Okienko transferowe lato 2012
-
- Kontakt:
Re: Okienko transferowe lato 2012
Mowcie co chcecie ale w zeszlej rundzie Ruch to byl Zienczuk jezeli chodzi o srodkowa formacje druzyny w ofensywie.
Napewno zasluguje na duza podwyzke.Pytanie czy chce zalozmy cos do okolo 40 tys zl netto czy wyskoczyl z jakas kwota rzedu 60 tys zl.Jak to drugie to nas nie stac.
Napewno zasluguje na duza podwyzke.Pytanie czy chce zalozmy cos do okolo 40 tys zl netto czy wyskoczyl z jakas kwota rzedu 60 tys zl.Jak to drugie to nas nie stac.
Piękne w życiu są tylko szpile ...
Con cantera y afición, no hace falta importación
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
w jego wieku należy przyjąc że będzie tendencja zniżkowa jak eksplozja formy o zdrowotnych sprawach już nie wspomnę
W zawieraniu nowego kontraktu musi byc podejscie zdroworozsądkowe jak Wisła chce przepłacac to z koniem kopac sie nie wypada.
W zawieraniu nowego kontraktu musi byc podejscie zdroworozsądkowe jak Wisła chce przepłacac to z koniem kopac sie nie wypada.
-
- Kontakt:
Ozor wszystko sie zgadza tylko kogo za Zienczuka zeby gwarantowal podobna jakosc.Jak dla mnie takich zawodnikow nie ma na rynku i wtedy trzeba wzmocnic cala linie pomocy zeby zachowac rownowage.Zienczuk to jakosc.Janoszka , Semktala to ogorki przy nim.Zupelnie inna jakosc pilkarska.Bez Zienczuka zostajemy przed LE BEZ LINII pomocy w sensie ofensywnym.
-
- Kontakt:
Kapitan Ruchu Chorzów Rafał Grodzicki (29 l.) przechodził wczoraj badania lekarskie w Śląsku Wrocław. W ekipie mistrzów Polski stoper "Niebieskich" zastąpiłby Dariusza Pietrasiaka (32 l.), z którym Śląsk prawdopodobnie rozwiąże kontrakt ze względu na zarzuty korupcyjne (za okres gry w Bełchatowie).
-
- Kontakt:
to sa jakies jaja z tym grodzickim 

-
- Kontakt:
Ja tylko mam nadzieje , ze nasi dzialacze wiedza co robia.Jak odejdzie Grodzicki to prawdopodobnie w jego miejsce przyjdzie Sadlok ale mielismy poszerzac kadre a nie pozostawiac Status Quo.Za Zienczuka z gory pisze ,ze nie znajda zastepcy i wiem , ze mam racje.
Piech i Jankowski z rocznymi kontraktami.Plac albo placz.Tak to wyglada w naszym wypadku.
Piech i Jankowski z rocznymi kontraktami.Plac albo placz.Tak to wyglada w naszym wypadku.
-
- Kontakt:
Rafał co Ty znowu odpier***sz?
Musimy zatrzymać Zieńczuka, Marek pokazał ile w tym sezonie znaczył dla Ruchu, tylko ta Wisła..
My z kolei mamy puchary i dobrą perspektywę.. Podpisać z nim jakiś nowy, "układowy" kontrakt nie wiem na rok, 1,5
Nie chce mi się wierzyć,że by opuścił klub po tak dobrym sezonie, tylko no właśnie - ta Wisła.
Panie Smagorowicz, kolejne pole do popisu z Pana strony..

Musimy zatrzymać Zieńczuka, Marek pokazał ile w tym sezonie znaczył dla Ruchu, tylko ta Wisła..

My z kolei mamy puchary i dobrą perspektywę.. Podpisać z nim jakiś nowy, "układowy" kontrakt nie wiem na rok, 1,5
Nie chce mi się wierzyć,że by opuścił klub po tak dobrym sezonie, tylko no właśnie - ta Wisła.
Panie Smagorowicz, kolejne pole do popisu z Pana strony..

