Sezon 2008/2009
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
...powiało groząOczekujemy jeszcze materiałów z prokuratury dotyczące kolejnych sześć-siedem klubów. Nie chciałbym, aby spłynęły na początku rozgrywek. Wolałbym, żeby to się stało pod koniec rundy jesiennej, lecz tak naprawdę nie mam na to wpływu - zakończył mecenas Gilarski.
I'm a man who walks alone
-
- Kontakt:
I dlatego niy licza aby Polonia dostala jutro licencja (choc z calego serca im tego zycza) a o Podbeskidziu to juz zapomnijmy. Warszawka zrobi wszystko aby listkiewiczowa Polonia awansowała a do tego podwarszawski Pruszków.piotrhalak pisze:Bardziej kto wejdzie do ekstraklasy, Znicz Może nie dostać Licencji, Raczej na pewno wejdzie Podbeskidzie, i duże Szansę na wejście ma Polonia Listkiewiczowa Warszawa, Inna kwestia to gdzie zagra Polonia Bytom;)... Cyrk na kółkach.. nie wiem jak Urlop planować.. nie ma terminarzu:( ah szkoda słów. Chodź jak by Weszło Podbeskidzie i Została Polonia Bytom... to Województwo Śląskie było by Potęgą
-
- Kontakt:
Przeciez województwo Śląskie to była , jest i bedzie potęga!!! Przecież wyobraź sobie to gdyby te kluby grały(niektóre grają) w Ekstraklasie :piotrhalak pisze:Bardziej kto wejdzie do ekstraklasy, Znicz Może nie dostać Licencji, Raczej na pewno wejdzie Podbeskidzie, i duże Szansę na wejście ma Polonia Listkiewiczowa Warszawa, Inna kwestia to gdzie zagra Polonia Bytom;)... Cyrk na kółkach.. nie wiem jak Urlop planować.. nie ma terminarzu:( ah szkoda słów. Chodź jak by Weszło Podbeskidzie i Została Polonia Bytom... to Województwo Śląskie było by Potęgą
Ruch , Polonia Bytom , GKS Katowice , Górnik , Odra Wodzisław , Podbeskidzie , Zagłębie , Piast .
Te stare dziady nie chcą do tego dopuścić aby Śląska piłka sie rozwijała!!!
Na siłe chcą wciepnąć warszawska polonie

O legii już nie mówie jakie w tym klubie przekręty robili ale to jest klub z tego miejsca gdzie zamieszkują stare dziady kur..!!
aha jeszcze jedno tak nie do tematu Euro 2012 w Polsce sie nie odbędzie! już prędzej wybudują na Antarktydzie boiska niz w tym zjeba... kraju!!

-
- Kontakt:
Cracovia, Lech (d. Amica), Odra (?), Piast (recydywa), Bełchatów, ŁKS Łódź, ŁKS Łomża (?), Radomiak (?), Tłoki (?) + Pogoń i Radomsko, ale ich chyba nie będą rozpatrywać, bo to kluby, które zaczęły od zera (przynajmniej Pogoń).Pavlique pisze:...powiało groząOczekujemy jeszcze materiałów z prokuratury dotyczące kolejnych sześć-siedem klubów. Nie chciałbym, aby spłynęły na początku rozgrywek. Wolałbym, żeby to się stało pod koniec rundy jesiennej, lecz tak naprawdę nie mam na to wpływu - zakończył mecenas Gilarski.
To moje typy na podstawie wnikliwych obserwacji i analiz
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Kontakt:
to oczywiście myślenie życzeniowe,mimo wszystko szpile z Mławą, Cracovą, Koroną i jeszcze pora.... baraże ze zniczem , z Rzeszowem.... ale jo nic niy wiym...Cracovia, Lech (d. Amica), Odra (?), Piast (recydywa), Bełchatów, ŁKS Łódź, ŁKS Łomża (?), Radomiak (?), Tłoki (?) + Pogoń i Radomsko, ale ich chyba nie będą rozpatrywać, bo to kluby, które zaczęły od zera (przynajmniej Pogoń).
To moje typy na podstawie wnikliwych obserwacji i analiz

I'm a man who walks alone
-
http://www.niebiescy.pl/?id=2726
na Cichyj sezon może sie zacnońć niyskorzi
,czyli jest szansa że wiyncy ludzi wyrobi karnety i idyntyfikatory
na Cichyj sezon może sie zacnońć niyskorzi

RUCH Chorzów....BRAMA DO INNEGO WYMIARU
CHELSEA FC...
ATLETICO MADRID...
CHELSEA FC...
ATLETICO MADRID...
-
- Kontakt:
niy wiym czy bylo ale warszawka za wszelko cena umiesci Polonia w ekstraklasie
http://www.sport.pl/pilka/1,65050,54157 ... inu__.html
http://www.sport.pl/pilka/1,65050,54157 ... inu__.html
- Pawel
- Kontakt:
- ch-R
Jak dla mnie to ten cały Drzymała sie ośmieszo niczym kurewka która chce dać ale nik jej nie chce . Na takim poziomie sie tak upokarzać to wstyd jak.........
ale to nie moja i naszo sprawa , gość jest poważnym biznesmenem a zachowuje sie jak dupa blada .

Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.
Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Mały quiz. Kto to powiedział?Nie rozmawiałem od dawna z którymkolwiek działaczem Widzewa, a na meczu tego zespołu nie byłem od lat. Sympatyzuję zupełnie innym drużynom. Na przykład Ruchowi Chorzów. Nie mam sobie nic do zarzucenia.

Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
-
- Kontakt:
Zbigniew Sadowski - zwłaszcza rok temu mniej więcej o tej porze bardzo "sympatyzował" Ruchowi.Elmer pisze:Mały quiz. Kto to powiedział?Nie rozmawiałem od dawna z którymkolwiek działaczem Widzewa, a na meczu tego zespołu nie byłem od lat. Sympatyzuję zupełnie innym drużynom. Na przykład Ruchowi Chorzów. Nie mam sobie nic do zarzucenia.
-
- Kontakt: