AHLEN ZAWSZE NIEBIESKIE !!!!
RUCH RUCH HKS !!!!
Spyru mosz racjo ino ze te dlugi to bydom sie za nami ciagnać 100 lot i to jest najgorsze w tym wszystkimspyru pisze:To nie jest takie proste
Trzeba najpierw zabezpieczyć budżet, nie ma pewności czy te fiuty z pzpenu nie wrzucą nas do a-klay zamiast IV ligi. Jest masa pytań, na których w tej chwili nie ma odpowiedzi, i masa przeszkód. Nie ma choćby pewności czy nawet w tej 4 lidze bylibyśmy rade sie podnieść, czy sie np Klimek nie wk***i i nie rzuci tym wszystkim.
osik pisze:kolend pisze:acha - czyli jakby Tobie jakas firma, nawet ku*** biedronka czy cokolwiek powiedziala, ze bedzie placic 10 000 zl na miesiac, to bys powiedzial - panowie, nie trzeba, ja mam co do garnka wlozyc, przeciez jak bedziecie chcieli mnie i innym po tyle placic to wiecie dokad to wasza firme doprowadzi????osik pisze:no a qr** malo sie nazarly te pazerne hu** materialisci ?kolend pisze:po 1
Czemu niektorzy maja pretensje do Mandryszy i innych?? Jakby wam nie wyplacili kilku wyplat w robocie - to byscie powiedzieli - ok, nie ma sprawy, zapomnijmy o tym...
zas nie godej ze mandrysz nie mo co do gorka wsadzić....
chyba sa jakies zasady i powinni se zdac z tego sprawa do czego te -6pkt prowadzi !
a z tego co widza to jeszcze nikt im nie godol,ze nie dostana wcale kasy,a sprawy nie zawar
.....no ale qr** gorole to gorole...
je*** qr** goroli![]()
wqrwilech sie
zastanow sie w ktora strone powinny byc pretensje skierowane - ktos umowy podpisywal i ktos powinien byc za to odpowiedzialny, a teraz wszyscy maja pretensje do ludzi, ktorym przez kilka dobrych juz lat nie wyplacono zaleglych pensji
jakby to mialo az tak bardzo pogrążyć ... Biedronka :lol: to napewno bych sie dogodol ,a nie zalatwiol tego w ten sposob i rządol od razu calosci ...
Ja Gerhat wszysko piyknie , jakbych sie zastanowioł i mioł pewność że tyn wypas bydzie to może bych sie na takie rozwiązanie doł namówić , chocioż jo widza Ruch ino we I lidze nikaj indzi . Je w tym ale jedno "ale" - cało ta "reorganizacja" w gejkaesie zainicjowali kibice - niy cha żodnymu sam na odcisk nadepnoć ale przipomnij sie co sie stało z naszym "SS Niebiescy" - jo sie zapisoł z nadziejom że bydzie to prynżno organizacjo , płaciłech składki (jak już inaczy niy mogłech pomóc) i co ?? I nic wielki ciul !! Obawiom sie sie że z tom IV ligom i wypasym tak samo by sie skończyło jak z "SS Niebiescy".Wola wypas w IV lidze niż klepanie biedy w II. Jo jest sprawgniony zwycięstw i dobrych meczy, których od 5 lot nie ma wcale.
Może w IV lidze się doczekom, bo w II nie widza za bardzo szans. Albo wladze klubu znajdują szybko kasa albo niech kończa z tą fikcją.
Jestem ZA !!!
z tego co wiem plan splaty jest realizowany, a raporty co miesiac docieraja do PZPN. problemem sa 4 ludzie, ktorzy nie maja ochoty dojsc z klubem do porozumienia, chca pieniedzy na juz i w calosci. a chodzi tu o setki tysiecy. mysle ze Ruch tym chujom pokaze ze mimo tych 6 punktow w plecy i tak sie utrzyma a za rok wroci tam gdzie jego miejsce. natomiast boje sie, ze wtedy panowie mandrysz, grzelak, jamroz i matuszek znowu pojda sie poskarzyc do PZPN. i tu pojawia sie pytanie - jak to rozwiazac, zeby sprawa nie powracala jak bumerang. mysle ze w tym przypadku IV liga lub aklasa nie jest rozwiazaniem optymalnym, poza tym nie do nas na szczescie nalezy decyzja, bo jest to ogromna odpowiezialosc. nam pozostaje byc z klubem dalej, mimo wszystko i na zawsze. pozdRawiamgerhat pisze:Musza poprzeć Lutza w tej dysusji. Nie ma co jechać na pzpn ktory doł nom 7,5 miesiaca czasu na realizację planu spłaty.
Zanim zaczniecie kogos tu oskarżać to najpierw niech zarząd powie jaki był ten plan spłaty i co z niego zrealziował, jeżeli zrealizował 80% to będą bronił obecnego zarządu i też jechoł na pzpn mimo że to nie 100% ale się chopcy starali, natomaist jeżlei zrobiono prawie nic czy spłacono jakieś nedzne grosze w stosunku do planu spłaty który w sierpniu zobowiązali się realizować, to niestety cza oddac honor pzpn. Kochom Ruch, ale również jest żech za sprawiedliwością i uczciowścia. Nie chca Ruchu w lidze jakieljkolwiek dzieki układom. Chca uczciwego Ruchu nawet chocby mioł za chwila grać derby z pierdoloną geiksą .
Niezleżnie od mojego stosunku do ciula Rogali (ciekawe czemu człowiek który narobił tyla długów może byc we władzach klubu bedącego Mistrzem Polski, dali będzie się woził darmo po MŚ z śmioł się nom w pysk) i paciuloka Madrysza, pojebusa Maliny i ciulika Gorawskiego.
Albo jest kasa na ratowanie Ruchu szybko albo cza ten klub położyć na dno i zacząć od zera bez długów, a ciuliki niech se gonia Rogali o kasa.
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot], moRi95 i 52 gości