Wilus ostatnie lata były hujowe a i gra ....ale cieszymy sie ze sukcesu biedoków z CichyWilus pisze:Czytajac wiekszosc wypowiedzi mam wrazenie ze my ogladali jakis inny mecz. Wedlug mnie to bylismy zdecydowanie slabsi od Lecha i przegrali my bez dyskusji. Obrona cieniutko, bramki stacili my jak dzieci. Peszko z Lewandowskim praktycznie sami wygrali ten mecz. Zawodnicy o dwie klasy lepsi od naszych graczy. Ruch niestety potwierdzil, ze jest slabszy od czolowki a miejsce swoje zawdziecza wylacznie, ze inni zaliczaja wpadki, natomiast my na nasze szczescie wygrywamy to co nalezy wygrywac. Jak dla mnie dzisiejszy mecz potwierdzil, ze mecze z czolowka ( Wisla, Lech, Legia, BOT ) przegrywamy nie tyle mentalnie tylko po prostu nasi zawodnicy odstaja poziomem od tych druzyn. Nie sadze zeby Niedzielan dzisiaj cos wskural, po prostu bylismy slabsi i jeden chlop nas by nie zbawil.
Wilus
[14 kolejka] Lech Poznań - Ruch Chorzów
-
- Kontakt:
RUCH Chorzów Polska
-
- Kontakt:
Dlatego we wszystkich ligach przewaznie druzyny zdowywaja tak mistrzostwa.SODA's pisze:Wilus ostatnie lata były hujowe a i gra ....ale cieszymy sie ze sukcesu biedoków z CichyWilus pisze:Czytajac wiekszosc wypowiedzi mam wrazenie ze my ogladali jakis inny mecz. Wedlug mnie to bylismy zdecydowanie slabsi od Lecha i przegrali my bez dyskusji. Obrona cieniutko, bramki stacili my jak dzieci. Peszko z Lewandowskim praktycznie sami wygrali ten mecz. Zawodnicy o dwie klasy lepsi od naszych graczy. Ruch niestety potwierdzil, ze jest slabszy od czolowki a miejsce swoje zawdziecza wylacznie, ze inni zaliczaja wpadki, natomiast my na nasze szczescie wygrywamy to co nalezy wygrywac. Jak dla mnie dzisiejszy mecz potwierdzil, ze mecze z czolowka ( Wisla, Lech, Legia, BOT ) przegrywamy nie tyle mentalnie tylko po prostu nasi zawodnicy odstaja poziomem od tych druzyn. Nie sadze zeby Niedzielan dzisiaj cos wskural, po prostu bylismy slabsi i jeden chlop nas by nie zbawil.
Wilus
Jest mecz i rewanz. Przegralismy z czolowka w pierwszym meczu co bedziemy mowic jak wygramy w drugim ??
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Nie ma co sie zalamywac tylko trzeba wziac sie w garsc i zdobyc 3 punkty z Koroną.W tabeli ciagle nie wyglada to zle-jest 5 zespolow,ktore beda walczyc o podium(w tym rzecz jasna my),a co ciekawe wszystkie mecze z tymi druzynami bedziemy miec juz tylko i wylacznie u siebie.A wiadomo,ze Ruch u siebie i na wyjezdzie to calkiem inne druzyny.
Dzisiaj przegralismy,ale Lech nie byl od nas jakos o wiele lepszy.Wiadomo,wygrali zasluzenie,no ale szczegolnie w drugiej polowie cos tam probowalismy skonstruowac.Dzis przede wszystkim Peszko,no i Lewandowski zrobili roznice na korzysc Lecha i to dzieki nim wygrali mecz.U nas nie bylo takich pilkarzy,ktorzy zagraliby bardzo dobre mecze-przeciwnie,u nas byli tacy pilkarze,ktorzy zagrali wprost fatalnie(Zając).
