[28 kolejka] Ruch Chorzów - ŁKS Łódź 28.04 godz. 18:00
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: [28 kolejka] Ruch Chorzów - ŁKS Łódź 28.04 godz. 18:00
teraz mieszasz sprawy piłkarskie i kibicowskie z forum na któym sam piszesz wiec chyba piszesz o sobie, to kompeltnie nie ma sensu, siegasz coraz głebiej zaraz zaczniesz dzielić kibców wg. sobie znenje teroii
moje zdanie jest takie ze wczoraj przy 2-2 zabrakło 12 zawdonika, choć w teorii to poiwnniśmy wygrac ten mecz już przed meczem, w 10, przy pustych trybunach, zaczynając od stanu 0-2 na dzień dobry, ale niczego to nie zmieni bo ja odnoszę sie do konkretnej sytuacji a nie teorii gry w piłkę i szans na papierze. Legia w teroii też powinna wygrać na Widzewie czy u siebie z Podbeskidziem.
moje zdanie jest takie ze wczoraj przy 2-2 zabrakło 12 zawdonika, choć w teorii to poiwnniśmy wygrac ten mecz już przed meczem, w 10, przy pustych trybunach, zaczynając od stanu 0-2 na dzień dobry, ale niczego to nie zmieni bo ja odnoszę sie do konkretnej sytuacji a nie teorii gry w piłkę i szans na papierze. Legia w teroii też powinna wygrać na Widzewie czy u siebie z Podbeskidziem.
-
- Kontakt:
Teraz Tylko jagielonia musi WygRac z Legia !
i Zagłebie i z Śląskiem !
i na mistrza sa jeswzcze szanse !
my wygramy z cracovia
legia straci punkty z lechia lub ostaniej kolejce z Korona na 100%
my wygramy z cracovia
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Aby być mistrzem trzeba równo i skutecznie grać cały sezon a nie liczyć na cuda.niebiescy1920406 pisze:Teraz Tylko jagielonia musi WygRac z Legia !
my wygramy z cracovia
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
-
- Kontakt:
tak...tak...a przede wszystkim dla młodych potrzebny jest trener, który wraz z młodymi tworzy zespół, dzieli sukcesy i porażki, a nie wszystko zlewa...Jeśli mówi się ,że trener jest wart tyle co jego ostatni mecz,to Psykała z Pietrzakiem dawno powinni oddać ster we właściwe ręce, bo jak widać- iskra zgasła, a młodych szkoda...Scypion pisze:Jeszcze musi byc tryner co na modego postawi...jeszcze musi byc skauting co modych zdolnych wypatrza... jeszcze musi byc szkolka co modych zdolnych wychowie...
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jest sporo plotek mówiących, że Nieciecza miałaby połączyć się z Cracovią. Od razu informujemy - naszym zdaniem nie ma takiej możliwości. Właściciel Niecieczy śmieje się z tych plotek i mówi, że nie po to inwestował w drużynę, by tuż przed szczytem ją komuś oddał. Mało tego - w miarę możliwości Nieciecza będzie chciała zbudować całą niezbędną infrastrukturę, by mecze rozgrywać na własnym boisku.
Weszło
Weszło
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
- Zip
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jesli nawet by mieli kupić miejsce w Ekstraklasie, to tym bardziej nie będzie im się chciało grać, bo i po co się przemęczać jak i tak dalej się utrzymają
Zobaczymy zresztą jak się wszystko będzie układać w tabeli

