SKLEPY Z GADŻETAMI RUCHu!!!!!!!
-
- Kontakt:
Re: SKLEPY Z GADŻETAMI RUCHu!!!!!!!
za***iscie a mozesz mi powiedziec jaki materiał ???
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
pisze na opakowaniu, że bawełna jakaś
-
- Kontakt:
Mirek jak mowiles tak tez i jest
.
Byłem dzisiaj w klubie po prezenty i musze przyznać ze jest coraz lepiej, miła obsługa, pomoc, 100% kultury ( a n nie jak kiedyś SŁUCHAM .... a w myślach po h...j żeś przyloz) , do zakupionych towarów mozna liczyć na kalendarzyk na ściane a jak sie fajnie usmiechniesz to i smykcza dociepnie Pani
. Wszystko zajęło mi ok 5-7 min w czym wyrobienie karnetu ( a do kasy klubowej wpłynęło za towar zakupiony przez ludzi ok 700 zł ).
MOŻNA POWIEDZIEĆ WRESZCIE JEST NORMALNIE

Byłem dzisiaj w klubie po prezenty i musze przyznać ze jest coraz lepiej, miła obsługa, pomoc, 100% kultury ( a n nie jak kiedyś SŁUCHAM .... a w myślach po h...j żeś przyloz) , do zakupionych towarów mozna liczyć na kalendarzyk na ściane a jak sie fajnie usmiechniesz to i smykcza dociepnie Pani

MOŻNA POWIEDZIEĆ WRESZCIE JEST NORMALNIE

- west72
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Chopie jasno i konkretniegrubiorzGŚ pisze:No jo wjym. Rok tymu (zimno boło pamjyntom) zech boł(o ile sie nie myla to jakos dzien przed abo po szpilu u nos z Wisłom) i pamiyntom, że zech widzoł tam rzeczy z naszym herbem a kerych nie boło na stronie internetowej.Radziej pisze:Niy ma. Boł przeca spór o prawa do naszyj eRki. Zarzond Ruchu odebroł Frontalowi prawo do herbu klubowego. Kaiś Ty boł wtedy ???
W sklepie Niebiescy nie kupisz nic co mo na sobie /R\ bo właściciel (Frontal) nie kupił licencji na sprzedaż oryginalnych produktów RUCHU.Takie możesz kupić ino :
U autoryzowanych licencjobiorców:
RUCH I SPORT - Chorzów, ul. Wolności 48
Damian Zubrzycki - Radlin, ul. Korfantego 4
Firma Handlowo-Usługowa MANI, Ruda Śląska - Wirek ul. Katowicka 1
Sklep Kibica FANATYK-Ruda Śląska, ul. Łowiecka 5b
SKLEP KIBICA MIKOŁÓW ul. Jana Pawła II 3/A
Lub na Cichej
http://www.ruchchorzow.com.pl/?page=sklep-internetowy" onclick="window.open(this.href);return false;
Naszym Honorem Jest Nasz Klub! RUCH Chorzów LEGENDA BEZ KOŃCA
- Gosia19R20
- Kontakt:
na Truchana " Gramofon " 

- mpapmp
- Kontakt:
Czy ktoś wie, gdzie i za ile można kupić tako koszulka (z pucharów)

?

?

-
- Kontakt:
http://www.ruchchorzow.com.pl/index.php ... -2010-2011" onclick="window.open(this.href);return false;
w sklepie klubowym
wyrobienie kazdego nadruku kosztuje 13zł, czyli logo Taruona(tak kosztowalo w tamtym roku)
nazwisko tez 13, a kazda cyfra 7zł
jedynie co, to różni sie herb w porownaniu do koszulek pilkarzy
w sklepie klubowym
wyrobienie kazdego nadruku kosztuje 13zł, czyli logo Taruona(tak kosztowalo w tamtym roku)
nazwisko tez 13, a kazda cyfra 7zł
jedynie co, to różni sie herb w porownaniu do koszulek pilkarzy
-
- Kontakt:
Ja znam taki jeden ciekawy
sklep z gadżetami z Ruchu kupiłam tam taki wisiorek z Ruchu polecam ten sklep w Chorzowie na ul. Armii Krajowej 59 http://sklep.niebiescy.pl/specials.php" onclick="window.open(this.href);return false; i nie wiem czy jeszcze czynny jest ale był w Mikołowie w auchanie 

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Natalia pisze:Ja znam taki jeden ciekawysklep z gadżetami z Ruchu kupiłam tam taki wisiorek z Ruchu polecam ten sklep w Chorzowie na ul. Armii Krajowej 59 http://sklep.niebiescy.pl/specials.php i nie wiem czy jeszcze czynny jest ale był w Mikołowie w auchanie

Kolejny mistrzowski debiut

- L-o
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Sklep w Auchan Mikołów zlikwidowany.
-
Pogłębienie wyprzedaży produktów do -25%!
Dla naszych kibiców przygotowaliśmy kolejną, wielką promocję. Tym razem dotyczy ona pogłębienia wyprzedaży produktów do -25%! Wspomniana promocja dotyczy wybranych modeli i jest ważna od dzisiaj aż do wyczerpania zapasów.
Zapraszamy do zapoznania się z asortymentem produktów w naszym sklepie klubowym i na oficjalnej stronie.
Dla naszych kibiców przygotowaliśmy kolejną, wielką promocję. Tym razem dotyczy ona pogłębienia wyprzedaży produktów do -25%! Wspomniana promocja dotyczy wybranych modeli i jest ważna od dzisiaj aż do wyczerpania zapasów.
Zapraszamy do zapoznania się z asortymentem produktów w naszym sklepie klubowym i na oficjalnej stronie.
OD KOŁYSKI AŻ PO GRÓB JEDNA WIARA JEDEN KLUB - RUCH Chorzów
-
"Nowości z okazji walentynek"
http://www.ruchchorzow.com.pl/index.php ... walentynki" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.ruchchorzow.com.pl/index.php ... walentynki" onclick="window.open(this.href);return false;
OD KOŁYSKI AŻ PO GRÓB JEDNA WIARA JEDEN KLUB - RUCH Chorzów
- lukasz1
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Zaczyna to fajnie wyglądać, ale najbardziej mi się podoba kieliszek na walentynki