Puchar Polski 2007/2008.
- cisiu
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Ama
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- milanos
- Kontakt:
http://rapidshare.com/files/106162470/R ... n.mpg.htmlkujav89 pisze:Mam prośbe, mógłby ktoś wrzucić skrót z ostatniego naszego meczu w PP na jakiś serwer, aby szło go ściągnąć. Sam próbowałem ściągać z YouTube ale wyskakiwał mi błąd. Z góry dzięki.
-
- Kontakt:
- Kirek
- Kontakt:
Jak sie nie myle to chodziło o to że Sobczak w gescie fair play zamiast wydupic bal na druga połowe boiska to podoł ja do zawodnika na naszej połowie i poszła akcja.stan01 pisze:A ja mam pytania do Adamskiego. Za co w drugiej połowie na własnym polu karnym je*** Sobczaka, wypychając go po akcji do środka pola i o mało co nie nakopał mu do dupy???
Wyglądało to tak, że o mało co dali by sobie po ryju!!
-
- Kontakt:
fakt bebniarzy cza pochwalic widac dobre są 
fajnie ze potem jeden beben poszoł na prosta i zmobilizowol pikniow az zech sie zdziwil . Ino powiem wom tak chopcy ... 2 tys nos bylo a w tym 1500 PIKNIKOW KUR** !! Co to mo byc ? kaj są fancluby, kaj ekipa do spiewania ?
Gdyby nie beben to by ino 100 ludzi spiewalo. Panowie tako godka nic nie do tu na forum, to tak chobys bil łebom o sciana ... niestety.
Spójrzmy na żaboli i ich Stowarzyszenie kibiców , które znakomicie wyprowadzila górnik na prostą ... CZA PAMIETAC ze jeszcze 2 lata temu zaboli łazilo po 4, 5 tysiakow a teraz ?
Ino gratulowac takim działaniom. A tera jeszcze czytom ze dzieki nim gornik bedzie miol jeszcze wiekszy stadion. Mimo 100 antyksg czy to przyjac do siebie. Jak narazie jestesmy słabsi i mniej sprytni .
NIECH SIE OBUDZI POTĘZNY DUCH SLONSKA ... - Niebieski Kibic !

fajnie ze potem jeden beben poszoł na prosta i zmobilizowol pikniow az zech sie zdziwil . Ino powiem wom tak chopcy ... 2 tys nos bylo a w tym 1500 PIKNIKOW KUR** !! Co to mo byc ? kaj są fancluby, kaj ekipa do spiewania ?
Gdyby nie beben to by ino 100 ludzi spiewalo. Panowie tako godka nic nie do tu na forum, to tak chobys bil łebom o sciana ... niestety.

Spójrzmy na żaboli i ich Stowarzyszenie kibiców , które znakomicie wyprowadzila górnik na prostą ... CZA PAMIETAC ze jeszcze 2 lata temu zaboli łazilo po 4, 5 tysiakow a teraz ?
Ino gratulowac takim działaniom. A tera jeszcze czytom ze dzieki nim gornik bedzie miol jeszcze wiekszy stadion. Mimo 100 antyksg czy to przyjac do siebie. Jak narazie jestesmy słabsi i mniej sprytni .
NIECH SIE OBUDZI POTĘZNY DUCH SLONSKA ... - Niebieski Kibic !

RUCH
- jalboss
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Ama
- Kontakt:
Chyba każdy zadaje sobie te pytanie po tych zmianach np wpuszczenie Janoszki zamiast Domżalskiego no cóż trener już od 3-4 kolejek nie widzi że zmiana lub gra janoszki nic nie wnosi w naszą aktywność w napadzie szczerze mówiąc to chyba Adamski z przodu lepiej groł niż Ecik.
Bo nasza wiara to RUCH Chorzów :) :) :)
FC. BALKON
FC. BALKON
- TAUZENeng
- Kontakt:
milanos pisze:Trudno przegraliśmy, może to i lepiej, bo w dole tabeli coraz ciaśniej.
]
Bez przesady!!!trudno??jak to trudno mieli wygrac i tyle zeby osiagnac cos w tym sezonie bo byla szansa!
potem beda ludzie pisali spadlismy trudno...teraz bedzie czas zeby zbudowac silna druzyne itd....
WYSPY NIEBIESKIE!!!
-
- Kontakt:
[quote="maRcypan"]
Przestańcie już pi***olić (bo inaczej tego nazwać nie idzie) o tych jakiś tam PIKNIKACH.
Kurna piszesz, że było nas 2000 w tym 1500 PINIKÓW. Ciekawe jak to policzyłeś i kto to był w liczbie 500 luda (ze względu na mój szacunek do kibica nie bede ich nazywał).
Z tego wniosek, że na Ruchu więcej jest PIKNIKÓW niż tych INNYCH - czyli kogo???
Wiecznie tylko pretensje do PIKNIKÓW, których w końcu okazuje się, że jest ich na szpilu więcej od tych WYBRANYCH.
Przestańcie już pi***olić (bo inaczej tego nazwać nie idzie) o tych jakiś tam PIKNIKACH.
Kurna piszesz, że było nas 2000 w tym 1500 PINIKÓW. Ciekawe jak to policzyłeś i kto to był w liczbie 500 luda (ze względu na mój szacunek do kibica nie bede ich nazywał).
Z tego wniosek, że na Ruchu więcej jest PIKNIKÓW niż tych INNYCH - czyli kogo???
Wiecznie tylko pretensje do PIKNIKÓW, których w końcu okazuje się, że jest ich na szpilu więcej od tych WYBRANYCH.
-
- Kontakt:
bez jaj panowie z tym wyzywaniem bo nie kozdy mo czas na mecz ( robota,brak kasy,odleglosc itp.) som zech odrazu po robocie przyjechol
mom nadzieja ze w niedziela sie zrehabilitujom
acha zero szacunku do zarzadu dobrze gosc podsumowol ze nie majom 100 zl zeby zaplacic jednej babie coby dwie kasy otwarli
pozdRo
mom nadzieja ze w niedziela sie zrehabilitujom

acha zero szacunku do zarzadu dobrze gosc podsumowol ze nie majom 100 zl zeby zaplacic jednej babie coby dwie kasy otwarli

pozdRo