In Siemian We Trust
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
ciekawe ile trofeów miałaby legia gdyby nie komuna i cwks?gerhat pisze:Ciekawe ile trofeów miałaby Legia gdyby nie było żylety?
-
- Kontakt:
Nie byłoby Legii.Scypion pisze:ciekawe ile trofeów miałaby legia gdyby nie komuna i cwks?gerhat pisze:Ciekawe ile trofeów miałaby Legia gdyby nie było żylety?
Nigdy nie wygrasz z kimś, kto ma więcej kasy od ciebie !!!
- DingChavez
- Kontakt:
Oczywiście że wszystko jest możliwe łącznie z tym że Ruch zdobędzie tego majstra.Sam w to wierzę choć wiem że wiele osób ze mnie teraz się śmieje
Niebiescy sami sobie rzucają kłody pod nogi w drodze na tron i w pewnym sensie postawa Ruchu przypomina mi Śląsk który gra przez pewien czas przyzwoitą piłkę by potem prawie wszystko trafił szlag.Mecz Niebieskich z ŁKS to kolejny z serii niedopuszczalnych,głupich remisów czy też porażek.Rywal nie podnosi specjalnie poprzeczki a Ruch jak w piosence "co ja tutaj robię???".Wiele komentarzy powyżej jest bardzo słusznych i dobrze opisujących sytuację a dziś wieczorem będziemy wiedzieli jeszcze więcej o szansach Niebieskich.Szczerze powiedziawszy nasza liga jest bardzo słaba i być może skorzystamy na potknięciu innych.Legie,Wisły,Lecho-Amiki i takie inne gnioty wcale nie są silne tylko napisałbym cwane.Mam nadzieję że w kończącym się sezonie jak i w nowym Niebiescy zrozumieją że mecz rozgrywa się też w ich głowach i nie dają się wpuścić w kanał.Mecz z ŁKS "niestety" trzeba przełknąć i walczyć do ostatniej kolejki.Czasami przynosi to pozytywny efekt.Nie wszystko jeszcze stracone 

Bo w Chorzowie i Łodzi jest wiara która łączy kibiców obu miast Ruch i Widzew zawsze razem

-
- Kontakt:
Jakby nie liczyć lat 50-tych 60-tych, 70-tych to ch*** by my mieli też. I na tyla zasługują piłkarze Ruchu spoza regionu. Smutne i prawdziwe, bo niebieskie serce to mają ze 3-4 grajki w zespoleScypion pisze:ciekawe ile trofeów miałaby legia gdyby nie komuna i cwks?gerhat pisze:Ciekawe ile trofeów miałaby Legia gdyby nie było żylety?

- jabolgo
- Kontakt:
Pamiętam jak kiedyś "zniszczyli" Świra, jak nam zapodał brame z 30 metrów po bluzgach na niego to się zrobiło cicho na Cichej. To chyba było z Ś.P. Dyskobolią w PP.setnik pisze:... chodzi mi o 10 która zniszczy każdego piłkarza (bynajmniej ja tak to odbieram). ...
Z jugador, 19aRtuR20, scaneRboy, gerhat, alek900, Mirek, Chudy81, kattowitz, buli19R20, tommy tauzen, adamo_R i Bogutschutz vel BOGUCICE jestem na TY a Dorcia to męczyzna :)
Dlaczego pisząc do osób obcych zawracam się per pani/pan? Bo tak mnie wychowano. Bo tak jest kulturalnie. Bo taki mam styl bycia. :)
Forum to nie rynsztok tutaj też obowiązują zasady savoir vivre.
Pana puchu ignoruję. KIBICE NIE ZNAJĄCY SWOJEJ PRZESZŁOŚCI NIE MAJĄ PRZYSZŁOŚCI.
Były akcjonariusz Ruch Chorzów S.A. sprzedał(się) za garść srebrników 200 akcji.
Dlaczego pisząc do osób obcych zawracam się per pani/pan? Bo tak mnie wychowano. Bo tak jest kulturalnie. Bo taki mam styl bycia. :)
Forum to nie rynsztok tutaj też obowiązują zasady savoir vivre.
Pana puchu ignoruję. KIBICE NIE ZNAJĄCY SWOJEJ PRZESZŁOŚCI NIE MAJĄ PRZYSZŁOŚCI.
Były akcjonariusz Ruch Chorzów S.A. sprzedał(się) za garść srebrników 200 akcji.
- west72
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
nie myślałem ,że to napisze ale panowie,dla Ruchu ten sezon już sie skończył.
Nie ma co sie napalać na co kolwiek,bo niestety mecz z ŁKS-em pozbawił nas szans na ugranie czegokolwiek w tej słabej lidze.Mam nadzieję ,że jakimś cudem obronimy podium,ale rozpatruje to bardziej poprzez potknięcia innych niż to,że zdołamy jeszcze coś ugrać w meczach. Drużyna zgasła w meczu z Podbeskidziem ,i z meczu na mecz gra coraz słabiej(zwycięstwo z Discopolo to był wypadek przy pracy).
Jesteśmy cieniem drużyny z przed miesiąca i niestety kryzys przyszedł w najgorszym momencie bo istnieją duże obawy ,że w ostatnich tygodniach spierdolimy dorobek całego sezonu.
Niestety kibice też przyłożyli swoje ,bo nawet jeśli piłkarzom nie szło to byliśmy 12 zawodnikiem i dodawaliśmy skrzydeł i mobilizacji czego niestety też zabraknie w końcówce sezonu a jest potrzebne drużynie jak rybie woda
.
Obym sie mylił ale na dziś czarno to widze.............
Nie ma co sie napalać na co kolwiek,bo niestety mecz z ŁKS-em pozbawił nas szans na ugranie czegokolwiek w tej słabej lidze.Mam nadzieję ,że jakimś cudem obronimy podium,ale rozpatruje to bardziej poprzez potknięcia innych niż to,że zdołamy jeszcze coś ugrać w meczach. Drużyna zgasła w meczu z Podbeskidziem ,i z meczu na mecz gra coraz słabiej(zwycięstwo z Discopolo to był wypadek przy pracy).
Jesteśmy cieniem drużyny z przed miesiąca i niestety kryzys przyszedł w najgorszym momencie bo istnieją duże obawy ,że w ostatnich tygodniach spierdolimy dorobek całego sezonu.
Niestety kibice też przyłożyli swoje ,bo nawet jeśli piłkarzom nie szło to byliśmy 12 zawodnikiem i dodawaliśmy skrzydeł i mobilizacji czego niestety też zabraknie w końcówce sezonu a jest potrzebne drużynie jak rybie woda

