W komentarzach na stronie Niebieskich jest jeden, dotyczący kiboli Apatora:
Ktoś tu się pytoł, co się stało z Apatorem?? Podkreślił, że prosi o info, bo to przecież ważne. Też tak uważam, ale co mają napisać?? Zarówno jedni jak i drudzy?? No niech się wam pochwalą jak postąpili z Apatorem? Chopcy przyjechali blisko 400 km. I jak zostali potraktowani? Jednym słowem: „Rewelacyjnie” Otóż, ten co wiadomo, nie załatwił biletów Apatorowi, chciał by zapłacili, ok. były już wcześniejsze ustalenia po ile. Jak przyjechali, to już wyszło drożej. Jak Elana sprowokowała zajście – tu trzeba zaznaczyć, że myśleli, ze przyjadą Żużlowcy w sile może 60, a było ich równiutko dwukrotnie więcej - to chopcy z Ruchu mięli pretensje do…Apatora. Tak więc wcześniej mięli 100 biletów, ale już trudno było załatwić dla 20 pozostałych. Śmieszne, ale prawdziwe. I tak, nikt nie przyszedł do Nich nawet pogadać, na koniec dym z Elaną, która zaatakowała Żużlowców ,a pretensje RUCH miał do… Apatora. Pytam się za co? Chopcy z KSA się zrazili i ja się nie dziwie, czytający to chyba też. Najgorsze, że B. poobiecywał, a jak Torunianie(KSA) dzwonili, to już nie odbierał i znów zgrzyt. Od tej strony go nie znałem. Wszystko na gorsze idzie. Zostali olani i to delikatnie mówiąc. Wyobraźcie sobie, jak się czuli, jak widząc całe zajście Widzew zaczął się naśmiewać z Apatora, że zostali tak potraktowani. Można napisać, Wielka, Wielka, Wielka…Torunian olewka. Każdy mądry, wyciągnie wnioski i widzi, co może go spotkać w kontaktach z Ruchem. Apator swoje miejsce w szeregu zna i również swój Honor posiada i szczerze powiem, ze nie dziwiłbym się, gdyby podziękowali za 20 lat sztamy. szczewa z wywłoką też dobili dwóch dekad, ale oni się szanują, mimo, ze to ku*wy i szprzętowce, ale SWOICH się SZANUJE i ten kto był, na Apatorze w odwiedzinach, ten wie, że Oni, będąc gospodarzem, zawsze stawali na wysokości zadania. NIE ZASŁUGUJEMY NA APATOR. ZRAZILISMY ICH DO SIEBIE CHYBA NAJLEPIEJ JAK MOŻNA BYŁO!
To prawda że tak zostali potraktowani ??
Jeśli tak, to... Po prostu pięknie...

[b]NIENAWIŚĆ DO POLICJI - TAK ZOSTALIŚCIE WYCHOWANI...
JA NIE,
NA MOJĄ NIENAWIŚĆ POLICJA PRACOWAŁA LATAMI... [/b]
[url=http://img169.imageshack.us/i/aaayde.jpg/][img]http://img169.imageshack.us/img169/1313/aaayde.jpg[/img][/url]