Reprezentacja Górnego Śląska - Polska
Niebieskie Lipiny
a jo napisza ino jedno.Szpil taki sobie,frekwencjo niy dopisała ale niy to mie martwi ino jak zwykle intelekt co niektorych.Po h** spiewocie gorole raus?! czy to musi byc na kozdym szpilu spiewane czy to na RUCHu czy to na dizisiejszym? o gwizdaniu to juz mi sie niy chce nawet pisac bo jak jo to słyszoł to mi sie wszyskigo odechciało,na takim szpilu! Rozumia na ligowym ale na charytatywnym a godka ze niby warszawioki by tyz gwizdali to tłumaczenie....lepij skoncza tyn temat bo po sie wku***** Pozdro dla tych co byli a co do tych poru osób i sam na forum ZASTANOWCIE SIE
PIAST GLIWICE CAŁE ŻYCIE !!!!!
przyjechalismy z Gliwic zeby pokazac wam ze Slonsk to Slonsk!!
- _BiADACZ_
- Kontakt:
O co Wy tyla larma sam robicie ?...o te pora gwizdów, niemusialy byc, ale tez niy je to zodno dupno afera zeby z tego takie larmo robic. Przyspiewek "gorole raus" i "Polska Polska bez slonska" mozna pedziec że niy bylo bo odrazu te pora osob bylo zagluszane gwizdami!
I mom pytanie!
...od kiedy to chcemy lepszego wizerunku klubu i od kiedy sie przejmujemy co inni o Nas godajom, piszom ??!!
skoro chcemy być dobrze odbierani (jestem za!) to po kiego pierona na Ruchu som spiewane:
- gorole raus gorole won !
- auschwitz birkenau ?!
- wasze matki to som kur.... ?! :twisted:
- a nom sie .....chce !
- jedzcie z kur....jak Adolf Hitler z żydami ??!!
- oficjalni huligani KS Ruch ?!
- Adolf Hitler Ks Ruch ??!!
(z tego co mi wiadomo to ten.....naszczynscie nic wspolnego z moim ukochanym klubem niy mioł!
I sory Bogas, ale jakby niebyło m.in Ty prowadzisz doping.....wiec jak to ma byc ta chęć bycia dobrze odbieranym no to sory, ale czegos tu niy rozumia! :shock:
Tera mozecie mie zbesztac
I mom pytanie!
...od kiedy to chcemy lepszego wizerunku klubu i od kiedy sie przejmujemy co inni o Nas godajom, piszom ??!!
skoro chcemy być dobrze odbierani (jestem za!) to po kiego pierona na Ruchu som spiewane:
- gorole raus gorole won !
- auschwitz birkenau ?!

- wasze matki to som kur.... ?! :twisted:
- a nom sie .....chce !
- jedzcie z kur....jak Adolf Hitler z żydami ??!!

- oficjalni huligani KS Ruch ?!
- Adolf Hitler Ks Ruch ??!!

I sory Bogas, ale jakby niebyło m.in Ty prowadzisz doping.....wiec jak to ma byc ta chęć bycia dobrze odbieranym no to sory, ale czegos tu niy rozumia! :shock:
Tera mozecie mie zbesztac

-
- Kontakt:
Ci co gwizdali to niech sie ciulna w leb i na drugi roz nie przylajrza na taki mecz bo weedluk mnie to wstyd ze tak sie stalo ! jo sie ino pytom czemu nie gwizaliscie na chopa ze sosnowca ? przeca tyz ich nie nawidzymy tak jak warszawiokow! a i jescze jedno ten szpil chca czy nie chcac powinnen odbyc sie na gksie albo zabrzu , jestech ino ciekaw co byda pisac w poniedzialek np w sporcie. nara WSTYD MI ZA TYCH CO GWIZDALI I NIE UMIELI USZANOWAC TEGO SZCZYTNEGO CELU [*] DLA POLEGLYCH GORNIKOW !!!
tera kozdy pisze ze wstyd ze nikt nie gwizdol... to sie pytom kery gwizdol na tym szpilu? bo wylazi na to ze nikt!! podciepli nom jakis podciepow i oni gwizdali zeby osmieszyc nos?? dejcie sie pokoj ludzie
i tak dobrze ze niekerzy uciszali tych co ryczeli gorole raus! a to i tak malo bo powinni wje*ane dostac!! i "brawo" do "fosy" za zaje*anie mi szalika w barwach GŚ...

jo sie przyzom bez bicia - gwizdołch skisz jednego powodu - jak chcemy miec autonomio to trzeba gorolom tak obrzidzic slonsk i hanysów ze sami go łoddadzą i nie godejcie mi ze są inne sposoby na odzyskanie autonomii itp. - bo ich poprostu nie ma Polska za ch**a nie zwróci hanysom slonska więc trzeba jakos manifestowac swoja odrymbnosc
a co do graczy z sosnowca xD jak ryczeli przy czytaniu manszaftów jest to przi gorolach jo ryczoł NI MA xD jak jeszcze paru lobok mnie ;P
aha gorole raus gorole von to jo nie ryczoł - zeby na mnie nei było
a co do graczy z sosnowca xD jak ryczeli przy czytaniu manszaftów jest to przi gorolach jo ryczoł NI MA xD jak jeszcze paru lobok mnie ;P
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- swce
- Kontakt:
wlyś sie na onet abo interia tam som teksty typu: "Polska bez Śląska" kto jest za? niech sie podpisze" uoni som juz obrzydzeni a nojbardzij tym że my ich hymnu niy śpiywali, to ich nojbardzij wkurzo.Joe pisze:jo sie przyzom bez bicia - gwizdołch skisz jednego powodu - jak chcemy miec autonomio to trzeba gorolom tak obrzidzic slonsk i hanysów ze sami go łoddadzą i nie godejcie mi ze są inne sposoby na odzyskanie autonomii itp. - bo ich poprostu nie ma Polska za ch**a nie zwróci hanysom slonska więc trzeba jakos manifestowac swoja odrymbnosc
- swce
- Kontakt:
no dobra a tero postow sie w jego sytuacji, je zes w warszawie i tak gro reprezentacja GŚ. jakby wszyscy gwizdali na noszych a pozniej by sie nabijali z ciebie... no naprowdy za***iscie ( od razu godom niecierpia goroli, ale w takim meczu trzeba bylo to uszanowac i lepiej siedziec cicho niz "powiedziec" za duzo)Joe pisze:jo tyz nie gwidzołch bo tyz nie umia ale zech rzyczoł i buczoł
hehe, a wpewnym momencei jakis synek z biało czerwonym szolym pado do nos - No ej, macie jakis kompleks na punkcie warszawy czy cos xD to potym sie z niego wszyscy wokoło loli