Obym sie mylił ale na dziś czarno to widze.............

Naszym Honorem Jest Nasz Klub! RUCH Chorzów LEGENDA BEZ KOŃCA
-
- Kontakt:
Sezon dla Ruch sie nie skonczył wszytsko sie o kaze 30 kolejsce !!
- ryszardczaban
- Kontakt:
Szansa na mistrza jest dalej jest o co grać w Krakowie i na Cichej 6.Coś mi mówi ,że ten mistrz będzie w Chorzowie!!!
Mój pierwszy mecz Ruchu 25 września 1977 roku Ruch Chorzów-Górnik Zabrze 1-1 (0-1) na Stadionie Śląskim.
Mój pierwszy mecz na Cichej 6 2 września 1979 roku Ruch Chorzów-Legia Warszawa 3-2(0-1)
I jak tu nie kochać takiej drużyny,która po 50 minutach przegrywa 0-2,a wygrywa mecz 3-2
Wygrywanie wpisane jest w DNA Ruchu Chorzów i moje.
Pierwszy wyjazd 3 maja 1980 Górnik Zabrze-Ruch Chorzów 1-1 (1-0).
Pierwszy mecz europejskich pucharów oglądany na Cichej 6 1 października 1979 roku Ruch Chorzów-BFC Dynamo Berlin 0-0 I runda Pucharu Europy Mistrzów Krajowych edycji 1979/80.
Mój pierwszy mecz na Cichej 6 2 września 1979 roku Ruch Chorzów-Legia Warszawa 3-2(0-1)
I jak tu nie kochać takiej drużyny,która po 50 minutach przegrywa 0-2,a wygrywa mecz 3-2
Wygrywanie wpisane jest w DNA Ruchu Chorzów i moje.
Pierwszy wyjazd 3 maja 1980 Górnik Zabrze-Ruch Chorzów 1-1 (1-0).
Pierwszy mecz europejskich pucharów oglądany na Cichej 6 1 października 1979 roku Ruch Chorzów-BFC Dynamo Berlin 0-0 I runda Pucharu Europy Mistrzów Krajowych edycji 1979/80.
-
- Kontakt:
jak tak bedzie płace Ci 200 zł - wręczając Ci to na głownej płycie boiska na Cichej.ryszardczaban pisze:Szansa na mistrza jest dalej jest o co grać w Krakowie i na Cichej 6.Coś mi mówi ,że ten mistrz będzie w Chorzowie!!!