A ci co tu wyzywaja naszych zawodnikow od pseudo-grajkow to powinni sie zastanowic nad soba.Spojrzcie na tabele,porownajcie ile punktow mamy obecnie,a ile mielismy rok,czy dwa lata temu.Zreszta ja dzis nie widzialem,zeby pilkarze odpuscili mecz bez walki-starali sie,a ze nie wyszlo? Taki jest sport.
Wazne,zeby znalazly sie pieniadze na transery w zimie,jesli marzymy o Europejskich Pucharach!
Niebiescy!
Dzisiaj przegralismy,ale Lech nie byl od nas jakos o wiele lepszy.Wiadomo,wygrali zasluzenie,no ale szczegolnie w drugiej polowie cos tam probowalismy skonstruowac.Dzis przede wszystkim Peszko,no i Lewandowski zrobili roznice na korzysc Lecha i to dzieki nim wygrali mecz.U nas nie bylo takich pilkarzy,ktorzy zagraliby bardzo dobre mecze-przeciwnie,u nas byli tacy pilkarze,ktorzy zagrali wprost fatalnie(Zając).
A ci co tu wyzywaja naszych zawodnikow od pseudo-grajkow to powinni sie zastanowic nad soba.Spojrzcie na tabele,porownajcie ile punktow mamy obecnie,a ile mielismy rok,czy dwa lata temu.Zreszta ja dzis nie widzialem,zeby pilkarze odpuscili mecz bez walki-starali sie,a ze nie wyszlo? Taki jest sport.
Wazne,zeby znalazly sie pieniadze na transery w zimie,jesli marzymy o Europejskich Pucharach!
Niebiescy!
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
OK. Ale też ogarnijcie się trochę. Jeśli w naszej obecnej sytuacji jesteśmy piątą drużyną w lidze (a może będzie lepiej) to mamy sukces, a nie powód do narzekania. Lech był dzisiaj lepszy, ale my nie byliśmy źli. Nasi walczyli, starali się, byli groźnyi rywalami. Było o klasę lepiej niż na Legii. Stworzyliśmy atrakcyjne widowisko, graliśmy piłką , nie było paniki i przypadkowości. Po prostu dzisiaj Lech był lepszy.Wilus pisze:Czytajac wiekszosc wypowiedzi mam wrazenie ze my ogladali jakis inny mecz. Wedlug mnie to bylismy zdecydowanie slabsi od Lecha i przegrali my bez dyskusji. Obrona cieniutko, bramki stacili my jak dzieci. Peszko z Lewandowskim praktycznie sami wygrali ten mecz. Zawodnicy o dwie klasy lepsi od naszych graczy. Ruch niestety potwierdzil, ze jest slabszy od czolowki a miejsce swoje zawdziecza wylacznie, ze inni zaliczaja wpadki, natomiast my na nasze szczescie wygrywamy to co nalezy wygrywac. Jak dla mnie dzisiejszy mecz potwierdzil, ze mecze z czolowka ( Wisla, Lech, Legia, BOT ) przegrywamy nie tyle mentalnie tylko po prostu nasi zawodnicy odstaja poziomem od tych druzyn. Nie sadze zeby Niedzielan dzisiaj cos wskural, po prostu bylismy slabsi i jeden chlop nas by nie zbawil.
Wilus
Mamy gorszych piłkarzy niż oni ale to chyba nikogo z kibiców nie powinno dziwić. Dziś najbardzoej zawiodła obrona: Brzyski zawalił mecz z Legią i dziś powtórzył to z Lechem, dał się ograć jak dziecko. Opowieści o reprezentacji to jedynie bajki. Słabszy niż zawsze Nykiel i Sadlok, walczący ale bez efektów Grzyb… i tyle w sprawach szczegółowych. Ale to nie ważne. Ważne jest wygrać trzy najbliższe mecze. Głowy do góry.
