Sezon 2012/2013
- 19daimos20
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: Sezon 2012/2013

VS
o takie porównanie mi chodzi. Poza tym kibice z warszawki też robią czasami wieś.

Ale zgadzam się: kolejne kluby które infrastrukturą przeskoczyły nas o wiek

Na razie nie ma wymogów co do minimalnej ilości widzów nie ma, więc... jest fajnie.
Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
-
- Kontakt:
i SHR Wojcieszyce 0-1. pamięto ktoś?wiesiek1 pisze:Mozemy sie smiac z tychy malych klubow ale prawda jest taka, ze dostawalismy od niech nie jeden raz wpier ... wsytarczy wspomniec na szybko o chwalebnych meczach z Mks Mlawa, Drweca Nowe Miasto Lubawskiego, Unia Janikowo( w sezonie awansu !!!), Zniczem Pruszkow czy o zgrozo 0:6 ze Szczakowianka ...
-
- Kontakt:
ja,PP lata 80-tescouser pisze:i SHR Wojcieszyce 0-1. pamięto ktoś?wiesiek1 pisze:Mozemy sie smiac z tychy malych klubow ale prawda jest taka, ze dostawalismy od niech nie jeden raz wpier ... wsytarczy wspomniec na szybko o chwalebnych meczach z Mks Mlawa, Drweca Nowe Miasto Lubawskiego, Unia Janikowo( w sezonie awansu !!!), Zniczem Pruszkow czy o zgrozo 0:6 ze Szczakowianka ...
-
- Kontakt:
Zgodzom sie z Tobom co do naszego placu jesli chodzi o ligi. Sportowo, organizacyjnie som my klubym na poziomie 1 ligi. Zogodzom sie tyz, ze powinni my liczyc na siebie. Ino powiydzcie mi jak liczyc na kogos pokroju smagora, mosora i zielinskiego, ze bydom dzialac dlo dobra klubu? Nigdych niy miol nadzieji, ze za obecnych macherow w klubie moze byc lepiyj. A teroz mom pewnosc, ze bydzie ino gorzyj. Przy obecnyj dziadostwie, partactwie i pozoranctwie jakie je w klubie wololbych dwa ciulate kluby bez kibicow jak dwa konkretne.Lukas89 pisze:Dla naszego dobra w ex powinno być jak najwiecej słabych kibicowsko oraz finansowo klubów, tez mi sie to nie podoba ale taka prawda niestety
Trochę nie rozumiem tego "Naszego dobra". Dla "Naszego dobra" z Naszym budżetem i perspektywami sportowymi najlepsze byłoby miejsce w I lidze. Co z resztą piłkarze z sukcesem w tym sezonie osiągneli. Gdyby nie Król to nasze miejsce byłoby w I lidze.Może się powtórzę, ale możemy dziękować kumplowi Smagorowicza za miejsce które Nam się sportowo nie należy. A Zawiszy i Cracovii to miejsce się sportowo należy. Tutaj moim zdaniem nie ma nic do rzeczy "Nasze dobro". Jak klub ma możliwości ekstraklasowe to gra w ekstraklasie, jak ma możliwości I ligowe to gra tam gdzie zasłużył. Oczywiście w przyszłym sezonie może się to odwrócić i znowu możemy walczyć o mistrza.
Ale to tylko moje zdanie.
Narodzie Górnośląski! Chcesz Twoje doczesne i wieczne życie na kilka setek lat w tak nieszczęśliwe ręce oddać? Nigdy – przenigdy! Obudź się Górnoślązaku i okaż przed całym światem, że potrafisz gospodarzyć i sam się rządzić. Dlatego też stwórz sobie samoistne wolne państwo – Republikę Górnośląską. Górnoślązacy! Wiem, że tak sobie życzycie. Jeżeli Szwajcaria potrafi się sama rządzić, dlaczego nie nasz bogaty kraj, który ma warunki ku temu.
http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?f=22&t=23280
-
- Kontakt:
jak by my mieli ino liczyc na siebie to po tym sezonie som my w 1 lidze... a dla nas 1 liga oznacza koniec tego klubu, dlatego rekami i nogami musimy sie trzymac tej ex, jesli chcecie liczyc tylko na siebie to musimy miec budzet na poziomie 40mln...
Niedzielnym kierowcom stanowcze NIE
-
- Kontakt:
wystarczy sie smagora pozbyc bo uon by nawet te 40 mln przepierdolilTomSky pisze:jak by my mieli ino liczyc na siebie to po tym sezonie som my w 1 lidze... a dla nas 1 liga oznacza koniec tego klubu, dlatego rekami i nogami musimy sie trzymac tej ex, jesli chcecie liczyc tylko na siebie to musimy miec budzet na poziomie 40mln...
Narodzie Górnośląski! Chcesz Twoje doczesne i wieczne życie na kilka setek lat w tak nieszczęśliwe ręce oddać? Nigdy – przenigdy! Obudź się Górnoślązaku i okaż przed całym światem, że potrafisz gospodarzyć i sam się rządzić. Dlatego też stwórz sobie samoistne wolne państwo – Republikę Górnośląską. Górnoślązacy! Wiem, że tak sobie życzycie. Jeżeli Szwajcaria potrafi się sama rządzić, dlaczego nie nasz bogaty kraj, który ma warunki ku temu.
-
- Kontakt:
Budzet 40 mln?
I w skladzie Panki Niedzielany i inne wynalazki za 80-100 tys miesiecznie
kiere bydom lotac bez zaangazowanio.
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
I w skladzie Panki Niedzielany i inne wynalazki za 80-100 tys miesiecznie
kiere bydom lotac bez zaangazowanio.
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
-
zwidy niewidki? wiem że Zawisza w Bytomiu grał mecz, ale co na rynku by mieli robić hmmm.Scypion pisze:Harpo pisze:Ufff.... wiocha została w I lidze
Wczoraj w Bytomiu na rynku miolch okazja podziwiac kibicow Zawiszy i wierz mi wiekszego wiesniactwa prozno szukac.
-
- Kontakt:
Kibice Zawiszy byli w Bytomiu. Zostali wpuszczeni na sektory gości i na sektory gospodarzy (Polonia wykupiła Im bilety). Co na rynku by mieli robić ? Może świętować awans do ekstraklasy?niepowiemjak pisze:zwidy niewidki? wiem że Zawisza w Bytomiu grał mecz, ale co na rynku by mieli robić hmmm.Scypion pisze:Harpo pisze:Ufff.... wiocha została w I lidze
Wczoraj w Bytomiu na rynku miolch okazja podziwiac kibicow Zawiszy i wierz mi wiekszego wiesniactwa prozno szukac.