Reprezentacja Górnego Śląska - Polska

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
19Lipiniorz20

Niebieskie Lipiny

#391 Post autor: 19Lipiniorz20 » 9 gru 2006, o 18:17

a jo napisza ino jedno.Szpil taki sobie,frekwencjo niy dopisała ale niy to mie martwi ino jak zwykle intelekt co niektorych.Po h** spiewocie gorole raus?! czy to musi byc na kozdym szpilu spiewane czy to na RUCHu czy to na dizisiejszym? o gwizdaniu to juz mi sie niy chce nawet pisac bo jak jo to słyszoł to mi sie wszyskigo odechciało,na takim szpilu! Rozumia na ligowym ale na charytatywnym a godka ze niby warszawioki by tyz gwizdali to tłumaczenie....lepij skoncza tyn temat bo po sie wku***** Pozdro dla tych co byli a co do tych poru osób i sam na forum ZASTANOWCIE SIE

19adas45

PIAST GLIWICE CAŁE ŻYCIE !!!!!

#392 Post autor: 19adas45 » 9 gru 2006, o 18:21

przyjechalismy z Gliwic zeby pokazac wam ze Slonsk to Slonsk!!

Joe

#393 Post autor: Joe » 9 gru 2006, o 18:31

tiaa własnie widzieli my niby "slonko" fana na 3 czy 4 xD z gliwic własnie

Awatar użytkownika
_BiADACZ_
Kontakt:

#394 Post autor: _BiADACZ_ » 9 gru 2006, o 18:34

3 :)
"Jesteśmy zawsze tam, gdzie nasz Ruch Chorzów gra..."

Bizak16

#395 Post autor: Bizak16 » 9 gru 2006, o 19:20

O co Wy tyla larma sam robicie ?...o te pora gwizdów, niemusialy byc, ale tez niy je to zodno dupno afera zeby z tego takie larmo robic. Przyspiewek "gorole raus" i "Polska Polska bez slonska" mozna pedziec że niy bylo bo odrazu te pora osob bylo zagluszane gwizdami!

I mom pytanie!

...od kiedy to chcemy lepszego wizerunku klubu i od kiedy sie przejmujemy co inni o Nas godajom, piszom ??!!

skoro chcemy być dobrze odbierani (jestem za!) to po kiego pierona na Ruchu som spiewane:

- gorole raus gorole won !
- auschwitz birkenau ?! :evil:
- wasze matki to som kur.... ?! :twisted:
- a nom sie .....chce !
- jedzcie z kur....jak Adolf Hitler z żydami ??!! :evil:
- oficjalni huligani KS Ruch ?!
- Adolf Hitler Ks Ruch ??!! :evil: :evil: :evil: (z tego co mi wiadomo to ten.....naszczynscie nic wspolnego z moim ukochanym klubem niy mioł!

I sory Bogas, ale jakby niebyło m.in Ty prowadzisz doping.....wiec jak to ma byc ta chęć bycia dobrze odbieranym no to sory, ale czegos tu niy rozumia! :shock:

Tera mozecie mie zbesztac :)

Blue-White.....
Kontakt:

#396 Post autor: Blue-White..... » 9 gru 2006, o 19:31

Ci co gwizdali to niech sie ciulna w leb i na drugi roz nie przylajrza na taki mecz bo weedluk mnie to wstyd ze tak sie stalo ! jo sie ino pytom czemu nie gwizaliscie na chopa ze sosnowca ? przeca tyz ich nie nawidzymy tak jak warszawiokow! a i jescze jedno ten szpil chca czy nie chcac powinnen odbyc sie na gksie albo zabrzu , jestech ino ciekaw co byda pisac w poniedzialek np w sporcie. nara WSTYD MI ZA TYCH CO GWIZDALI I NIE UMIELI USZANOWAC TEGO SZCZYTNEGO CELU [*] DLA POLEGLYCH GORNIKOW !!!

cototorca?

#397 Post autor: cototorca? » 9 gru 2006, o 19:36

tera kozdy pisze ze wstyd ze nikt nie gwizdol... to sie pytom kery gwizdol na tym szpilu? bo wylazi na to ze nikt!! podciepli nom jakis podciepow i oni gwizdali zeby osmieszyc nos?? dejcie sie pokoj ludzie :/ i tak dobrze ze niekerzy uciszali tych co ryczeli gorole raus! a to i tak malo bo powinni wje*ane dostac!! i "brawo" do "fosy" za zaje*anie mi szalika w barwach GŚ...

