Sparingi: Lato 2006
-
- Kontakt:
porównując sparingi z zimy i teraz widać jedną ale zasadniczą zmianę
wg mnie trener ma już skład który wybiegnie w lidze i go teraz zgrywa a ostanio było eksperymentalnie do końca
a dziś był dzień na przegląd kadr
jak sie można było spodziewać nie dali rady ale nasze rezerwy są w A klasie wiec zdziwienie mniejsze
mam nadzieję że odpoczną teraz i za tydzień w Polkowicach zobaczymy dobry, walczący zespół
w porównaniu z wiosną zmiany na 2 pozycjach więc zgranie powinno przyjść prędzej niż przed poprzednią rundą
wg mnie trener ma już skład który wybiegnie w lidze i go teraz zgrywa a ostanio było eksperymentalnie do końca
a dziś był dzień na przegląd kadr
jak sie można było spodziewać nie dali rady ale nasze rezerwy są w A klasie wiec zdziwienie mniejsze
mam nadzieję że odpoczną teraz i za tydzień w Polkowicach zobaczymy dobry, walczący zespół
w porównaniu z wiosną zmiany na 2 pozycjach więc zgranie powinno przyjść prędzej niż przed poprzednią rundą
nigdy nie jest za późno
-
- Kontakt:
W skrocie sparing z Koszarawa wg mnie:
- "to tylko sparing"
- samo poludnie, upal, ale dla obydwu druzyn
- nie mamy bramkarza (to co zaprezentowali Pasnik i Norko - żenada)
- pierwsza polowa w wykonaniu w większości nowoprzybylskich fatalna (ani jednej akcji i sporo szczęścia przed utratą
bramek)
- druga połowa w wykonaniu juz w wiekszosci przez podstawowy skład nieco lepsza, ale zabrakło czasu.
Okazuje się, że mamy 10 do 11 zawodników (tj skład z poprzedniego sezonu), który może coś zdziałać w II lidze, wg mnie bez szansy na awans, natomiast wiekszość transferów w porównaniu z tym co mieliśmy w poprzednim sezonie, to nie wiem jak to nazwać, ale ktoś coś zap......ił. Obym sie mylił.
- "to tylko sparing"
- samo poludnie, upal, ale dla obydwu druzyn
- nie mamy bramkarza (to co zaprezentowali Pasnik i Norko - żenada)
- pierwsza polowa w wykonaniu w większości nowoprzybylskich fatalna (ani jednej akcji i sporo szczęścia przed utratą
bramek)
- druga połowa w wykonaniu juz w wiekszosci przez podstawowy skład nieco lepsza, ale zabrakło czasu.
Okazuje się, że mamy 10 do 11 zawodników (tj skład z poprzedniego sezonu), który może coś zdziałać w II lidze, wg mnie bez szansy na awans, natomiast wiekszość transferów w porównaniu z tym co mieliśmy w poprzednim sezonie, to nie wiem jak to nazwać, ale ktoś coś zap......ił. Obym sie mylił.
-
- Kontakt:
Z bramakrzami to macie naprawdę problem, jak jeden tak drugi zawalili po bramie. A Szyszko jeszcze chciał wybic piłke i tak długo z tym zwlekał, że Sikora wyleciał zza niego i mu ja odebrał, dobrze ze obrońca stał w bramce i wybił piłke z linii bramkowej. Na takim poziomie takie błedy nie powinny się zdarzać! Mimo wszystko i tak uważam Ruch za jednego z kandydatów do awansu. Musicie rozglądnać się za bramkarzem, jak nie teraz to w zimie tylko żeby nie było juz za późno!!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Fan - mysle, ze falstartu nie bedzie, bo pierwszy sklad jest mocny i zgrany. Schody zaczna sie gdy bedziemy zbierac kartki i jesli beda urazy, bo mecz z Koszarawa pokazal, ze nie mamy wartosciowych zmiennikow. Moim zdaniem pozbyto sie mlodych chlopakow zwiazanych z regionem (trzy formacje: Starowicz, Foszmanczyk, Janoszka), a wcale nie pozyskano lepszych (delikatnie napisane). Lisa i Misztala mozna jeszcze rozgrzeszyc, bo dopiero wchodza w seniorska pilke i musza okrzepnac. Inni, tacy jak Osinski grali nawet w I lidze i cos powinni prezentowac, a mnie "Osa" (jest bocznym, a nie przekracza linii srodka boiska!), Domzalski (walczak i zadzior, ale ledwie jedna dobra centra przez 60 minut), Sobczynski (w Zywcu wiecej strat niz celnych podan), czy Misiura (blady i niewidoczny) zupelnie nie przekonuja. A z bramkarzami, to jeszcze inna historia...Yhh
Co do Misztala to bedzie z niego niezła pociecha jezeli dobrze sie zaaklimatyzuje w tym skladzie, wiem na co go stac, ma talent chłopakKK pisze:Fan - mysle, ze falstartu nie bedzie, bo pierwszy sklad jest mocny i zgrany. Schody zaczna sie gdy bedziemy zbierac kartki i jesli beda urazy, bo mecz z Koszarawa pokazal, ze nie mamy wartosciowych zmiennikow. Moim zdaniem pozbyto sie mlodych chlopakow zwiazanych z regionem (trzy formacje: Starowicz, Foszmanczyk, Janoszka), a wcale nie pozyskano lepszych (delikatnie napisane). Lisa i Misztala mozna jeszcze rozgrzeszyc, bo dopiero wchodza w seniorska pilke i musza okrzepnac. Inni, tacy jak Osinski grali nawet w I lidze i cos powinni prezentowac, a mnie "Osa" (jest bocznym, a nie przekracza linii srodka boiska!), Domzalski (walczak i zadzior, ale ledwie jedna dobra centra przez 60 minut), Sobczynski (w Zywcu wiecej strat niz celnych podan), czy Misiura (blady i niewidoczny) zupelnie nie przekonuja. A z bramkarzami, to jeszcze inna historia...Yhh