Tomasz, Bergmon,bergmon pisze: ↑23 wrz 2019, o 17:19Ale Cie poniosło,BRAWO TY.Tomasz pisze: ↑23 wrz 2019, o 17:03teraz mówi Lolo Marzyciel.... ja bym chciał zobaczyć, jak nigeryjski, amerykanski czy japonski inwestor, wpada z walizka pieniedzy i mow. Kotala, postawisz stadion do 2021, to ja splacam cale dlugi przejmuje 51% od tych szumowin i na 105 urodziny macie tu ligę mistrzów:). Jeszcze dodaje, wszystko dzieki mojemu serdecznemu przyjacielowi Weli, który mnie do tego kroku namówil.... a nasze szczeki wlacznie z moją lądują na podłodze albo na pozmie 500 nieczynnej kopalni barbara.... jest jedno co budzi moją czujnosć... DWA TYGODNIE.... przypadek?
![]()
między nami jest taka różnica, że Wy nic nie ryzykujecie. Jeśli będę kolejnym złotoustym Patem, albo innym cwaniakiem, gdzie pozostały po nich tylko puste obietnice, to ja trafię na listę grabarzy Ruchu i może jeszcze będę miał zakaz wstępu na mój ukochany Ruch...
Jeśli osiągnę cel - to OJCÓW SUKCESU będzie jak zwykle wielu... i przyjaciół także będę wtedy miał doookoła foooooool!!!
Ja jednak widzę prawdziwych Przyjaciół teraz - W BIEDZIE!
A Wy Panowie niczego nie ryzykujecie, poza szyderą z Waszczuka na ty piykny zajcie!
NAJPIERW CIĘ IGNORUJĄ - to już było...
POTEM CIĘ WYŚMIEWAJĄ - to było i jest...
POTEM CIĘ ZWALCZAJĄ - to było, jest i będzie...
A NA KOŃCU ZWYCIĘŻASZ... - i jak wyżej - jak przyjdzie sukces, to ojców sukcesu będzie masa, a jak będzie porażka, to będę sam jak palec...
Nie przyniosłem worka pieniędzy, ale słowa "podaję się" nie są mi znane, są mi obce!
I prostą pracą u podstaw zamierzam eliminować kolejne patologie... I wprowadzać dobre rzeczy...
Z Wami zrobiłbym o wiele, wiele więcej dla Ruchu... ale nie mam innego wyjścia, jak cierpliwie czekać...
Yno... Tomasz, Bergmon, Ozor, scaneRboy, i inksi... Moje zwycięstwo jest tylko jedno - Wasz powrót na stadion i dalsza wspólna WALKA dokładnie o to, o co walczyliście do tej pory i o dalsze wspólne cele! A cel jest jeden - RUCH Chorzów!
Pozdrawiam Was Chopy!
pyRsk!