Transfery - zima 2013/2014
-
Re: Transfery - zima 2013/2014
Największy problem jest że odszedł zawodnik z podstawowego składu. Zawodnik, który prezentował się bardzo dobrze, w tym niebieskim trybiku pod wodzą Janka. Nie wiadomo jak to będzie teraz wyglądać , bo zawsze jest lepiej dołożyć coś, niż odjąć. A to ,ze odszedł ktoś z Ruchu , nie pierwszy raz i nie ostatni. Tak, Ecia był kimś więcej, niż tylko zwykłym kopaczem, i tu chyba jest największy jazgot. Jednakże trzeba go zrozumieć , przynajmniej ja go rozumie, że poszedł za pieniędzmi, jak większość piłkarzy, która by zrobiła to samo. Raczej trzeba powiedzieć dlaczego tak się stało i kto doprowadził do takiego stanu rzeczy, że nawet niebieski chop odszedł.
-
- Kontakt:
Raul godosz uczciwie pracuje? Z ostatnich 36 miesiecy Janoszki uczciwe byly ostatnie 2 miechy. W normalnej robocie juz dawno by wylecial za taka prace. Ale nie piljarze kierzy maja tylko prawa a zero obowiazkow.
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
-
- Kontakt:
Jankowskiego tez bysmy mogli im oddac teraz za zaleglosci.Nie ma sensu grac pilkarzami, na ktorych nas nie stac.Ruch by sobie pomogl bo Jankowski ma bardzo wysoka pensje a i Jankowski przy Piechu by pewnie odzyl.Z tego ukladu juz nic nie bedzie.Za Jankowksiego grac Lipskim.Pewnie dalo by sie to zalatwic ale to wlasciciele musza miec leb na karku a nie maja.My musimy miec w tym sezonie duuuuzo mniejsze wydatki niz zysk.
Piękne w życiu są tylko szpile ...
Con cantera y afición, no hace falta importación
Con cantera y afición, no hace falta importación
- Wilus
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Coś czuja, że bedziemy zaczynać od 4 ligi, bez Smagora i bez długów
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
ale za to na wielkim stadionie i bogatymi sponsoramiWilus pisze:Coś czuja, że bedziemy zaczynać od 4 ligi, bez Smagora i bez długów
-
- Kontakt:
MaRko22 pisze:A ja uważam, że Janoszka chciał opuścić Cichą. Skoro zależało mu aby zostać w Chorzowie nie wystarczyło podejść do kogoś z zarządu z zapytaniem co z moim kontraktem?
Zaraz mnie zjedziecie, że to zarząd powinien uganiać się za piłkarzami - racja. Uważam jednak, że dla chłopaka, który spędził tu ponad 8 lat korona z głowy by mu nie spadła.
Co ty masz ku*** za avatar ??!! Ja pi***ole !!!
-
- Kontakt:
Gerges pisze:MaRko22 pisze:A ja uważam, że Janoszka chciał opuścić Cichą. Skoro zależało mu aby zostać w Chorzowie nie wystarczyło podejść do kogoś z zarządu z zapytaniem co z moim kontraktem?
Zaraz mnie zjedziecie, że to zarząd powinien uganiać się za piłkarzami - racja. Uważam jednak, że dla chłopaka, który spędził tu ponad 8 lat korona z głowy by mu nie spadła.
Bardzo dobry avatar

- Raul22
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
mam inny punkt widzenia.marek79 pisze:Raul godosz uczciwie pracuje? Z ostatnich 36 miesiecy Janoszki uczciwe byly ostatnie 2 miechy. W normalnej robocie juz dawno by wylecial za taka prace. Ale nie piljarze kierzy maja tylko prawa a zero obowiazkow.
Tzn co przez te 36 miesiecy nie jezdzil na treningi, obozy (zreszta w tamtej rundzie po ktorej prawie spadlismy tez w koncowce jako tako grywał, bo przynajmniej walczyl), wiec uczciwie pracowal, jak kazdy inny pilkarz Ruchu w tym czasie, a ze wszyscy nic nie grali za Zielinskiego to juz inny problem. Tu sie nie da porownac innej pracy do pilkarza. Kazda praca ma inna specyfike, jak ich trener zle przygotowal to zle grali, zle ich ustawial, zle taktyke dobieral. Do tego dochodzi przygotowanie mentalne piłkarza, sprawy finansowe. Przeciez nie tylko Ecik slabo gral, ale kazdy jak jeden. Nie wiem to tak jak kogos dac na obsluge klienta i mu nie wszystko wyjasnic i sie radz, tez nie da rady taki czlowiek, bez odpowiedniego przygotowania. A ze nasi pilkarze nie sa wybitnymi w tym aspekcie to chyba kazdy sie zgodzi, wiec jesli przecietny pilkarz jest zle przygotowany to wyglada dramatycznie. Pytanie czy to jego wina, dla jednych pewnie to bedzie wina pilkarza bo niby mu sie nie chce itd, dla innych to jednak bedzie bardziej zlozony problem, ale nie chce go dostrzec.
