Sezon 2014/15
-
- Kontakt:
Re: Sezon 2014/15
co ona miała ubrane? Ciekawe czy rano też się maluje. A paznokcie u nóg? A nogi goli? Na miejscu jej ojca Don Balona bym ją wydziedziczył i się nie przyznawał
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Wielki płacz i lament panowie qufa.... jak nos przekrecił szczewo probierz ze swojom skisłom to było ok pra???
wszysko w duchu fuzbalu.... a teroski cało Polska lamyntuje bo legiunii syndziowie wałki kryncom;
sroł ich pies.... Śmierdzi mi to szmabonustwym rodym aus knurów
INO RUCH!!!!
J....ć szczewa!!!!!
wszysko w duchu fuzbalu.... a teroski cało Polska lamyntuje bo legiunii syndziowie wałki kryncom;
sroł ich pies.... Śmierdzi mi to szmabonustwym rodym aus knurów
INO RUCH!!!!
J....ć szczewa!!!!!
I'm a man who walks alone
-
- Kontakt:
oczywiście... wszystko co ma związek z Ruchem jest najładniejsze, najlepsze i najfajniejsze
Niedzielnym kierowcom stanowcze NIE
-
- Kontakt:
- Yego
A niech cala Polska placze za Jage, i dobrze. Co to ma byc? 15 druzyn gra w lidze uczciwie, a stolyca musi miec majstra bo sedziowe tego chca? Ja juz nawet nie mowie o korupcji, ale o forsowaniu na sile 1 klubu w imie wyzszych idei: "bo to stolyca". Rzygac sie chce!
Z tobą Thoth
niy chce mi sie godać

- viktor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
niynawidza legi tak samo jak wszyscy ale zastanawio mie jedno a mianowicie czymu wykryncili Jaga w 97min. ? mieli na to cały mecz wydaje mi sie że to po prostu niyudacznictwo i amatorszczyzna tych cornych ciuli z gwizdami i fankami
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
...drina goni kolejny drin remix browar,wóda,gin...
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Nie szkoda mi Probierza szkoda klubu który musi byc mniejszy jak cweLe bo tak sobie życzą dziennikarze i celebryci z dupy rodem.
Okradli Jagiellonię z mistrzostwa i udają że jest ok burza minie i wyjdzie na ich a następnym razem może nas spotkać ten sam los.
Dlatego udawanie że nic się nie stało to dobrowolne godzenie się na bycie szarym tłem dla takich pedryli.
Okradli Jagiellonię z mistrzostwa i udają że jest ok burza minie i wyjdzie na ich a następnym razem może nas spotkać ten sam los.
Dlatego udawanie że nic się nie stało to dobrowolne godzenie się na bycie szarym tłem dla takich pedryli.
- jaRo 1920
- Kontakt:
Przecież co było jak legia do nas przyjechała? Kabaret, cały mecz pod kontrolą sędziów, wszystko gwizdane pod legie. Proponuję z urzędu dać mistrza legii na początku sezonu.

-
Ten Kosecki rzeczywiście - jakby to ująć - nie ubrał się zbyt męsko!marek79 pisze:Ladny pedal z tego Koseckiego. Boze co za czasy i tak wyglada chlop w 2015 roku?
No ale nic dziwnego ze ten klub nie osiaga sukcesow na miare oczekiwan prasy. Jak tam graja takie pizdeczki jak Kosecki a kapitanem jest najwieksza ciota w lidze Rzezniczak.

W ogóle ta moda piłkarzy jest lekko pedalska. Pamiętam nasze chorzowskie gwiazdy kiedyś na trybunie na meczu Polonia-Craxa (na Cichej) z takimi mocno przypominającymi damskie torebkami.
-
Nie tylko mistrza. Puchar z urzędu też.jaRo 1920 pisze:Przecież co było jak legia do nas przyjechała? Kabaret, cały mecz pod kontrolą sędziów, wszystko gwizdane pod legie. Proponuję z urzędu dać mistrza legii na początku sezonu.
Przypominam - co może być przypadkiem

Jedyny - podkreślam - jedyny wyjątek miał miejsce w zeszłym sezonie. Ale, jak to się mówi, oni oddali niespodziewanie wówczas purach dla wyższych celów. Jakich? Zwolnienie Urbana.
-
- Kontakt:
Hmm?Zaplanowany na jutro mecz z Zagłębiem Lubin nie dojdzie do skutku. W Widzewie postanowili nie organizować wyjazdu na Dolny Śląsk z uwagi na trudną sytuację finansową. W związku z powyższym spotkanie zostaje oddane walkowerem. Poniżej komunikat klubu:
W związku z trudną sytuacją finansową Klubu wynikającą m.in. z braku płatności w wyznaczonym terminie przez Ruch Chorzów, Zarząd RTS Widzew Łódź S.A. informuje, iż drużyna Widzewa nie dojedzie na mecz 32. kolejki I ligi Zagłębie Lubin – Widzew Łódź, który zaplanowano na 23.05.2015 r.
Ostatnio zmieniony 22 maja 2015, o 14:52 przez Lukas89, łącznie zmieniany 1 raz.

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
może coś z Visniakowsem?
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
To na pewno, ale nie ma co wierzyć Cackowi....On ma to już wszystko w du***
- AdiC
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
przykro mówić ale płacenie Widzewowi to jak stawianie umrzikowi... szkoda Widzewa ale tam jest tako studnia bez dna, że szkoda kasy wyciepywać CackowiMirek pisze:może coś z Visniakowsem?
AdiC
Dumni ze zwycięstw - wierni po porażce!!!
Dumni ze zwycięstw - wierni po porażce!!!