Taaa..na pewno. Znajac naszych "nayebańców" to gdyby cały stadion był otwarty (brak ogrodzeń między wejściami) to pewnie wpieprzyli by się co niektórzy na VIPowskie miejsca

ja bym zaapelował o jedno:
PANOWIE- pijemy PO MECZU, a nie przed....

Taaa..na pewno. Znajac naszych "nayebańców" to gdyby cały stadion był otwarty (brak ogrodzeń między wejściami) to pewnie wpieprzyli by się co niektórzy na VIPowskie miejsca
Jeśli to prawda to to największa głupota, na jaką można wpaść. Ani to dobre dla dopingu, ani opraw, ani pikników, ani organizacji. Na tym kolosie się to jeszcze broni, ale przy 20k pojemności dla nas to ktoś chyba spadł z wiadomo czego.
Tak wszyscy nawołują do historii i, że C6 to nasz dom. To jak już powstanie to młyn powinien być za bramką i stara gwardia młyna z dziesioną łączą siły i jedziemyscaneRboy pisze: ↑11 lut 2025, o 15:59Moim zdaniem to co nazywacie młynem jest jednym z najważniejszych silników ciągnącym ten klub i to nie w znaczeniu dopingu, wyniku sportowego tylko wręcz.egztstencji klubu. Od ulokowania młyna powinno się zaczynac projektowanie trybun.
Nie mniej, stadion musi być taki, żeby każdy znalazl na nim dla siebie fajne miejsce i dobrze się na nim poczuł.
jestem prawie pewien, ze prezes (a moze prezydent) mowili o tym w jednym z ostatnich wywiadow radiowych, ze bedzie to taki element, ktorym nasz stadion sie bedzie wyroznial.
a potem trybuna za bramką będzie stać pustajajo pisze: ↑11 lut 2025, o 16:34jestem prawie pewien, ze prezes (a moze prezydent) mowili o tym w jednym z ostatnich wywiadow radiowych, ze bedzie to taki element, ktorym nasz stadion sie bedzie wyroznial.
Jak się zrobi dobrą cenę biletu to nie będzie pusta.Rickenn10 pisze: ↑11 lut 2025, o 16:41a potem trybuna za bramką będzie stać pustajajo pisze: ↑11 lut 2025, o 16:34jestem prawie pewien, ze prezes (a moze prezydent) mowili o tym w jednym z ostatnich wywiadow radiowych, ze bedzie to taki element, ktorym nasz stadion sie bedzie wyroznial.no ale ktoś inny o tym decyduje
![]()
Pewnie, zbudujmy nowy stadion żeby potem bilety za bramką rozdawać po 5zł żeby uszczuplać z premedytacją kase klubu...Adam1983 pisze: ↑11 lut 2025, o 17:32Jak się zrobi dobrą cenę biletu to nie będzie pusta.Rickenn10 pisze: ↑11 lut 2025, o 16:41a potem trybuna za bramką będzie stać pustajajo pisze: ↑11 lut 2025, o 16:34jestem prawie pewien, ze prezes (a moze prezydent) mowili o tym w jednym z ostatnich wywiadow radiowych, ze bedzie to taki element, ktorym nasz stadion sie bedzie wyroznial.no ale ktoś inny o tym decyduje
![]()
Może będzie tyle chętnych ze nie będzie dla Ciebie biletu i problem będzie teoretyczny ;-)arcio pisze: ↑11 lut 2025, o 18:48Jak o tym pomyśle usłyszałem, to się bardzo mocno zdziwiłem, widzę, że nie tylko ja
Od strony kibicowskiej jest OK, że młyn na prostej - i takie są argumenty i ja to rozumiem. Ale... Młyn na prostej to strzał w kibiców których stracimy bo nie przyjdą siedzieć za bramką to raz a dwa, że klub straci finansowo bo mógłby te miejsca sprzedać drożej. Młyn za bramką gdzie połączone siły obecnego młyna z dzies10ną to coś co można sobie fajnie wyobrazić. Wiem że w Gliwicach prosta pod młyn się sprawdziała, ale teraz mówimy o stadionie na 22k i większym zapotrzebowaniu na bilety.
Poza tym gniazdo można spokojnie podstawić gdzie się chce - to jakby miało być gorzej i jakby znowu miało być po 5k ludzi tfu tfu
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot], Google [Bot] i 47 gości