TRANSFERY - ZIMA
- 19r20
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Goscioo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
http://miasta.gazeta.pl/katowice/1,3502 ... as=2&ias=2
I sam nie wiem co o tym myslec - nie za pozno na wprowadzanie nowych pilkarzy ??GW pisze:Górnik Jastrzębie przegrał 2:3 w Łaziskach z tamtejszą IV-ligową Polonią. - Mam pretensje do zawodników głównie o to, że nie wykorzystali wielu dobrych sytuacji do zdobycia goli. Dodatkowo bramki, które straciliśmy, padły w dziwnych okolicznościach - narzekał trener III-ligowca Krzysztof Zagórski. W jego zespole nie było tym razem doświadczonego napastnika Bogdana Pruska, który przymierza się do gry w Ruchu Chorzów. Wiele wskazuje na to, że drugim - po Marcinie
Żukowskim - nowym zawodnikiem Górnika, który zagra w wiosennych rozgrywkach, będzie Dragan Veljović. Serb, który poprzedniej zimy zdobywał gole w grach kontrolnych dla RKS-u Radomsko i wiosną ubiegłego roku spędził łącznie niecałą godzinę (w trzech meczach) na II-ligowych polskich boiskach, w sobotnim sparingu strzelił dla gości - po strzałach głową - obydwie bramki. - W startych lankach co prawda mocno ślizgał się na zmrożonym boisku, ale mimo to było widać, że grać potrafi - podkreślał kierownik jastrzębskiej drużyny Jan Śleziak. Decyzja w sprawie 24-letniego wychowanka KFK Radnieki Kragujevac ma zapaść po czwartkowym sparingu Górnika ze Szczakowianką Jaworzno na Stadionie Śląskim.
Polonia Łaziska 3 (1)
Górnik Jastrzębie 2 (1)
Bramki: Marcin Jędrowski, Przybyła, Oszek - Veljović 2.
Górnik: Dąbek - Wrześniak, Staniek, Grabczyński, Ciemięga - Piksa, Żukowski, Ćmich, Małkowski - Żbikowski, Veljović. Po przerwie grali także: Miąsko, Wąsik i Midzierski.
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- KOSTA
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
MHM.. nosz synek... ale faktycznie latka lecą, wydaje mi się że niepotrzebnie tak długo siedział w Grodzisku i stracił tam forme bo za dużo nie pograł. Z drugiej strony chop jest doświadczony i jest stąd więc lepszy on niż jakis gorolek co ino sie za kasą ugania. Bogdan u Drzymały już sie dorobił to może teraz pograc na luzie...volek pisze:Prusek synek ze Starej Wsi k/Pszczyny najlepsze momenty kariery mo chyba za soba.Forma blysnal jedynie w Sokole Tychy,wczesniej byl krolem strzelcow 3 ligi w barwach Gornika Pszow.
Niedzielnym kierowcom stanowcze NIE
-
- Kontakt:
Mi się wydaje ze doświadczonych zawodnikow nam wystarczy jest Moskit w obronie Śrutwa w ataku Biza który może grać w pomocy więc w każdej formacji ktos jest
Przy naszych aspiracjach potrzebni nam są młodzi utalentowani piłkarze na nich trzeba budować zespół z całym szacunkiem dla Pruska ale jak dla mnie to on bedzie tylko grzał ława a po pół roku
odejdzie.
PozdRo
Przy naszych aspiracjach potrzebni nam są młodzi utalentowani piłkarze na nich trzeba budować zespół z całym szacunkiem dla Pruska ale jak dla mnie to on bedzie tylko grzał ława a po pół roku
odejdzie.
PozdRo
-
- Kontakt:
Prusek swoj chop jo ś niym grołm we fusbal jeszcze jak w podstawowce grywał łon we dwójce a my we czwórce - czerwonyj tysioncaltce - jak jo ji niy nawidzioł - tyj budy;
łon trocha surowy zawsze boł ale łon jes nasz Ślonzok stond...plusym do niego jest to że może garc na kożdyj pozycji... 8)
ale w Tychach nom brama szczeloł;
:? a powiy mi fto co ze angolym... bo w kadrze go ni ma na stronce tyz niy pisze że jest zatwierdzony...
łon trocha surowy zawsze boł ale łon jes nasz Ślonzok stond...plusym do niego jest to że może garc na kożdyj pozycji... 8)
ale w Tychach nom brama szczeloł;
:? a powiy mi fto co ze angolym... bo w kadrze go ni ma na stronce tyz niy pisze że jest zatwierdzony...
I'm a man who walks alone
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt: