Uwagi ( propozycje) do moderatorów

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#391 Post autor: gerhat » 24 sty 2007, o 14:47

Jo okreslom siebie szcerze jako idiota informatyczny bo jestem uzytkownikiem laikiem systemów informatycznych a nie ich twórcą, ale wydaje mie się ze jest inne wyjscie anizeli manual, a mianowicie rejestracja loginów nowych uzytkowników z pewnym ciągiem znaków. Np. każdy login musi sie zaczynać od 1920 ... i potem cos tam typu gerhat, lutz, atom itp.
Automatyczny spam by chyba tego nie przeszdł

Coś takiego mogoby byc zwarte w instrukcji logowania się poraz pierwszy i nie dotyczyłoby oczywiście starych uzytkowników forum.

ps
jeżeli pisza gupty to prosza informerów o litość

HKSADIK
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#392 Post autor: HKSADIK » 24 sty 2007, o 17:17

zrobcie cos z tym gownem szybciej....z dnia na dzien coraz bardziej to sie panoszy na forum :)
bez manualnej aktywacji kont sie tu nie obejdzie...pozdRo

Elmer
Kontakt:

#393 Post autor: Elmer » 24 sty 2007, o 17:23

Ktoś już kiedyś pisał żeby przy logowaniu zadawać jakieś pytanie, np. ile tytułów mistrza Polski zdobył Ruch, albo coś podbnego. Wtedy wieśniaki przynajmniej spoza Polski nie będą się logować tak łatwo.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

Awatar użytkownika
swce
Kontakt:

#394 Post autor: swce » 24 sty 2007, o 17:23

Taki gupi pomysł ale może by zrobic tak: dac słówko po ślonsku i obok trza by je było przetłumaczyć... :lol: goście zza Brynicy mieli by problem...jaki i fani Britney :D
Ruch Chorzów - Gůrny Ślůnsk

"Jestem śląskie dziecko i Ślązakiem zginę. Kocham śląską ziemię i śląską krainę..."
Juliusz Ligoń.

Lukas89
Kontakt:

#395 Post autor: Lukas89 » 24 sty 2007, o 19:15

19dżony R lancz20 pisze:Taki gupi pomysł ale może by zrobic tak: dac słówko po ślonsku i obok trza by je było przetłumaczyć... :lol: goście zza Brynicy mieli by problem...jaki i fani Britney :D
Nie wiem czy to dobry pomysł..bo przecież w necie istnieją słowniki języka śląskiego..więc jak ktoś będzie chciał sie na siłe zarejestrować to wejdzie na taki słownik i przetłumaczy...ale to tylko moje zdanie.
Obrazek

HKSADIK
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#396 Post autor: HKSADIK » 24 sty 2007, o 19:20

wystarczy,że zrobią tak jak na kibice.net..... :wink: pozdRo

endriuhks

#397 Post autor: endriuhks » 24 sty 2007, o 19:27

siema
zmiencie mi nick na '' Cichy '' i podpis pod nickiem na Mikolow
pozdRo

Elmer
Kontakt:

#398 Post autor: Elmer » 24 sty 2007, o 21:56

Porponuję oczyścić wszystkie syfy w dziale piłka ręczna, bo juz są 4 tematy z linkami do stron z (prawdopodobnie) wirusami
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

MkF
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#399 Post autor: MkF » 24 sty 2007, o 22:05

trocha mi jest wos zal wszystkich !! to cos co sie loguje na forum i pisza kaj popardnie linki z wirusami to sa boty !! jak one sie beda logoac automatycznie co jakis czas !! wiec nie piszczie ze dajcie sie logowac komus z zagraniczy :roll: :hahaha:

HKSADIK
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#400 Post autor: HKSADIK » 24 sty 2007, o 22:20

MkF pisze:trocha mi jest wos zal wszystkich !! to cos co sie loguje na forum i pisza kaj popardnie linki z wirusami to sa boty !! jak one sie beda logoac automatycznie co jakis czas !! wiec nie piszczie ze dajcie sie logowac komus z zagraniczy :roll: :hahaha:
wiadomo że to są boty...dlatego administratorzy/moderatorzy powinni każdemu nowemu z osobna aktywowac konta...wtedy żaden szmaciarz nie ma sznas przejścia...a to co tu sie dzieje przez ostatnie dni to tragedia--wysyp tych botow(mam nadzieje ze nikt nie wchodzi na te linki) :wink: tak wiec do dziela!

Elmer
Kontakt:

#401 Post autor: Elmer » 25 sty 2007, o 14:09

MkF pisze:trocha mi jest wos zal wszystkich !! to cos co sie loguje na forum i pisza kaj popardnie linki z wirusami to sa boty !! jak one sie beda logoac automatycznie co jakis czas !! wiec nie piszczie ze dajcie sie logowac komus z zagraniczy :roll: :hahaha:
:shock:
A skąd ja mam to wiedzieć co to jest, nie siedzę w tym. Ja się z Twojego braku wiedzy w innych dziedzinach nie śmieję i wcale mi nie jest z tego powodu Ciebie żal

FredyKruger
Kontakt:

#402 Post autor: FredyKruger » 26 sty 2007, o 13:21

19dżony R lancz20 pisze:Taki gupi pomysł ale może by zrobic tak: dac słówko po ślonsku i obok trza by je było przetłumaczyć... :lol: goście zza Brynicy mieli by problem...jaki i fani Britney :D
Ruch Chorzów ma kibiców w całej Polsce, europie a może i swiecie, zatem trudno wymagać zeby wszyscy znali gware ślaską!
Poza tym uważam ze nie może być tak ze jezeli ktoś ma odmienne zdanie w temacie Ruchu od razu ma banowanego nicka. Wyglada to tak jak by kibice Ruchu bali sie krytyki, a moim zdaniem to jest chore.

ps powyzsze daje pod rozwage i adminowi i jego moderatorom. Rozróżniajcie świrowanie od krytyki, chyba ze to forum ma dzialać na zasadzie towarzystwa wzajemnej adoracji.

pozdrawiam

Dziobol

#403 Post autor: Dziobol » 26 sty 2007, o 13:57

FredyKruger pisze:
Ruch Chorzów ma kibiców w całej Polsce, europie a może i swiecie, zatem trudno wymagać zeby wszyscy znali gware ślaską!
Poza tym uważam ze nie może być tak ze jezeli ktoś ma odmienne zdanie w temacie Ruchu od razu ma banowanego nicka. Wyglada to tak jak by kibice Ruchu bali sie krytyki, a moim zdaniem to jest chore.

ps powyzsze daje pod rozwage i adminowi i jego moderatorom. Rozróżniajcie świrowanie od krytyki, chyba ze to forum ma dzialać na zasadzie towarzystwa wzajemnej adoracji.

pozdrawiam
:shock: Tos ty niy wiedziol , ze na noszym forom panuje dyktatorstwo adminow ??

Jak mosz inne zdanie to WON !! :wink: :D

Awatar użytkownika
swce
Kontakt:

#404 Post autor: swce » 26 sty 2007, o 19:26

FredyKruger pisze:

pozdrawiam
Chopie jo niy godoł na poważnie :lol: sie niy sztresuj :wink: " W antryju na byfyju stoi szolka tyju" to chyba kożdy zno nawet gorole... :D To by sie i tak nie przyjeło u szanownych adminów bo tak jak godosz Ruch mo kibicow w całej Polsce.
Ruch Chorzów - Gůrny Ślůnsk

"Jestem śląskie dziecko i Ślązakiem zginę. Kocham śląską ziemię i śląską krainę..."
Juliusz Ligoń.

Awatar użytkownika
L_M
Kontakt:

#405 Post autor: L_M » 27 sty 2007, o 01:03

FredyKruger pisze:

pozdrawiam
26 dni na forum i wnioski o banowaniu za poglady? :shock: przypomnij mi taka sytuacje jesli mozesz

Zablokowany