Kto trenerem ??
-
- Kontakt:
Płatek? czy to ten facet, który w latach 2005-2006 był asystentem Dariusza Kubickiego w Polonii Warszawa, a w latach 2006-2007 był początkowo asystentem tego samego trenera w Górniku Łęczna, I trenerem od 19 do 21 sierpnia 2006, a następnie asystentem Krzysztofa Chrobaka (I liga, karna degradacja do III ligi w wyniku afery korupcyjnej)? Czy to ten facet, który stał za plecami wszystkich kolejnych skorumpowanych bohaterów i stara się udowodnić, że jest nieskazitelnie czysty? Czy to ma być teraz trener w Ruchu? Nasza nowa jakość?
[ Dodano: Czw 11 Wrz, 2008 ]
Stawowy? Może. To nazwisko brzmi zdecydowanie najlepiej spośród wszystkich tu wymienianych.
[ Dodano: Czw 11 Wrz, 2008 ]
Stawowy? Może. To nazwisko brzmi zdecydowanie najlepiej spośród wszystkich tu wymienianych.
-
- Kontakt:
To znaczy ze jakby byl dali Radolsky to momy pewne 3 pkt ?chorzowskaR pisze:A to zoboczysz jak dostanymy w dupa z craxamarek79 pisze:A jo to czytom i niy wierza. Wlyzcie sie na kazdy watek z meczow ligowych lub pucharowych i tam 80 % ludu chce zwolniynio Duszana. A jak juz do tego doszlo to 95 % chce mu pomnik postawic za osiagniecia.Pomniki byda stawiac Radolskiemu.
- ch-R
Nie , to nic nie znaczy a raczej znaczy ze nie kumasz czaczymarek79 pisze:To znaczy ze jakby byl dali Radolsky to momy pewne 3 pkt ?chorzowskaR pisze:A to zoboczysz jak dostanymy w dupa z craxamarek79 pisze:A jo to czytom i niy wierza. Wlyzcie sie na kazdy watek z meczow ligowych lub pucharowych i tam 80 % ludu chce zwolniynio Duszana. A jak juz do tego doszlo to 95 % chce mu pomnik postawic za osiagniecia.Pomniki byda stawiac Radolskiemu.

Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.
Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
A mnie w tym artykule w przeglądzie inny fragment zadziwił, a jeżeli jest prawdziwy, a nie wymysł dziennikarza to można powiedzieć że wręcz z szokował. Co to znaczy że ktoś się obraził czy że ktoś miał preensje, że TACY piłkarze jak Grzyb czy Pepe siedzą na ławi. No sory, ale Grzyb w pierwszym meczu zagrał i jak zagrał każdy widzioł, więc co mioł za nazwisko grac potem z każdym meczem było widać, ze wracała mu świerzosć to wchodził na trocha dłużej. Pepe to samo też w pierwsyzm meczu wlazł w podstawowym skłądzie ji jak większość w meczu z Górnikiem zawiódł, a dow iare dobre mecze to rozegrał dopiero teraz w PE. Jeżeli działacze szukają trenera któremu będą ustawiali skład to sory, ale trzeba zmienić pierw działaczy albo ich wcisnąć na stołek trenerski niech w pełni odpowiadają za wyniki.
Choć na koniec to mimo wszystko, że poświęciłem troche linijek tekstu temu fragmentowi artykułu to mom nadzieja, że ten tekst jest wymysłem autora, a moje zdanie jest tylko hipotetyczne do nigdy nie mającej miejca sytuacji w naszym klubie
Choć na koniec to mimo wszystko, że poświęciłem troche linijek tekstu temu fragmentowi artykułu to mom nadzieja, że ten tekst jest wymysłem autora, a moje zdanie jest tylko hipotetyczne do nigdy nie mającej miejca sytuacji w naszym klubie
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
-
- Kontakt:
Wyniki przypisywane Pietrzakowi w ME są w większej mierze zasługą Irka Psykały.
Jak by nie szło to byłaby to wina Irka, a jak idzie to koordynatora?
Gość jest od zawsze w Ruchu i w końcu powinien być doceniony.
NIe znaczy, że powinien zostać trenerem pierwszej drużyny ale przynajmniej powinna być dostrzeżona jego praca.
Co do Pietrzka nie wierza, że jest w stanie zmienić jakościowo gra.
Nie ukrywom, zawsze byłech zwolennikem Wleciała, choć jego przyjście wydaje mi się mało prawdopodobne.
NA wybór trenera mo wpływ kondycja finansowo klubu.
A tam choć po lekku wyłażemy z dlugów paradoksalnie jest coroz mniej kasy.
NIe ma sponsora, nie wleźlimy na giełda i strumień kasy jest dużo skromniejszy niż jeszcze rok temu.
Może odejście Duszana tyż mo z tym coś wspólnego.
Ale coby nie boło daja Pietrzakowi bioło karta.
Jak by nie szło to byłaby to wina Irka, a jak idzie to koordynatora?
Gość jest od zawsze w Ruchu i w końcu powinien być doceniony.
NIe znaczy, że powinien zostać trenerem pierwszej drużyny ale przynajmniej powinna być dostrzeżona jego praca.
Co do Pietrzka nie wierza, że jest w stanie zmienić jakościowo gra.
Nie ukrywom, zawsze byłech zwolennikem Wleciała, choć jego przyjście wydaje mi się mało prawdopodobne.
NA wybór trenera mo wpływ kondycja finansowo klubu.
A tam choć po lekku wyłażemy z dlugów paradoksalnie jest coroz mniej kasy.
NIe ma sponsora, nie wleźlimy na giełda i strumień kasy jest dużo skromniejszy niż jeszcze rok temu.
Może odejście Duszana tyż mo z tym coś wspólnego.
Ale coby nie boło daja Pietrzakowi bioło karta.
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ja jestem do wzięcia ,nie jedno widziałem ,wiele meczy za mną tak że doswiadczenie mam
tak jak wszyscy w polsce znam sie na trenerce
.Byli przed Radolskim inni będą nowi tak piłkarze jak i trenerzy tak to sie kręci chyba od zawsze.Jak kasa w klubie będzie się zgadzac będą i wyniki.
To jedno sie nie zmienia.

To jedno sie nie zmienia.
- 19flasteR20
- Kontakt:
Jo je za Marcinem Broszem a narazie cza sie zadowolic PietRzakiem.
Ale osobiscie to jo jest za Wlecialem ale wiadomo ze sam stawiol warunki jak teraz Kasperczak postawi Gornikowi!!!Wlecial by musial byc takim Fergusonem Trenero-menadzerem!!A zarzad jestem ciekaw co na to by był.Wiadomo jak sie skonczyła ostatnia wspołpraca Wleciał-zarzad.Czy do tego wRocimy oboczymy.NaRazie momy Pietrzaka mo biało kartka ale teroz je szpil z Craxa wiec oboczymy jak bydzie reagowol na szpilu.
RUCH gRac!!!!!!!!!!
Ruch-Craxa
12 wrzesien o 20 musisz tam byc
załozyc niebieski tRykot
i spiewac naszo piesn
Naszym klubem HKS
kozdy Ślonsok dobRze o tym wi
ze najlepszy w Polsce jest
nosz kochany |H|K|S|!!!!!
Ale osobiscie to jo jest za Wlecialem ale wiadomo ze sam stawiol warunki jak teraz Kasperczak postawi Gornikowi!!!Wlecial by musial byc takim Fergusonem Trenero-menadzerem!!A zarzad jestem ciekaw co na to by był.Wiadomo jak sie skonczyła ostatnia wspołpraca Wleciał-zarzad.Czy do tego wRocimy oboczymy.NaRazie momy Pietrzaka mo biało kartka ale teroz je szpil z Craxa wiec oboczymy jak bydzie reagowol na szpilu.
no wlasnie oboczymy ...Diegos_ pisze:Współóczucia
Pietrzak doprowadził Piasta prawie do ruiny , naściągał jakieś 4 ligowe miernoty do Gliwic , kazał biegać ze sztangami, niemiał pomysłu na gre...
RUCH gRac!!!!!!!!!!
Ruch-Craxa
12 wrzesien o 20 musisz tam byc
załozyc niebieski tRykot
i spiewac naszo piesn
Naszym klubem HKS
kozdy Ślonsok dobRze o tym wi
ze najlepszy w Polsce jest
nosz kochany |H|K|S|!!!!!
Ruch Autonomii Gůrnygo Ślůnska

