Martinek poszedł do Piasta i bęcki zbiera, Michałek w Cracovii i też forma raczej delikatnie ' niestabilna 'viperR pisze:Helik złapał forme chyba z meczu ze Śląskiem..
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]

Martinek poszedł do Piasta i bęcki zbiera, Michałek w Cracovii i też forma raczej delikatnie ' niestabilna 'viperR pisze:Helik złapał forme chyba z meczu ze Śląskiem..
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
Przemek Bargiel strzelił gola dla Milanu - na razie w sparingu Primavery
a temu chłopakowi to ja życzę jak najlepiej i by zaszedł i rozwinął się jak najlepiej, trzymam kciukiCHS pisze:Przemek Bargiel strzelił gola dla Milanu - na razie w sparingu Primavery
Niech sie dorobi jak Lewandowski, wtedy kupi Ruch i w końcu zrobi tu porządek :-)RNK95 pisze:a temu chłopakowi to ja życzę jak najlepiej i by zaszedł i rozwinął się jak najlepiej, trzymam kciukiCHS pisze:Przemek Bargiel strzelił gola dla Milanu - na razie w sparingu Primavery
Paweł Oleksy rozpocznie dzisiaj testy w Koronie Kielce.
26-letni obrońca w minionym sezonie zagrał w barwach Ruchu Chorzów 19 razy w Ekstraklasie i strzelił dwa gole.
na ławkę albo rezerwy jak Mazek będzie jak znalazł, ważne po prostu że kaska będzie co miesiąc wpływaćOzor pisze:Paweł Oleksy rozpocznie dzisiaj testy w Koronie Kielce.
26-letni obrońca w minionym sezonie zagrał w barwach Ruchu Chorzów 19 razy w Ekstraklasie i strzelił dwa gole.
http://katowickisport.pl/pilka-nozna/ka ... 12452.htmlPropozycję z zagranicy otrzymał także środkowy obrońca Rafał Grodzicki. - Ponad dwa tygodnie temu kontaktowali się ze mną przedstawiciele greckiego klubu, ale nie doszło do finalizacji kontraktu. GKS Tychy? Ten temat tak jak szybko się pojawił, tak szybko ucichł. Dzwonią do mnie przedstawiciele różnych klubów. Miałem propozycję od jednej z pierwszoligowych drużyn, która ma siedzibę dosyć daleko od mojego domu (Grodzicki mieszka na stałe w Krakowie – przyp. red.) i nie zdecydowałem się na przeprowadzkę. To nie jest jednak tak, że chcę grać tylko na Górnym Śląsku i w Małopolsce – tłumaczy. Były kapitan Ruchu zakładał, że szybciej uda mu się znaleźć nowego pracodawcę. - Pierwszy raz w karierze jestem tak długo bez klubu. Dziwi mnie także to, że Lipski, Łukasz Surma, czy Marcin Kowalczyk są nadal wolnymi zawodnikami. Ostatni sezon nie był w naszym wykonaniu za dobry, bo spadliśmy z ekstraklasy, ale nie raz pokazaliśmy, że mamy umiejętności, że potrafimy grać w piłkę. Być może wpływ na to, że jesteśmy bez klubów, ma również napływ do Polski w letnim okienku transferowym wielu obcokrajowców. W ekstraklasie sprowadzono bardzo dużą liczbę zagranicznych piłkarzy. Nie pozostaje mi nic innego jak cierpliwie czekać – dodaje „Grodek”. Stoper od dwóch tygodni ćwiczy z drugoligową Garbarnią Kraków.