Wolność słowa nie może zwalniać z odpowiedzialności za słowo
-
Najlepsze jest to że wszyscy z czołowki sie "sprzerzyli " na Ruch jako vicelider i wszyscy wygrali, słabość wyszła
Cza sie jasno pedzieć ze śa bledy jak na Cichej, na wyjazdach jeszcze wiynksze i to koszmarne.9 ptk do zdobycia do końca, realnie mysla ze 6 bydymy mieć.Lech , Legia, Bot u siebie na wiosna bydymy mieć...LE realno

-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
A jo wom powiym tak. W zeszlym sezonie zdobywali my punkty z potyntatami, a ogorki Nos loli na kozdym kroku. I byla nerwowka do konca. Wola przegrac pora szpili z czolowymi druzynami, a loc slabeuszy niz odwrotnie. Lech, Lega i Wisla tyz jeszcze stracom glupio punkty ze slabszymi zespolami. A tymbardzi, ze na wiosna szpile z tymi druzynami gromy u siebie. Mecz z Lechem przeszol do historii po koncowym gwizdku sedziego. Teraz cza sie skupic na Koronie i zdobyc 3 pkt, zeby w dobrych nastrojach podejsc do meczu z Wisla. Panie i Panowie czas zaczac operacja pt. KORONA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- Kontakt:
Mirek, cieszmy się z trzeciego miejsca, ale oceniajmy realnie sytuację.
A do malkontentów: Niedzielan jest dla nas bezcenny. To nie jest tylko napastnik, to jest natchnienie i dobry duch drużyny. Bez niego jesteśmy zaledwie tylko trochę lepsi iż w poprzednim sezonie. Jedyne co nas ciągnie w górę to on i Fornalik.
A do malkontentów: Niedzielan jest dla nas bezcenny. To nie jest tylko napastnik, to jest natchnienie i dobry duch drużyny. Bez niego jesteśmy zaledwie tylko trochę lepsi iż w poprzednim sezonie. Jedyne co nas ciągnie w górę to on i Fornalik.
Wolność słowa nie może zwalniać z odpowiedzialności za słowo
-
- Kontakt:
jo powiem tak dzien dziecka mioł lewandowski bo smialo mogl ani jednego tora nie wbic. Słabszy wystep Nykiela ale mimo tego widac walka u wszystkich graczy cieszy mnie kolejny fajny szpil Janoszki brawo dla Sobiecha za brama naprawde piekny nec przypomino mi ten tor brama Sobczaka chyba z PB jak sie niemyla
sedzia tez odjeb....l maniane z kartka dla sobiecha o strace juz nie mowie no i sadlok powinien czerwono zoboczyc ale plus dla niego ze odrazu zdoł se sprowa z tego co zrobił i mysla ze to go uratowało.
ogolnie szpil na plus mimo przegranej napewno szkoda pkt ale czasem cza przegrac by wyniesc wiecej z meczu niz po wygranej. No i dalej je szansa na majstra ino nieprzegrywac u siebie do konca sezonu ciułac pkt na wyjazdach i bydzie dobrze
WSZYSCY NA KORONA I WISŁA

sedzia tez odjeb....l maniane z kartka dla sobiecha o strace juz nie mowie no i sadlok powinien czerwono zoboczyc ale plus dla niego ze odrazu zdoł se sprowa z tego co zrobił i mysla ze to go uratowało.
ogolnie szpil na plus mimo przegranej napewno szkoda pkt ale czasem cza przegrac by wyniesc wiecej z meczu niz po wygranej. No i dalej je szansa na majstra ino nieprzegrywac u siebie do konca sezonu ciułac pkt na wyjazdach i bydzie dobrze

-
- Kontakt:
Miał jakiś strzał na bramkę? A tych strat...buli19R20 pisze: fajny szpil Janoszki
Owszem były przebłyski i dobre zagrania, ale to ciągle nie to.
To, że Ruch bez Niedzielanai jest słaby powinien szybko zmienić Fornalik.
Nie może byćtak, że bez jednego chopa wszystko się wali

Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"