Ruch Chorzów - Górnik Zabrze 2 marzec 2008 g. 16:00

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor

kris2000
Kontakt:

#438 Post autor: kris2000 » 3 mar 2008, o 21:56

Dziynki Adamo_R tera na spokojnie se idzie połoglondać :padam: :padam:
NIEBIESKI MIKOŁÓW

bogas1985

#439 Post autor: bogas1985 » 3 mar 2008, o 22:18

Świętochłowice, a sciagnales wszystkie pliki?

Awatar użytkownika
Świętochłowice
Kontakt:

#440 Post autor: Świętochłowice » 3 mar 2008, o 22:25

bogas1985 pisze:Świętochłowice, a sciagnales wszystkie pliki?
wiem wiem :) zraaz bede miał :) SoRki:P
[img]http://www.niebiescy.pl/images/sygnatury/gs_01.jpg[/img]

Awatar użytkownika
ch-R

#441 Post autor: ch-R » 3 mar 2008, o 22:39

To jak Czado do***ał Zarzecznemu jest wyjebane w kosmos :rotfl: :rotfl: :rotfl: :padam: :padam: :padam:
Mahatma Gandhi

Naj­pierw cię ig­no­rują. Po­tem śmieją się z ciebie. Później z tobą wal­czą. Później wyg­ry­wasz.

adamo_R

#442 Post autor: adamo_R » 3 mar 2008, o 22:40

A tu co je tak cicho? dobra niy przeszkadzom delektujcie sie

pajero75
Kontakt:

#443 Post autor: pajero75 » 3 mar 2008, o 22:40

Witam
U mnie wszystko OK. Dzięki
pozdro pajeropf

VALKIRIA
Kontakt:

#444 Post autor: VALKIRIA » 3 mar 2008, o 22:49

Mocie ktoś ta fota sektorówek ????????????????????????
[b]NIENAWIŚĆ DO POLICJI - TAK ZOSTALIŚCIE WYCHOWANI...
JA NIE,
NA MOJĄ NIENAWIŚĆ POLICJA PRACOWAŁA LATAMI... [/b]
[url=http://img169.imageshack.us/i/aaayde.jpg/][img]http://img169.imageshack.us/img169/1313/aaayde.jpg[/img][/url]

heli
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#445 Post autor: heli » 3 mar 2008, o 23:06

SUPER. Cały dzień dołażenia do siebie, tak mokry, że nie mal batki mioł mokre, a wszystko co w kapsach to nie mal mi się rozlatywało, sle warto źyć dla takich chwil. Może przesadzom, może mom krótko pamięć, ale dla mnie to bedzie na bank jeden z tych meczów co zapamiętom w szczegółach na bardzo długo. Piłkarsko byliśmy zdecydowanie lepsi, po prostu taki Ruch to jest potęga.
Kbocpwsko też jestech pod wrażeniem Po prostu rewelacja. i oczywiście mimo kilku nie dociągnięć (głównie chodzi mi o to, że w pierwszej połowie za dużo było zagłuszania Górnik gwizdami, zamiast po prostu śpiewać swoje) jestech bardzo, ale to bardzo zadowolony z atmosfery.

PS. a mo ktoś zdjecia naszych opraw ale z wysokości nowej trybuny, bo z góry wyglądały one o niebo lepiej,a nie mal każde zdjęcie jest robione z murawy.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke

Awatar użytkownika
Darth Kabut
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#446 Post autor: Darth Kabut » 3 mar 2008, o 23:12

Zdjecia bydom ode mie jutro

Stolek na 3g przi samym poczatku tuz nad mlynem.
Troszku ciulato to widac bo z blisko mlyna /ale z wierchu/.

Niestety Bulek sjebol sprawa bo mi data pieron jasny niy ustawiol i mom na tych fotach 01/01/2007 :rotfl:

A i jakosc niekerych zdjec je do rzici bo lolo prosto w pysk i na obiektyw we aparacie.

Ale to dopiero jutro

VALKIRIA
Kontakt:

