Stroje
-
- Kontakt:
- jakimamnick?
- Kontakt:
Re: Stroje
ta polowka jest z takiego śliższego materialu ja?chorzowski_rsl pisze:polowki naprowdy za***iste,dzisij kupiol granatowo,za***iscie sie prezentuje

- dominiq44
- Kontakt:
jest ze "śliskiego". Niestety nie jest to bawełna...jakimamnick? pisze:ta polowka jest z takiego śliższego materialu ja?chorzowski_rsl pisze:polowki naprowdy za***iste,dzisij kupiol granatowo,za***iscie sie prezentuje
ale naprowdy polówki są pierwsza klasa. Dziś wprawdzie zainwestowałem w karnet,
ale następnym zakupem będzie polo... z 10% rabatem za karnet

wir sind blau & weiss
-
- Kontakt:
- PatRicio_80
- Kontakt:
Był ktoś ostatnio w "grzybku"? Nie orientujecie się czy mają jeszcze polówki?
"Życie polega na RUCHU i RUCH jest jego istotą" - A.Schopenhauer
-
- Kontakt:
Panowie kaj idzie kupic nowe koszulki meczowe z adidasa? Chca zeby mi ziomek kupil i nie chca zeby bladzil nie poczebnie po Chorzowie
Litość to zbrodnia NISZCZ KSG
- Adam1983
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ty tak z tym pytaniem na poważnie ?Fanatyk z Rudy pisze:Panowie kaj idzie kupic nowe koszulki meczowe z adidasa? Chca zeby mi ziomek kupil i nie chca zeby bladzil nie poczebnie po Chorzowie
-
- Kontakt:
nie umisz odpowiedziec ja sa dostepne w grzibku i w sklepie na wolce? Chca miec pewnosc ze tam sa zeby synkowi nie robic problemow czaisz ?
Litość to zbrodnia NISZCZ KSG
- Adam1983
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
No bo to jest chyba oczywiste...

- Stasiu19R20
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
treski som w grzibku

Tradycja nie zginie, chwała nie przeminie, Ruch Chorzów jeszcze wróci na należne mu miejsce!!!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
a jak po praniu? dalej granatowo? bo sie zastanawiom jako kupicchorzowski_rsl pisze:polowki naprowdy za***iste,dzisij kupiol granatowo,za***iscie sie prezentuje
-
- Kontakt:
Mom pytanie do posiadaczy tych polówek za 149 pln. Moja była 1 dziyń noszono na urlaubie. Po powrocie wyprołech jom ryncznie w misce. Po wysuszyniu okazało sie, że ta wstawka z adidasa cało sie rozprówo. Mo ftoś podobny problym czy ino jo trefił na jakiś wybrakowany strój???? W poniedziałek ida to reklamować. To niy jest t-shirt za 20pln.
- PatRicio_80
- Kontakt:
Stroje wyjazdowe Ruchu w barwach Górnego Śląska
Każdy wie, że barwy klubowe przyjęte na zebraniu założycielskim kolory: niebieski i biały, miały nawiązywać do barw Śląska. Nie tylko barwy ale nawet sama nazwa jest przykładem powiązania Naszego Klubu z regionem.
Podobne powiązanie można zaobserwować w przypadku FC Barcelony, która utożsamia się z Katalonią a nie z Hiszpanią.
Piłkarze FC Barcelona od nowego sezonu po raz pierwszy w historii zagrają w katalońskich barwach. Drugi zestaw strojów będzie miał złoto-czerwone barwy - doniosły hiszpańskie media. Pierwszy granatowo-bordowy znany na całym świecie pozostanie bez zmian.
Będzie to kolejny gest władz klubu wobec kibiców i regionu, świadczący o związkach drużyny z Katalonią.
Jaka byłoby wasze zdanie na temat podobnego działania ze strony Ruchu. Czyli co sądzicie o pomyśle aby "drugie" stroje Ruchu były w barwach Śląska czyli żółto - niebieskich zamiast obecnych jednolitych białych.
Podobne powiązanie można zaobserwować w przypadku FC Barcelony, która utożsamia się z Katalonią a nie z Hiszpanią.
Piłkarze FC Barcelona od nowego sezonu po raz pierwszy w historii zagrają w katalońskich barwach. Drugi zestaw strojów będzie miał złoto-czerwone barwy - doniosły hiszpańskie media. Pierwszy granatowo-bordowy znany na całym świecie pozostanie bez zmian.
Będzie to kolejny gest władz klubu wobec kibiców i regionu, świadczący o związkach drużyny z Katalonią.
Jaka byłoby wasze zdanie na temat podobnego działania ze strony Ruchu. Czyli co sądzicie o pomyśle aby "drugie" stroje Ruchu były w barwach Śląska czyli żółto - niebieskich zamiast obecnych jednolitych białych.
"Życie polega na RUCHU i RUCH jest jego istotą" - A.Schopenhauer
-
- Kontakt:
Re: Stroje wyjazdowe Ruchu w barwach Górnego Śląska
biało niebieskie geniuszu