Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
-
art82
-
Kontakt:
ZawszeNiebieskiSmeRf pisze:Ja wiem że to nie o tym temat i że część osób uzna to za bezsensowne spamerstwo ale w pewnym konkursie pewna drużyna z wioski która sie zwie Kania Gostyń wygrywa z nami i uważam za obowiązek każdego kibica wejście na
http://www.crmsport.pl/wtk/glosuj.php i zagłosowanie na nasz ukochany klub.
A co do jutrzejszego meczu to Ruch wygra i nie ma innej możliwości

Mosz racjo stary przegrywomy z jakimis wsiokami!! i oddac glos (kilkarazy!!) to obowiązek kazdego kibica RUCHU!!
Jest nos tak duzo a deklasuje nos jakos KANIA!! robia co moga a glos mozna oddawac ino roz na godzina

nie musicie podowac prawdziwych danych.
GLOSUJEMY!!
komentarz żabola po derbach:D Podziękujmy naturze, bo jakby była zielona murawa to dostalibyśmy 8-0, a może i więcej.
-
Lord_BOBAN
autor: Lord_BOBAN » 13 kwie 2007, o 22:34
jak nie starczy biletów to włażemu z bramom, ale nie wieża że nie starczy, bo zawsze je tako ilość ze do wszystkich...najwyży postojemy pod bramom

bo jo tez nie mom, ale koniec pierd*** o biletach bo to wiadome ze kożdy wlezie.
Ale to było bez sensu xD
-
kz
Ktoś nie dorównuje nam w Realu to na necie musi nie?
-
ice
Lord_BOBAN pisze:jak nie starczy biletów to włażemu z bramom, ale nie wieża że nie starczy, bo zawsze je tako ilość ze do wszystkich...najwyży postojemy pod bramom

bo jo tez nie mom, ale koniec pierd*** o biletach bo to wiadome ze kożdy wlezie.
Ale to było bez sensu xD
z brama to se mozesz wjesc do swojej kolyski stary masz 14 lat zostan w domu naprawde a Twoj podpis chyba najlpeij o Tobie Swiadczy aha proponuje sobie kupic Słownik ... Wieża:)

-
kz
Jaki typujecie jutro skład, albo jaki chcielibyście zobaczyć: W/g mnie"
Mioduszewski - Makuch,Baran,Adamski,Klaczka - Ćwielong,Jikija,Sokołowski,Grzyb - Łudziński,Mikulenas
-
BlueKatowice
autor: BlueKatowice » 13 kwie 2007, o 23:10
radziłbym powstrzymac sie od spiewow Polska bez slaska poniewaz zrobimy w ten sposob sobie przypal ponadtko przynajlmiej 50% kibicow na jutrzejszym meczu to polacy i takich spiewow sobie nie rzycza...
-
amra
-
Kontakt:
tak do szpasu

[b][size=167][color=blue] NASZYM HONOREM JEST NASZ KLUB[/color][/size][/b]
[img]http://img55.imageshack.us/img55/7136/naforum0tp.jpg[/img]
[img]http://img233.imageshack.us/img233/1124/narod5zv.jpg[/img]
-
Buger
Jaki przypal? Wlasnie mecz w tv to trza to podkreslac, a nie zodyn przypal, a jak sie komus nie podobo to mo problym...

-
WOJTEKK
Amra ta fota jest piekno!!!!!!!! WIE O TYM ŚLĄZOK PO ŻYCIA KRES NAJWIEKSZĄ K.... SOSNOWIEC JEST.........
-
swce
-
Kontakt:
Katowice19R20 pisze:radziłbym powstrzymac sie od spiewow Polska bez slaska poniewaz zrobimy w ten sposob sobie przypal ponadtko przynajlmiej 50% kibicow na jutrzejszym meczu to polacy i takich spiewow sobie nie rzycza...
a druga połowa to Ślązacy

aha nie rzyczą sobie Polacy to nie wolno... :smiech2:
Ruch Chorzów - Gůrny Ślůnsk
"Jestem śląskie dziecko i Ślązakiem zginę. Kocham śląską ziemię i śląską krainę..."
Juliusz Ligoń.
-
ZawszeNiebieskiSmeRf
-
Kontakt:
autor: ZawszeNiebieskiSmeRf » 13 kwie 2007, o 23:20
Po raz drugi:
Ja wiem że to nie o tym temat i że część osób uzna to za bezsensowne spamerstwo ale w pewnym konkursie pewna drużyna z wioski która sie zwie Kania Gostyń wygrywa z nami i uważam za obowiązek każdego kibica wejście na
http://www.crmsport.pl/wtk/glosuj.php i zagłosowanie na nasz ukochany klub.
Ludzie pobudka !!!!!!!!!!!!
Możecie mnie banować ja i tak bede glosowal:D
-
BlueKatowice
autor: BlueKatowice » 13 kwie 2007, o 23:30
jo jest dumny ze slonsok i polok a nie niemiec
-
swce
-
Kontakt:
Katowice19R20 pisze:jo jest dumny ze slonsok i polok a nie niemiec
A jo jest dumny że Ślonzok a nie Polok czy Niemiec. Kto tu godo o Niemcach...? :roll: Chyba piosenki Polska bez... i gorole raus... od razu kojarzysz z Niemcami :roll:
Ruch Chorzów - Gůrny Ślůnsk
"Jestem śląskie dziecko i Ślązakiem zginę. Kocham śląską ziemię i śląską krainę..."
Juliusz Ligoń.
-
wojtas 81
Jo proponuja, wrecz nalegom , zeby jutro nasz doping byl tylko dla Niebieskich!!! Jak chopcy lotajom po boisku ,a z trubun slychac "gorole raus...." "legia to stara ...." to nie jest to cos co nioslo by naszych pilkarzy do zwyciestwa!!! Nalegam zeby zagluszajaco dopingowac RUCH Chorzów, a nie wyzywac kogokolwiek!!! I pelna mobilizacja po OE!!! Trzeba to wygrac na boisku i nie patrzec na to ze w papierach prokuratury prawdopodobnie jest zaglebie i , i tak nie maja szans na awans!!! My to jutro wygramy tak czy inaczej!!!
P.S.
PZPN ma dziwne zasady w realizowaniu degradacji klubów bo poki co nie wyglada z pkt zeby Leczna czy Arka mialy spasc , ale juz dzis cala reszta moze byc spokojna ,bo co najwyzej baraz grozi jednej druzynie!!!
-
Panewniki
-
Kontakt:
No to dzisioj wszyscy na szpil

:twisted:
[img]http://i29.tinypic.com/1hdm9u.jpg[/img]
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 49 gości