Ja widziałemElmer pisze:
Widzieliście studio TVP Sport po meczu i wywiad z Abbottem?
NiebieRscy pisze:Ja widziałemElmer pisze:
Widzieliście studio TVP Sport po meczu i wywiad z Abbottem?Chyba ten Borczuch się trochę przestraszył jak Paweł chciał go pocałować
![]()
A mina Kurowskiego - bezcenna
Piech jest za powolny? No nie mogaMarceli ~Sk~ pisze:Chcialbym aby nasi szkoleniowcy jeszcze raz na spokojnie przeanalizowac mecze z Legjia pozniej z Wisla. To sa bardzo powazne materialy pogladowe.
Z tego co mnie sie nasuwa to to ,ze Piech jest za powolny, lub boi sie wchodzic na poycje sam na sam z bramkarzem. Za powolne konstruowanie ataku pozycycjnego.Boje sie czy Polonia W-wa wykozysta ten material dla siebie? BRAK JEDNYM SLOWEM SZYBKOSCI.
Jak znajdę to wrzucę.zeqqq pisze:NiebieRscy pisze:Ja widziałemElmer pisze:
Widzieliście studio TVP Sport po meczu i wywiad z Abbottem?Chyba ten Borczuch się trochę przestraszył jak Paweł chciał go pocałować
![]()
A mina Kurowskiego - bezcenna
Można to gdzieś zobaczyć ?
Szyndro sie nie popisał, uwazam tez, ze i Pedrijic sie nie popisał, ale w karnych sie zrehabilitował.LEMON-CHORZOW pisze:czesc hopy powiem szczerze bez bicia, ze po wyniku 3;1 zgasilech klamora bylech pewien ze naszych w dogrywce rozniosom w PYL, : marko zdupczyl dwie bramy zle wychodzil do bali , ALE W KARNYCH POKOZOL KLASA powiem szczerze nie wierzylech w final
Użytkownicy przeglądający to forum: 19gorek20, 19Ruch20R, Bing [Bot], Google [Bot], Google Adsense [Bot], Michal578, pepson19R20, Rickenn10, sivy35, stasiu1971 i 82 gości