tym, że średniak tamtej ligi, który piłkarsko poziomem nie różni się od naszej ligi płaci 2, 3 x więcej. Logiczne, że te top 3-4 kluby są po za naszym zasięgiem bo mają jako właścicieli oligarchów.
Ale już taki Olimpik Donietsk nie, i on wczoraj odpadł z PAOKiem w dwu meczu (3-1) i taka drużyna jest jak najbardziej na poziomie polskiej ligi a zarobki są tam z 2x wyższe.

Awatar użytkownika
_BiADACZ_
Kontakt:

#4365 Post autor: _BiADACZ_ » 4 sie 2017, o 09:32

ch** z tym ile oni mają pieniędzy itp. na polskie warunki Legia i Amica też mają w ch** hajsu.
mówisz, żeby tego nie porównywać? bezsens, to co Legia się ma ku*** równać z Lada Togliatti albo z Khimikiem Novomoskovsk?
chcą do Europy to się muszą porównywać z najlepszymi z tych lig.
i teraz pytanie dla Ciebie ekspercie w każdej dziedzinie.
ile to tych polskich drużyn jest w Pucharach w porównaniu do tej słabszej rosyjskiej i ukraińskiej ligi? :)
"Jesteśmy zawsze tam, gdzie nasz Ruch Chorzów gra..."

ODPOWIEDZ