Raus z chopym

moszmeretz pisze:w ogóle nikt ani w necie ani komentatorzy o tym nie wspomnieli. Realizator pokozoł powtórka w zwolnionym tempie a szanowny Wolski i Mielcarski cicho. ci***...
Bo - mój imienniku - Ruch ma najlepszych kibiców.Tak po prostu: co czuje się w takich chwilach?
ŁUKASZ HANZEL: Każdy z nas zdaje sobie wtedy sprawę, jak duży efekt przynoszą te lata pracy. Dla takich chwil się żyje. Mimo że nie zagrałem dla Ruchu wiele, to kibice dali mi odczuć, że jestem częścią zespołu. Byli tak samo wdzięczni za ten mecz. To dla każdego motywujące. Rozmawialiśmy potem z chłopakami. „Podgór” (Tomasz Podgórski – dop. red.) mówił, że nie przeżył czegoś takiego nawet po awansie z Piastem do ekstraklasy. Ja w Zagłębiu Lubin – podobnie. Widać, jak ważny był to mecz dla naszej społeczności. Ważne, że wygraliśmy, bo wiemy, jakie nastroje panowały w Zabrzu. Jest zespół i kibice, jakby jeszcze był stadion, to otoczka byłaby tym lepsza, ale na razie trzeba się cieszyć z tego, co jest.
..swoją drogą ten proporczyk i szalik mogli w Zabrzu schować. Nie bronię oczywiście szczewusów, ale podejrzewam że jakby koło Wolki czy w pobliżu stadionu przyjechał Górnik tak samo by było...staRvin pisze:https://youtu.be/qcrcKbbl4zE?t=1m30s szczewa jak zawsze pelna kultura...
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot], Majestic-12 [Bot] i 44 gości