Zreszta no mniejsza z tym, wydaje mi sie ze nie ma co nad tym sie dluzej glowic, bardziej powinnismy sie martwic nieudolnoscia naszych działaczy, bo juz nie pierwszy raz czekaja na przedluzenie kontraktu na sam koniec.
-
- Kontakt:
zeqqq pisze:Gerges pisze:MaRko22 pisze:A ja uważam, że Janoszka chciał opuścić Cichą. Skoro zależało mu aby zostać w Chorzowie nie wystarczyło podejść do kogoś z zarządu z zapytaniem co z moim kontraktem?
Bardzo dobry avatar
To może jeszcze wy***iecie flagę na płot jak szczewa "PATRIOCI" ?!
-
- Kontakt:
Ile byśmy musieli wyłożyć kasy Smagorowi aby przejąć od niego ten klub ? [/size]Albo coś zrobimy my kibice albo następny sezon zaczniemy sobie od 4 ligi, tego się nie da czytać co ten człowiek wyprawia i jakie mamy długi.
Jestem ciekawy czy razem z pomocą miasta można by jakoś przejąć akcje Smagora i czy zgodził by się na to, tak aby klub był w naszych rękach i miasta.
Jestem ciekawy czy razem z pomocą miasta można by jakoś przejąć akcje Smagora i czy zgodził by się na to, tak aby klub był w naszych rękach i miasta.
- arango-mokre
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
ustrzelić:)P
-
- Kontakt:
[email protected]
udało mi się to zdobyć .Wysłałem panu prezesowi życzenia świąteczne.
ci obywatele nie mają mojego zaufania:
Marek Kopel, Joachim Otte, Ryszard Sadlon, Tomasz Krawczyk, Tomasz Piecuch, Henryk Wieczorek, Marian Salwiczek, Adam Trzebinczyk, Romuald Fojcik, Marek Dudek, Mariola Roleder, Halina Hiltawska, Bozena Pietrzyk.Dariusz Smagorowicz,Andrzej Kotala
Marek Kopel, Joachim Otte, Ryszard Sadlon, Tomasz Krawczyk, Tomasz Piecuch, Henryk Wieczorek, Marian Salwiczek, Adam Trzebinczyk, Romuald Fojcik, Marek Dudek, Mariola Roleder, Halina Hiltawska, Bozena Pietrzyk.Dariusz Smagorowicz,Andrzej Kotala
-
Za zasługi, zaczniemy od III ligi. Przynajmniej zagramy na Cichej. Będzie nowa władza w UMCh, którą sami kibice wybiorą i krok po kroku, tak ok 10 lat na szczyt - tam gdzie jesteśmy obecnie. Do tego to zmierza. Tak serio, komisja z nami już się patyczkować nie będzie.Wilus pisze:Coś czuja, że bedziemy zaczynać od 4 ligi, bez Smagora i bez długów
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ta, tylko ten Pronox to jest tak namacalny jak 15 majster dla Ruchu. Zapewne Prezes wchodzi na tego maila.RonalDynio pisze:[email protected]
Mój głos rozsądku, wszyscy spuszczali wzrok:
https://ibb.co/0tL0xPD
https://www.youtube.com/watch?v=eix_F8y4S5U
https://ibb.co/0tL0xPD
https://www.youtube.com/watch?v=eix_F8y4S5U
-
- Kontakt:
Ale wy pieprzycie
chop z najdłuższym starzem w drużynie miał łazić i sie prosić o kontrakt to śmieszne. Z tego samego powodu Grzybek zrezygnował z opaski kapitana bo po prostu z tymi ludzmi sie nie da rozmawiac, od poł roku wiadomo ze Janoszce sie kończy kontrakt on sam nie wie czy bedzie miał poświatach prace bo nikt z nim nie rozmawia no to zmienia firme proste a tak na marginesie to ci nasi pseudo działacze mają fest naje*ane w beretach jak na dzień przed wigilia dzwonia i chca o kontrakcie dyskutować
chop z najdłuższym starzem w drużynie miał łazić i sie prosić o kontrakt to śmieszne. Z tego samego powodu Grzybek zrezygnował z opaski kapitana bo po prostu z tymi ludzmi sie nie da rozmawiac, od poł roku wiadomo ze Janoszce sie kończy kontrakt on sam nie wie czy bedzie miał poświatach prace bo nikt z nim nie rozmawia no to zmienia firme proste a tak na marginesie to ci nasi pseudo działacze mają fest naje*ane w beretach jak na dzień przed wigilia dzwonia i chca o kontrakcie dyskutować