#447 Post autor: VALKIRIA » 4 mar 2008, o 01:11

W komentarzach na stronie Niebieskich jest jeden, dotyczący kiboli Apatora:
Ktoś tu się pytoł, co się stało z Apatorem?? Podkreślił, że prosi o info, bo to przecież ważne. Też tak uważam, ale co mają napisać?? Zarówno jedni jak i drudzy?? No niech się wam pochwalą jak postąpili z Apatorem? Chopcy przyjechali blisko 400 km. I jak zostali potraktowani? Jednym słowem: „Rewelacyjnie” Otóż, ten co wiadomo, nie załatwił biletów Apatorowi, chciał by zapłacili, ok. były już wcześniejsze ustalenia po ile. Jak przyjechali, to już wyszło drożej. Jak Elana sprowokowała zajście – tu trzeba zaznaczyć, że myśleli, ze przyjadą Żużlowcy w sile może 60, a było ich równiutko dwukrotnie więcej - to chopcy z Ruchu mięli pretensje do…Apatora. Tak więc wcześniej mięli 100 biletów, ale już trudno było załatwić dla 20 pozostałych. Śmieszne, ale prawdziwe. I tak, nikt nie przyszedł do Nich nawet pogadać, na koniec dym z Elaną, która zaatakowała Żużlowców ,a pretensje RUCH miał do… Apatora. Pytam się za co? Chopcy z KSA się zrazili i ja się nie dziwie, czytający to chyba też. Najgorsze, że B. poobiecywał, a jak Torunianie(KSA) dzwonili, to już nie odbierał i znów zgrzyt. Od tej strony go nie znałem. Wszystko na gorsze idzie. Zostali olani i to delikatnie mówiąc. Wyobraźcie sobie, jak się czuli, jak widząc całe zajście Widzew zaczął się naśmiewać z Apatora, że zostali tak potraktowani. Można napisać, Wielka, Wielka, Wielka…Torunian olewka. Każdy mądry, wyciągnie wnioski i widzi, co może go spotkać w kontaktach z Ruchem. Apator swoje miejsce w szeregu zna i również swój Honor posiada i szczerze powiem, ze nie dziwiłbym się, gdyby podziękowali za 20 lat sztamy. szczewa z wywłoką też dobili dwóch dekad, ale oni się szanują, mimo, ze to ku*wy i szprzętowce, ale SWOICH się SZANUJE i ten kto był, na Apatorze w odwiedzinach, ten wie, że Oni, będąc gospodarzem, zawsze stawali na wysokości zadania. NIE ZASŁUGUJEMY NA APATOR. ZRAZILISMY ICH DO SIEBIE CHYBA NAJLEPIEJ JAK MOŻNA BYŁO!
To prawda że tak zostali potraktowani ?? :niepewny:
Jeśli tak, to... Po prostu pięknie... :kwasny:
[b]NIENAWIŚĆ DO POLICJI - TAK ZOSTALIŚCIE WYCHOWANI...
JA NIE,
NA MOJĄ NIENAWIŚĆ POLICJA PRACOWAŁA LATAMI... [/b]
[url=http://img169.imageshack.us/i/aaayde.jpg/][img]http://img169.imageshack.us/img169/1313/aaayde.jpg[/img][/url]

Awatar użytkownika
Standardowy
Kontakt:

#448 Post autor: Standardowy » 4 mar 2008, o 09:11

Doping fajny, nie wspominajac o frekwencji:D. Fajne oprawy (Lubisz to su*o). Fajna sprawa z ta oprawa Remika i Rajmunda. Było widac fany kibicow z Niemiec:). Kibicowsko pokazalismy naprawde klase.

Jesli chodzi o gra:
Bylismy napewno wiecej przy pilce, niestety skutecznosc zawodziła. Stwarzalismy wiecej groznych sytuacji, ale ten "kyjzbal" Straka to mnie dobił:-/. Było widac ze naszym chłopcom naprawde zalezy na zwyciestwie, i co za tym idzie wkradła sie nerwowosc w nasze szeregi. Szkoda 100% sytuacji Ćwielonga. Ogólnie bylismy lepsi, i zasłuzenie wygralismy.

Awatar użytkownika
ObeRschlesien
Kontakt:

#449 Post autor: ObeRschlesien » 4 mar 2008, o 10:32

Filmiki fajne super przyjecie Balaza i podanie do Nowackiego i tor za***iscie hehe tak jak Jezier padoł w c+ tak jak zidane hehehe a badnijcie co przeczytołech na forum sasiadów zzamiedzy he he he cytat: Jak przegramy z Crakowią to puchar ekstraklasy poszedł sie ... . A jak przegramy z Jaga to na nastepny szpil trzeba bedzie organizować AKCJA KIBIC WSTEP ZA 5zł , bo na ta gra za 20 zł to sie nie da patrzeć. kolega zapomniol dopisac 5 zl i krupniol :P
Obrazek

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#450 Post autor: Lutz » 4 mar 2008, o 11:08

Po piyrsze respect - szczewa rozjebane i to sie liczy po drugie : może jo żyja w innym świecie , oglondom inkszy fussbal, ale fto tyn szpi określo jako porywajonce widowisko to on jeszcze dobrego fussball szpilu niy widzioł. Jak to mioł być jedyn z nojlepszych szpili Ruchu i niy tylko Ruchu a cały Polski ligi to sie niy dziwia że tak Polski fussball klubowy na arynie miyndzynarodowy tak wyglondo jak wyglondo.
Jak to mioł być bardzo dobry szpil to jo sie pytom jak wyglondajom te słabe ?
Oprócz poru akcji jo tam nic niy widzioł , bardzo dużo przypadkowości, żodnych dalekich ( na 30,40 m) podań, mało akcji z klepki, mało szybkość, do mie zwykło kopanina na poziomie od III do IV lig zachodnich. Jo sie dziwia ino czymu te mutanty som wyży od nos w tabeli ? Dyć to je katastrofa. Niy żebych sie czepioł , ale tako je prowda i rzeczywistość Polskiej ligi. Jednym słowym jakbych niy boł kibicym Ruchu to przestoł bych tyn szpil oglondać po piyrszy połowie. Na arenie miyndzynarowdowy ani my ani "wszeschmocno" ( w Polski lidze) Wisła z takim fussballym niy momy nic do szukanio.

Bezcenne - zoboczyć ryje szczew po tym szpilu. :hyhy:

Zablokowany