1. Jesteście żenująco słabiOzor pisze:http://katowickisport.pl/pilka-nozna/ka ... 12452.htmlPropozycję z zagranicy otrzymał także środkowy obrońca Rafał Grodzicki. - Ponad dwa tygodnie temu kontaktowali się ze mną przedstawiciele greckiego klubu, ale nie doszło do finalizacji kontraktu. GKS Tychy? Ten temat tak jak szybko się pojawił, tak szybko ucichł. Dzwonią do mnie przedstawiciele różnych klubów. Miałem propozycję od jednej z pierwszoligowych drużyn, która ma siedzibę dosyć daleko od mojego domu (Grodzicki mieszka na stałe w Krakowie – przyp. red.) i nie zdecydowałem się na przeprowadzkę. To nie jest jednak tak, że chcę grać tylko na Górnym Śląsku i w Małopolsce – tłumaczy. Były kapitan Ruchu zakładał, że szybciej uda mu się znaleźć nowego pracodawcę. - Pierwszy raz w karierze jestem tak długo bez klubu. Dziwi mnie także to, że Lipski, Łukasz Surma, czy Marcin Kowalczyk są nadal wolnymi zawodnikami. Ostatni sezon nie był w naszym wykonaniu za dobry, bo spadliśmy z ekstraklasy, ale nie raz pokazaliśmy, że mamy umiejętności, że potrafimy grać w piłkę. Być może wpływ na to, że jesteśmy bez klubów, ma również napływ do Polski w letnim okienku transferowym wielu obcokrajowców. W ekstraklasie sprowadzono bardzo dużą liczbę zagranicznych piłkarzy. Nie pozostaje mi nic innego jak cierpliwie czekać – dodaje „Grodek”. Stoper od dwóch tygodni ćwiczy z drugoligową Garbarnią Kraków.
Wyciągłeś mi to z gardła.Scypion pisze:1. Jesteście żenująco słabiOzor pisze:http://katowickisport.pl/pilka-nozna/ka ... 12452.htmlPropozycję z zagranicy otrzymał także środkowy obrońca Rafał Grodzicki. - Ponad dwa tygodnie temu kontaktowali się ze mną przedstawiciele greckiego klubu, ale nie doszło do finalizacji kontraktu. GKS Tychy? Ten temat tak jak szybko się pojawił, tak szybko ucichł. Dzwonią do mnie przedstawiciele różnych klubów. Miałem propozycję od jednej z pierwszoligowych drużyn, która ma siedzibę dosyć daleko od mojego domu (Grodzicki mieszka na stałe w Krakowie – przyp. red.) i nie zdecydowałem się na przeprowadzkę. To nie jest jednak tak, że chcę grać tylko na Górnym Śląsku i w Małopolsce – tłumaczy. Były kapitan Ruchu zakładał, że szybciej uda mu się znaleźć nowego pracodawcę. - Pierwszy raz w karierze jestem tak długo bez klubu. Dziwi mnie także to, że Lipski, Łukasz Surma, czy Marcin Kowalczyk są nadal wolnymi zawodnikami. Ostatni sezon nie był w naszym wykonaniu za dobry, bo spadliśmy z ekstraklasy, ale nie raz pokazaliśmy, że mamy umiejętności, że potrafimy grać w piłkę. Być może wpływ na to, że jesteśmy bez klubów, ma również napływ do Polski w letnim okienku transferowym wielu obcokrajowców. W ekstraklasie sprowadzono bardzo dużą liczbę zagranicznych piłkarzy. Nie pozostaje mi nic innego jak cierpliwie czekać – dodaje „Grodek”. Stoper od dwóch tygodni ćwiczy z drugoligową Garbarnią Kraków.
2. Żaden prezes przy zdrowych zmysłach nie wpuści do swojej szatni takich rozpierdalaczy. Lipski tym swoim buntem utopił Ruch, a przy okazji swoja kariera. Karma.
Nawet jeśli to odrzucił ofertę Cracovii w której by grał więc pisanie, że nikt go nie chce to ogromne nadużycie.14182888 pisze:Ja na bank, on może co najwyżej zostać zawodnikiem Rijeki, do grania daleka droga... Darkaras, czy po dzisiejszych popisach, masz mi do powiedzenia coś nowego o różnicy poziomów między polską chujoligą, a ligami rosyjską i ukraińską ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Ejsi87, Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 31 gości