-
- Kontakt:
Kur... kto na to pozwolił żeby Grodzicki odszedł?
Japierd... czy tak trudno dac mu podwyżke ?
Mosór zaś będzie wszystko pierd.. i leżał do góry brzuchem
Ja no jeszcze Zienczuk , a Piech już jest z kimś dogadany bo nic nie zostao napisane

Japierd... czy tak trudno dac mu podwyżke ?

Mosór zaś będzie wszystko pierd.. i leżał do góry brzuchem

Ja no jeszcze Zienczuk , a Piech już jest z kimś dogadany bo nic nie zostao napisane

-
- Kontakt:
co sie nerwujesz? kaj pisze,ze Grodek poszoł ?
- 19flasteR20
- Kontakt:
Slowa straznika w tym przypadku maja duza niescislosc odnosnie braku odejsc + wzmocnienia skladu na LE.
Jesli odejdzie Grodzicki, to jo widza jak Sadlok jutro podjezdzo pod bRama C6.
Jesli odejdzie Grodzicki, to jo widza jak Sadlok jutro podjezdzo pod bRama C6.
Ruch Autonomii Gůrnygo Ślůnska

Masz prawo zadeklarowac narodowosc ślůnska - SILESIA FIRST TO FIGHT! -[/size]

Masz prawo zadeklarowac narodowosc ślůnska - SILESIA FIRST TO FIGHT! -[/size]
-
- Kontakt:
Fakt że już przeszedł badania o wszystkim znaczy. Jak można pozwolić aby kapitan wicemistrza Polski jechał sobie na badania do tauronka - ja ale chyba ino w celu robienia za ta maskotka.RudaSlaska7 pisze:co sie nerwujesz? kaj pisze,ze Grodek poszoł ?
Mamy tak za***isty skład na polską słabą lige że my spokojnie mozemy walczyć o majstra , przy małym wkładzie a tak znowu będzie rozbiórka drużyna , czuje to.Bo zawsze do tego dochodzi.
Ostatnio zmieniony 18 maja 2012, o 10:42 przez 19_kRzysiek_20, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
Cóż za wahania nastrojów. Dopiero kibice wszystkich kupowali i wzmacnialiśmy się na potęgę, a dziś już strach, że inni nas wykupią. Dopiero bezgranicznie wierzyliście w opowieści o rosnącej potędze klubu, a teraz już zwątpienie? Nie wierzycie "strażnikowi" i Mosórowi, że klub będzie mocniejszy niż przed rokiem? Zastanawiające…
Wolność słowa nie może zwalniać z odpowiedzialności za słowo
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
Po pierwsze jeszcze nie odszedł. Po drugie kto pozwolił? Sam Grodzicki juz ostatnio chciał przejść do Lubina tylko Banas zamknal mu droge. Gdyby nie transfer Banasia Grodzicki gralby juz w Lubinie pol roku. Z pieniedzmi nie wygrasz. A w Ruchu wydaja tyle ile moga. Mowicie podwyzki. Bedziecie je placic? Pamietajcie, ze do kosztow dzialania klubu trzeba dodac wynajecie stadionu w Gliwicach i zmniejszone wplywy z biletow. Mozna naobiecywac niewiadomo jakiej kasy, a potem plakac, ze nie jestesmy na biezaco z wyplatami. Trzeba rozsadnie budowac kadre i wydawac realne pieniadze. A Grodzicki przy skaldaniu podpisu niech ma w pamieci oszalamiajace kariery, tych ktorzy spod skrzydeł Kinga wyfruneli w swiat.
-
- Kontakt:
Blisko podpisania nowych umów są natomiast Rafał Grodzicki i Michal Pesković.
Zieńczuka chce Wisła tym bym się bardziej martwił;/
źródło: Sport
Zieńczuka chce Wisła tym bym się bardziej martwił;/
źródło: Sport
-
- Kontakt:
ponoć Zieńczuk odłazi a przyłazi nazot Grzyb