To przestana fedrować i wy***rdolą mnie z roboty. Ok?HBSiwy pisze:Soda jak ci na grubie nie daja wyplaty to jak bydziesz fedrowac???SODA pisze:moim zdaniem za grę drużyny odpowiada trener
Amika Wr...tfu..."Lech Poznań" - Ruch Chorzów 19.08g20.30
-
- Kontakt:
Re: Amika Wr...tfu..."Lech Poznań" - Ruch Chorzów 19.08g20.3
-
- Kontakt:
tyle że piłkarzyny za jedną spoźnioną pensję mogą sobie wyżyć 4 miechy i co źle? nie umią tego docenić?
-
- Kontakt:
Powiem szczerze że dla mnie jak drużyna wygrywa, ale gra kiepski dla oka futbol , to jestem na nie.Oczywiście z odpowiednimi proporcjami bo wiadomo że nie chciałbym żeby kosztem spadku, Ruch grał zjawiskowy futbol.Niestety w Ruchu teraz nie ma ani tego ani tego, oczywiste więc jest że to wina trenera jak i piłkarzy.Wiadomo że 11 piłkarzy nie wymienimy dlatego trzeba spróbować z trenerem. Proszę nie piszcie że Fornalik jest geniuszem ,jest niezastąpiony, bo to nie prawda.Wystarczy spojrzeć jak gra Podbeskidzie i Górnik no i niestety grają lepiej.Ja od dawna jest przeciwnikiem naszej gry po prostu nie podoba mi się, ostatni dobry mecz jaki pamiętam to mecz z Górnikiem co było zasługą ambicją piłkarzy a nie trenera.Tym spokojem Fornalika i wypowiedziami już mi się niedobrze robi.Szanuje go ale według mnie jego czas się w Chorzowie skończył. 

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ale powiedzmy sobie szczerze, to nawet nie od umiejetnosci trenerskich Fornalika zalezy-bo te sa duze i mam szacunek do niego...Niekiedy po prostu wystepuje zmeczenie materialu, nie da sie nic zrobic z tymi samymi ludzmi. Jak nas nie stac na wymiane pilkarzy(he, to za duze powiedziane) takich na jakich chce Waldek to coz...Jak w 3 najblizszych meczach nie zdobedziemy 5, 6 punktow to moze przyda sie nowe spojrzenie na druzyne, jakis nowy impuls...Tylko mi nie piszcie, ze z tych samych graczy nic nowego nie da sie wycisnac, bo wystarczy cofnac sie w przeszlosc i zobaczyc jak Waldek poradzil sobie po beznadziejnej erze Pietrzaka i nowa miotla posprzatala...
Waldek jest bardzo dobrym trenerem, ale niekiedy po prostu trzeba czegos nowego. Przyklady Angielskie w Polskiej rzeczywistosci sie nie sprawdzaja...
Mam nadzieje, ze Waldek zrobi cos z tym towarzystwem, ze jeszcze cos z nich wykrzesa i te gadki beda bezcelowe!
Na razie 100 % popracia dla trenera, ale musza punkty wpadac!
0 % poparcia do dzialaczy oczywiscie...
Waldek jest bardzo dobrym trenerem, ale niekiedy po prostu trzeba czegos nowego. Przyklady Angielskie w Polskiej rzeczywistosci sie nie sprawdzaja...
Mam nadzieje, ze Waldek zrobi cos z tym towarzystwem, ze jeszcze cos z nich wykrzesa i te gadki beda bezcelowe!
Na razie 100 % popracia dla trenera, ale musza punkty wpadac!
0 % poparcia do dzialaczy oczywiscie...