Joe

#398 Post autor: Joe » 9 gru 2006, o 19:44

jo sie przyzom bez bicia - gwizdołch skisz jednego powodu - jak chcemy miec autonomio to trzeba gorolom tak obrzidzic slonsk i hanysów ze sami go łoddadzą i nie godejcie mi ze są inne sposoby na odzyskanie autonomii itp. - bo ich poprostu nie ma Polska za ch**a nie zwróci hanysom slonska więc trzeba jakos manifestowac swoja odrymbnosc

a co do graczy z sosnowca xD jak ryczeli przy czytaniu manszaftów jest to przi gorolach jo ryczoł NI MA xD jak jeszcze paru lobok mnie ;P

aha gorole raus gorole von to jo nie ryczoł - zeby na mnie nei było

kamix
Kontakt:

#399 Post autor: kamix » 9 gru 2006, o 19:49

ja nie gwizdalem bo nie umiem :oops: :oops:
Bo Królem jest zawsze najsilniejszy, nie tylko dzięki samej sile, ale dzięki sile, sprytowi i szczęściu. Królem wśród szczurów.

Joe

#400 Post autor: Joe » 9 gru 2006, o 19:51

jo tyz nie gwidzołch bo tyz nie umia ale zech rzyczoł i buczoł

hehe, a wpewnym momencei jakis synek z biało czerwonym szolym pado do nos - No ej, macie jakis kompleks na punkcie warszawy czy cos xD to potym sie z niego wszyscy wokoło loli

Dorcia
Kontakt:

#401 Post autor: Dorcia » 9 gru 2006, o 19:52

jeśli chodzi o doping to zrobili my to o co nos prosił zarząd. było bez bluzg na pzpn, listkiewicza i innych. nie było nawet dopingu w temacie Ruch. a te trocha gwizdów na ległonisty nie zmieni tego stanu rzeczy. i ci co piszom że to wiocha była to grubo przesadzaja.

Awatar użytkownika
swce
Kontakt:

#402 Post autor: swce » 9 gru 2006, o 19:53

Joe pisze:jo sie przyzom bez bicia - gwizdołch skisz jednego powodu - jak chcemy miec autonomio to trzeba gorolom tak obrzidzic slonsk i hanysów ze sami go łoddadzą i nie godejcie mi ze są inne sposoby na odzyskanie autonomii itp. - bo ich poprostu nie ma Polska za ch**a nie zwróci hanysom slonska więc trzeba jakos manifestowac swoja odrymbnosc

a co do graczy z sosnowca xD jak ryczeli przy czytaniu manszaftów jest to przi gorolach jo ryczoł NI MA xD jak jeszcze paru lobok mnie ;P

aha gorole raus gorole von to jo nie ryczoł - zeby na mnie nei było
wlyś sie na onet abo interia tam som teksty typu: "Polska bez Śląska" kto jest za? niech sie podpisze" uoni som juz obrzydzeni a nojbardzij tym że my ich hymnu niy śpiywali, to ich nojbardzij wkurzo.

Awatar użytkownika
swce
Kontakt:

#403 Post autor: swce » 9 gru 2006, o 19:55

kamix pisze:ja nie gwizdalem bo nie umiem :oops: :oops:
jo tyż niy umia :oops: na richtig.

cototorca?

#404 Post autor: cototorca? » 9 gru 2006, o 19:56

Joe pisze:jo tyz nie gwidzołch bo tyz nie umia ale zech rzyczoł i buczoł

hehe, a wpewnym momencei jakis synek z biało czerwonym szolym pado do nos - No ej, macie jakis kompleks na punkcie warszawy czy cos xD to potym sie z niego wszyscy wokoło loli
no dobra a tero postow sie w jego sytuacji, je zes w warszawie i tak gro reprezentacja GŚ. jakby wszyscy gwizdali na noszych a pozniej by sie nabijali z ciebie... no naprowdy za***iscie ( od razu godom niecierpia goroli, ale w takim meczu trzeba bylo to uszanowac i lepiej siedziec cicho niz "powiedziec" za duzo)

Joe

#405 Post autor: Joe » 9 gru 2006, o 19:57

19dżony R lancz20 --> nie byda sie znizac do poziomu tych co sie na onet wpisują (tzw. Oneciaki) xD

i swojum drogom zaczytuja mojego śp dziadka - "Dobry gorol to martwy gorol"

a i jeszcze - "najlepszy gorol to tyn co jest 4 metry pod zolem"

ADMIN: OSTRZEZENIE ZA POWYZSZY POST

Zablokowany