17.07shogi222 pisze:kiedy rusza dokladnie sezon 2015/2016?
Sezon 2014/15
- 19HKS20
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Sezon 2014/15
JEDNO MIASTO JEDEN KLUB KATOWICE INO RUCH
-
- Kontakt:
Cóż za dziwna pora... co za debil wymyślił taki czas: 17.07. A jak się spóźnią o minutę to co, hę ??
Zdecydowanie wolę 18.00, albo jak ostatnio: 20.30.

Zdecydowanie wolę 18.00, albo jak ostatnio: 20.30.

Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
-
- Kontakt:
Za rok Niebiescy muszom powalczyć o majstRa. Tego sie na razie trzeba trzymać

-
- Kontakt:
czasami czytając takie posty jak ten powyżej, wręcz nie dowierzam, że żyjąc w cywilizowanym, europejskim państwie można mieć takie poglądy i spojrzenie na świat
pedalskie kolory ? rurki ? tęcza ?

-
- Kontakt:
I jeszcze żelik niekoniecznie do włosówtomicher pisze:czasami czytając takie posty jak ten powyżej, wręcz nie dowierzam, że żyjąc w cywilizowanym, europejskim państwie można mieć takie poglądy i spojrzenie na świat![]()

-
- Kontakt:
Dej chopu pokój! Bardzo dobre no poglady! Pedały do oswiyncimio a Kosecki na podpalka!!tomicher pisze:czasami czytając takie posty jak ten powyżej, wręcz nie dowierzam, że żyjąc w cywilizowanym, europejskim państwie można mieć takie poglądy i spojrzenie na świat![]()
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
- Duszello
- Kontakt:
Jo od roku co miesiąc jezdza do warszawy na tydzień na delegacje. I musza wom powiedzieć ze rodowici warszawiacy sa spoko i nos Slazakow lubiom i szanujom. Najgorsze som te buraki z wioch z miast osciennych co robiom i przyjezdzaja w tydniu do roboty. Warszawa w weekend pustoszeje na maxa. Zero korkow, markety puste etc. Ale mosz racja z tym ubiorem bo wynalazkow jes tam w ciul. I jeszcze jedno mnie tam wkurwio, hu* jeden z drugim mieszko w otwocku,legionowie,piasecznie, nowym dwodze maz.,etc a zapytosz sie go z kad je to ci godo ze z Warszawy. To tak choby jo mieszkoł w Gliwicach a godoł ze jo je z Katowic. Z gupiego piaseczna kaj mom mieszkanie firmowe je 15 km do centrum i w godzinach szczytu autem jak nic 1,5 godz.simonsays pisze:Elmer, mam okazje byc w Stolicy ok 2/3 razy do roku. Wysiadam na Wchodnim i juz tam rzuca sie w oczy ubior ludzi wokol.Elmer pisze:Albo jestem inny (nie bywam w stolycy i się nie znam), ale kolejna legionistka i kolejny damski kostumik. Pannę Rz. widać tylko w połowie, ale nie zdziwi mnie jakby stała w spódnicy. One powinny rywalizować z Medykiem Konin
Warszawa to miasto najbardziej europejskie ze wszystkich miast w Polsce, fajne budynki, wysokie wynagrodzenia, wysoki koszt zycia, wynajmu mieszkania itd. Ale przy okazji, multi kulti oraz rurki i inne pedalskie ubiory, ktorych na szczescie w naszym slaskim i niezniewiescialym swiecie nie ma na taka skale.
zaczyna sie od pedalskich kolorow, calowania kolegow na powitanie, budowanie teczy na PLACU ZBAWICIELA (sic!) a konczy na zwiazkach partnerskich i adopcji dzieci przez pary homoseksualne.
Pedalom i gorolom z SOSnowca godomy RAUS
-
- Kontakt:
I to jest przykra prawda.Duszello pisze:Jo od roku co miesiąc jezdza do warszawy na tydzień na delegacje. I musza wom powiedzieć ze rodowici warszawiacy sa spoko i nos Slazakow lubiom i szanujom. Najgorsze som te buraki z wioch z miast osciennych co robiom i przyjezdzaja w tydniu do roboty. Warszawa w weekend pustoszeje na maxa. Zero korkow, markety puste etc. Ale mosz racja z tym ubiorem bo wynalazkow jes tam w ciul. I jeszcze jedno mnie tam wkurwio, hu* jeden z drugim mieszko w otwocku,legionowie,piasecznie, nowym dwodze maz.,etc a zapytosz sie go z kad je to ci godo ze z Warszawy. To tak choby jo mieszkoł w Gliwicach a godoł ze jo je z Katowic. Z gupiego piaseczna kaj mom mieszkanie firmowe je 15 km do centrum i w godzinach szczytu autem jak nic 1,5 godz.simonsays pisze:Elmer, mam okazje byc w Stolicy ok 2/3 razy do roku. Wysiadam na Wchodnim i juz tam rzuca sie w oczy ubior ludzi wokol.Elmer pisze:Albo jestem inny (nie bywam w stolycy i się nie znam), ale kolejna legionistka i kolejny damski kostumik. Pannę Rz. widać tylko w połowie, ale nie zdziwi mnie jakby stała w spódnicy. One powinny rywalizować z Medykiem Konin
Warszawa to miasto najbardziej europejskie ze wszystkich miast w Polsce, fajne budynki, wysokie wynagrodzenia, wysoki koszt zycia, wynajmu mieszkania itd. Ale przy okazji, multi kulti oraz rurki i inne pedalskie ubiory, ktorych na szczescie w naszym slaskim i niezniewiescialym swiecie nie ma na taka skale.
zaczyna sie od pedalskich kolorow, calowania kolegow na powitanie, budowanie teczy na PLACU ZBAWICIELA (sic!) a konczy na zwiazkach partnerskich i adopcji dzieci przez pary homoseksualne.
Pedalom i gorolom z SOSnowca godomy RAUS
- Darth Kabut
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
co nie zmienia faktu ze Hadaj to ciul a Legia to stara...
-
- Kontakt:
Polonia nie awansowala !!!!
- _BiADACZ_
- Kontakt:
lepiej wszystkich kochać, całować, tulić się z nimi, a najlepiej wy***ać białych ludzi, a przyjąć 789486786 milionów ciapuchów z Arabii i innych Afryk...tomicher pisze:czasami czytając takie posty jak ten powyżej, wręcz nie dowierzam, że żyjąc w cywilizowanym, europejskim państwie można mieć takie poglądy i spojrzenie na świat![]()
"Jesteśmy zawsze tam, gdzie nasz Ruch Chorzów gra..."
- Yego
ROW Rybnik definitywnie odpuscil awans w Limanowej, szkoda ze Syfowiec awansowal
Z tobą Thoth
niy chce mi sie godać