- SODA
Soda jak ci na grubie nie daja wyplaty to jak bydziesz fedrowac???
hehe KW będzie się martwić ..je***a zresztą, sponsor szczew ..ale coś sobie wywalczyliśmy
trener ma wgląd do wszystkiego co dzieje się w jego drużynie kasy ,wypłat samopoczucia kogo CHCE zatrudnić itd,itp
hehe KW będzie się martwić ..je***a zresztą, sponsor szczew ..ale coś sobie wywalczyliśmy
trener ma wgląd do wszystkiego co dzieje się w jego drużynie kasy ,wypłat samopoczucia kogo CHCE zatrudnić itd,itp
WiaRa czyni cuda
WiaRa jest mądrością
WiaRa jest mądrością
-
- Kontakt:
Witam
A jo chciołby zwrócić uwaga na coś innego.
Nie wiem wielu wos ogladało szpil na canale+
być może żeście na to nie zwrócili uwagi
ale w pewnym momencie po faulu Grodka jedyn z komentatorów (Ulatowski) pedziol: "To typowe dla tak zwanych hanyskich zespołów, jak przegrywają to trzeba uważać na nogi bo brutalnie faulują"
Nie wiem jak wos ale mnie to fest wkurzyło
Hansykie zespoły nie umią przegrywać?a co robią gorolskie zespoły?
Pamiętom jak jego ogórki przyjeźdzały na Cicho i przez pół meczu symulowały faule bo chciały utrzymać remis
Pozdrawiom wszystkich niebieskich
A jo chciołby zwrócić uwaga na coś innego.
Nie wiem wielu wos ogladało szpil na canale+
być może żeście na to nie zwrócili uwagi
ale w pewnym momencie po faulu Grodka jedyn z komentatorów (Ulatowski) pedziol: "To typowe dla tak zwanych hanyskich zespołów, jak przegrywają to trzeba uważać na nogi bo brutalnie faulują"
Nie wiem jak wos ale mnie to fest wkurzyło
Hansykie zespoły nie umią przegrywać?a co robią gorolskie zespoły?
Pamiętom jak jego ogórki przyjeźdzały na Cicho i przez pół meczu symulowały faule bo chciały utrzymać remis
Pozdrawiom wszystkich niebieskich
- MakeRson
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
przeinaczyles to troche ![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
Niebieskie Mysłowice
-
- Kontakt:
No być może bo nie zapamiętołech w ferworze walki:)
ale sens chyba zachowołech?
czy żech to zupełnie źle odebroł i nie było w tym nic obraźliwego?
samo określenie "hanyskie zespoły" jakos żech źle odebroł może zech jest przewrażliwony:)
jak żle to przepraszom za zamieszanie:)
ale sens chyba zachowołech?
czy żech to zupełnie źle odebroł i nie było w tym nic obraźliwego?
samo określenie "hanyskie zespoły" jakos żech źle odebroł może zech jest przewrażliwony:)
jak żle to przepraszom za zamieszanie:)
- Raul22
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
on to powiedzial w takim sensie ze jak jakis zawodnik dobrze gra, to glownie w slaskich klubach jest tak ze trzeba go uteperowac i sfaulowac pare razy, zeby nabrac przewagi nad takim zawodnikiem i oderbac mu ochote do gry. Pokazac mu miejsce w szyku. Wydawalo mi sie ze to kto inny powiedzial niz Ulatowski, ale fakt jest taki ze pewnie w kazdym klubie obroncy tak graja, to raczej typowa zagrywka meczowa.
-
- Kontakt:
Powiedzial to nie kto inny jak Remik Jezierski wiec przez te pare lat u nas sie troszke nauczyl:)Raul22 pisze:on to powiedzial w takim sensie ze jak jakis zawodnik dobrze gra, to glownie w slaskich klubach jest tak ze trzeba go uteperowac i sfaulowac pare razy, zeby nabrac przewagi nad takim zawodnikiem i oderbac mu ochote do gry. Pokazac mu miejsce w szyku. Wydawalo mi sie ze to kto inny powiedzial niz Ulatowski, ale fakt jest taki ze pewnie w kazdym klubie obroncy tak graja, to raczej typowa zagrywka meczowa.
PSZCZYNA Moim miastem RUCH Moim klubem!!!
-
- Kontakt:
No ok to sory za zamieszanie
widać jestech przewrażliwiony:)
widać jestech przewrażliwiony:)
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
Poza tym co to za określenie w ustach komentatora? Hanys to okreslenie pejoratywne. O dalszej części wyjątkowo debilnej i nieobiektywnej wypowiedzi nie ma się co rozwodzić.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ta a w "niehanyskich" drużynach gorole witają przeciwnika chlebem i solą oraz pocałunkiem pokoju 

- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
Mirek pisze:Ta a w "niehanyskich" drużynach gorole witają przeciwnika chlebem i solą oraz pocałunkiem pokoju
i dlatego własnie wypowiedzi tego typu ku***ów musza być piętnowane. Choćby na blogu...
-
- Kontakt:
...ale chyba nigdzie indziej nie "witają" hanysów jak my "obcych": "gorole raus! gorole won! gorole wyp.. stąd".
Jest o tyle niesmaczne, że w Ruchu prawie połowa to gorole. Podobnie na trybunach :>
Siem potem dziwicie takich reakcji mediów/komentatorów. Temat rzeka.
Jednakże "hanys" w takim kontekście w ustach komentatora sportowego na uszach tysięcy oglądaczy to porażka...
Gadałem ze znajomym, który oglądał naszych orłów w akcji we Wronkach i on się pyta: "ty, co ten Ruch tak cykorzył przez pyrami??! Grali jakby conajmniej Barcę mieli przed sobą na wśród 80tys. wrogich kibiców"
Strach im związał nogi.
Jest o tyle niesmaczne, że w Ruchu prawie połowa to gorole. Podobnie na trybunach :>
Siem potem dziwicie takich reakcji mediów/komentatorów. Temat rzeka.
Jednakże "hanys" w takim kontekście w ustach komentatora sportowego na uszach tysięcy oglądaczy to porażka...
Gadałem ze znajomym, który oglądał naszych orłów w akcji we Wronkach i on się pyta: "ty, co ten Ruch tak cykorzył przez pyrami??! Grali jakby conajmniej Barcę mieli przed sobą na wśród 80tys. wrogich kibiców"
Strach im związał nogi.
Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"