Kto trenerem ??
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Za zdanie w wywiadzie dla GW:
Lenczyk ma u mnie przesrane do końca życia. Jak zostanie znowu trenerem, to będę pierwszy sponsorem wielkiej fany "Lenczyk WYP....AJ"
Było to wygłoszone w momencie kiedy ważyły się losy licencji dla Ruchu 2 lata temu. Wielu ludziom zalegaliśmy kasę, ale nie wszyscy się tak zachowywali. Poza tym był wtedy jednym z najlepiej zarabiających trenerów klubu z największym budżetem (GKS Bełchatów miał 40 mln PLN budżetu) więc raczej nie wiązał końca z końcem.- Z jednej strony chciałbym, żeby wszyscy dostali licencję, ale z drugiej strony krew mnie zalewa, kiedy pozwolenie na grę dostaje klub, który jest mi winien tyle kasy, że kupiłbym sobie luksusowy samochód.
Lenczyk ma u mnie przesrane do końca życia. Jak zostanie znowu trenerem, to będę pierwszy sponsorem wielkiej fany "Lenczyk WYP....AJ"
- hektorek
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Klimek odniósł się do spekulacji prasowych i zdementował wszystkie te nazwiska Jednoczesnie sugerując , ze jezeli bedzie trener to musi to byc gorna pólka i najprawdopodobniej kierunek zagranica Jednoczesnie zastrzegl ze niestac nas na placenie kontraktu w wysokosci 150 000 EURO rocznie Kategorycznie stwierdził tez ze z powodu paru słów Lenczyka ten człowiek go nie interesujeScypion pisze:możesz jakiś cytat wciepnać?Kobold pisze:W dzisiejszym przeglądzie sportowym w temacie spotkania Ruch - Cracovia jest fajna wypowiedź Klimka na temat Leńczyka. Ja bym na tego trenera nie stawiał
-
- Kontakt:
- wojt
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- ch-R
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
i dobrze Klimek gada.Bo albo bierzemy trenera,ktory zna sie na swoich fachu dobrze,albo dajemy prowadzic zespol Pietrzakowi i moze w zimie lub po sezonie uda sie sprowadzic kogos lepszego.Nie potrzeba nam wynalazkow w stylu Wieczorek lub Płatek.
Wydaje mi sie,ze jutro Pietrzak bedzie trenerem juz na stale i wcale nie bedzie to zle rozwiazanie.Tak sadze:)
Po sezonie Broszowi konczy sie kontrakt z Podbeskidziem,wiec mozna juz sie zaczac pytac o niego:) Mysle,ze bedzie warto sprowadzic go na Cicha.
Wydaje mi sie,ze jutro Pietrzak bedzie trenerem juz na stale i wcale nie bedzie to zle rozwiazanie.Tak sadze:)
Po sezonie Broszowi konczy sie kontrakt z Podbeskidziem,wiec mozna juz sie zaczac pytac o niego:) Mysle,ze bedzie warto sprowadzic go na Cicha.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Po zakończeniu kariery zawodniczej założył szkółkę piłkarską w Liévin. Obecnie prowadzi szkołę piłkarską reprezentacji Francji w Lens. W 2005 r. pojawiły się głosy o jego powrocie do Polski i podjęcia pracy trenerskiej w Ruchu Chorzów lub którymś z klubów Orange Ekstraklasy.
Ciekawe jakby się sprawdził Achim w trenowaniu Ruch.
Ciekawe jakby się sprawdził Achim w trenowaniu Ruch.
-
- Kontakt:
- esiu1920
- Kontakt: