Działania zarządu i innych pracowników klubowych
- daniel1222
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Działania zarządu i innych pracowników klubowych
kaśka gadała że karta kibica za 1zł i doładowane mecze w tej rundzie, czyli co na te pare meczy co zostało kobiety i dzieci do 14 lat mają wszystkie za 1zł?
- Kotlet
- Kontakt:
Czyli zaś młodzi karnetowicze i kobiety z karnetami miały fest promocje na tą runde 

- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
nie wszyscy lubią stac na mrozie
niech oni te ceny zostawią na cały sezon.

-
- Kontakt:
W innym temacie bylo pisane tak , KK za 5 zl , kobiety bilet za 1 zl , dzieci do lat 16 bilet za 1 zl.
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "GŚ
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
-
- Kontakt:
jest taka opcjaOzor pisze:nie wszyscy lubią stac na mrozie![]()
nigdy nie jest za późno
- jurek
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
czyli co, nic nie robic bo stratni sa ci co kupili wczesniej, a dupa stratni bo kilka meczow zobaczyli na zywo m.in. zwyciestwo na legia i wisla. Tymczasem trzeba ratowac frekwencje, chcoc nie wiem czy te dzialania pomoga ale trzeba probowacKotlet pisze:Czyli zaś młodzi karnetowicze i kobiety z karnetami miały fest promocje na tą runde
-
- Kontakt:
Teraz bilet dla rodziny z dwojka dzieci kosztuje 28 zl.Nikt juz nie moze powiedziec , ze drogo.
Pytanie tylko czy o to nam chodzilo ... raczej nie.
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "GŚ
- Kotlet
- Kontakt:
Ja nie mówie ze nic, ale powiedz synkowi 14 letniemu który pracował całe lato aby miec karnet i go kupił za 135zł ze teraz by miał za 1złjurek pisze:czyli co, nic nie robic bo stratni sa ci co kupili wczesniej, a du** stratni bo kilka meczow zobaczyli na zywo m.in. zwyciestwo na legia i wisla. Tymczasem trzeba ratowac frekwencje, chcoc nie wiem czy te dzialania pomoga ale trzeba probowacKotlet pisze:Czyli zaś młodzi karnetowicze i kobiety z karnetami miały fest promocje na tą runde

![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
jesli chodzi o ceny biletów i kart to na pewno tak i za to brawa dla tych co o to walczyli.jugador pisze:Teraz bilet dla rodziny z dwojka dzieci kosztuje 28 zl.Nikt juz nie moze powiedziec , ze drogo.
- jurek
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
ja mysle ze m.in o to
przeciez wiekszosc wypisywanych postulatow to kwestia cen biletow i kk
wiem ze to kropla w morzu ale m.in. o to wlasnie chodzilo
przeciez wiekszosc wypisywanych postulatow to kwestia cen biletow i kk
wiem ze to kropla w morzu ale m.in. o to wlasnie chodzilo
- jurek
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
ale ten co zaplacil zobaczyl 2 hitowe mecze z legia i wisla, wiem ze to nie warte 135zl ale mimo wszystko nie mozna postawic znaku rownosci pomiedzy karnmetem od poczatku rundy z karta w polowie rundy. Teraz nie ma zlotego srodka zeby jednych przyciagnac na stadion azeby drudzy nie poczuli sie oszukani a cos zrobic trzebaKotlet pisze:Ja nie mówie ze nic, ale powiedz synkowi 14 letniemu który pracował całe lato aby miec karnet i go kupił za 135zł ze teraz by miał za 1złjurek pisze:czyli co, nic nie robic bo stratni sa ci co kupili wczesniej, a du** stratni bo kilka meczow zobaczyli na zywo m.in. zwyciestwo na legia i wisla. Tymczasem trzeba ratowac frekwencje, chcoc nie wiem czy te dzialania pomoga ale trzeba probowacKotlet pisze:Czyli zaś młodzi karnetowicze i kobiety z karnetami miały fest promocje na tą rundeJa bym nie miał odwagi
- laciek20
- Kontakt:
To jak to bedzie teraz wyglądało, mam 15 lat [kończe w listopadzie] mam już KK i czy bede mógł "skorzystać" z tej promocji ? [wszystkie mecze do końca rundy za 1 zł ? ]
Niezbytnio zrozumiałem to ?
Niezbytnio zrozumiałem to ?
kibole, bandyci ... stadionowi CELEBRYCI !
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Udało nam się wreszcie po wielkich staraniach wyprowadzić klub z finansowej zapaści. Stało się to możliwe między innymi dzięki sprzedaży Artura Sobiecha i Macieja Sadloka. "
A Paterman dalej mówi o długach, więc jak to jest?
"Dlatego możemy zapewnić, że najwyższym celem zarządu jest dobro Ruchu i jego dalszy rozwój."
Chyba się z radości popłaczę. Ehh
A Paterman dalej mówi o długach, więc jak to jest?
"Dlatego możemy zapewnić, że najwyższym celem zarządu jest dobro Ruchu i jego dalszy rozwój."
Chyba się z radości popłaczę. Ehh
Ostatnio zmieniony 14 paź 2010, o 21:08 przez Mirek, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
chwila chwila 1 zl za bilet a nie karnet chybaKotlet pisze:Ja nie mówie ze nic, ale powiedz synkowi 14 letniemu który pracował całe lato aby miec karnet i go kupił za 135zł ze teraz by miał za 1złjurek pisze:czyli co, nic nie robic bo stratni sa ci co kupili wczesniej, a du** stratni bo kilka meczow zobaczyli na zywo m.in. zwyciestwo na legia i wisla. Tymczasem trzeba ratowac frekwencje, chcoc nie wiem czy te dzialania pomoga ale trzeba probowacKotlet pisze:Czyli zaś młodzi karnetowicze i kobiety z karnetami miały fest promocje na tą rundeJa bym nie miał odwagi
- Kotlet
- Kontakt:
dorzuc do tego mega promocje w tym roku dla karnetowiczów ... czyli żadna i masz efekt.
To co jest teraz to srodek doraźny - wystarczyło zrobic konkret przed sezonem a karnetów nie było by 1800 a 4 tysiące.
To co jest teraz to srodek doraźny - wystarczyło zrobic konkret przed sezonem a karnetów nie było by 1800 a 4 tysiące.
1zł za bilet na wszystkie mecze do konca rundyLegendaBezKonca pisze: chwila chwila 1 zl za bilet a nie karnet chyba