-
Z jednej strony dobrze ze nie awansowali. Czy odpuścili nie wiem. Wiem ze jak im sie wymykał awans, to z relacji wynikało, że atakowali już całą drużyną. Może zlekceważyli i ponieśli za to karę.Yego pisze:ROW Rybnik definitywnie odpuscil awans w Limanowej, szkoda ze Syfowiec awansowal
- Yego
adamo_R, tak czy siak to jest ich poczatek konca. Frekwencje 2000 nazywaja sukcesem, a prezydent miasta kocha zuzel i tam idzie cala kasa. A zuzlowy ROW ma ambicje ekstraligowe i frekwencje ponad 7000.
Z tobą Thoth
niy chce mi sie godać

-
- Kontakt:
Tam połowa klubów się chyba bardziej starała nie awansować, aniżeli awansować, od 6-7 kolejek tam prawie wszyscy zaczęli kombinować
Natomiast nie tak dawno się godało, że dospele się mają łączyć z Rozwojem, który się ma skupić wyłącznie na szkoleniu, a tu taka niespodzianka, no chyba, że jeszcze się coś zmieni i Rozwój odstąpi swoje miejsce np. Tychom wtedy.
Natomiast nie tak dawno się godało, że dospele się mają łączyć z Rozwojem, który się ma skupić wyłącznie na szkoleniu, a tu taka niespodzianka, no chyba, że jeszcze się coś zmieni i Rozwój odstąpi swoje miejsce np. Tychom wtedy.