Masz prawo zadeklarowac narodowosc ślůnska - SILESIA FIRST TO FIGHT! -[/size]

Masz prawo zadeklarowac narodowosc ślůnska - SILESIA FIRST TO FIGHT! -[/size]
-
- Kontakt:
to z GW...Działacze niebieskich mówili w środę, że szkoleniowiec zaskoczył ich swoją decyzją dzień wcześniej. Jednak z tekstu, jaki zamieściła słowacka gazeta - "Plus Jeden Den" - wynika, że Duszan Radolsky przekazał swoje wypowiedzenie już w poniedziałek. Tym samym potwierdzają się nasze informacje, że decyzję o rozstaniu podjął trener, a nie działacze.
Słowacki dziennik napisał też, że Radolsky żył myślą o rozstaniu z Ruchem od dłuższego czasu. Pamiętając, że dziennikarką "Plus Jeden Den" jest córka byłego trenera niebieskich, trudno przypuszczać, by te słowa nie były sprawdzone. Szkoleniowiec na pożegnanie z Cichą stwierdził, że potrzebuje urlopu. Nie wykluczył, że wyjedzie na Sycylię.
cóż... życie przynosi coraz to nowe wieści...
Jutro wszyscy na szpil!!!!!
I'm a man who walks alone
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
to nie decyduje o atmosferze w zespole poprostu zarzad trzyba dyscypline nie wolno mowic wszystkich rzeczy do gazet co dzueje sie w klubie....
ja mysle ze jakby zostal Radolsky to dopiero by sie atmosfera zepsola podobno nie mial najlepszych relacji z niektorymi pilkarzami...
chcialbym by Stawowy przyszedl takie moje skromne zyczenie....
ja mysle ze jakby zostal Radolsky to dopiero by sie atmosfera zepsola podobno nie mial najlepszych relacji z niektorymi pilkarzami...
chcialbym by Stawowy przyszedl takie moje skromne zyczenie....

-
- Kontakt:
Wielki Pan Radolski, wielkie nazwisko... i ino wyników w dłuższy perspektywie brak.
Zoboczymy. Jakby Wleciał, Fornalak czy inkszy Pietrzak tak (niy)przigotowoł drużyna do sezonu jak "wspaniały" Radolski - to 95 procynt forum zrównałoby bo go z ziymią. Hasła: "wy***rdalaj" byłby na porządku dziynnym. A jak odchodzi darymny Radolski to jest płacz i lamynt. Tyn chop nadaje sie ino do roboty w klubach typu Amika, kaj jest wiejsko sielanka i niy ma presji wyniku.
A Balaz niych sie weznie za trynowanie, bo w ty rundzie gro jak ostatnio kalamala, a niy za komentowanie decyzji sztabu.
Trza by Darek Gęsior wzioł ich trocha za ryj bo za dobrze mieli.
Zoboczymy. Jakby Wleciał, Fornalak czy inkszy Pietrzak tak (niy)przigotowoł drużyna do sezonu jak "wspaniały" Radolski - to 95 procynt forum zrównałoby bo go z ziymią. Hasła: "wy***rdalaj" byłby na porządku dziynnym. A jak odchodzi darymny Radolski to jest płacz i lamynt. Tyn chop nadaje sie ino do roboty w klubach typu Amika, kaj jest wiejsko sielanka i niy ma presji wyniku.
A Balaz niych sie weznie za trynowanie, bo w ty rundzie gro jak ostatnio kalamala, a niy za komentowanie decyzji sztabu.
Trza by Darek Gęsior wzioł ich trocha za ryj bo za dobrze mieli.
"sezon sie już zaczoł ?"
"Niy, bo bez Ruchu ta liga niy wystartuje"
"Niy, bo bez Ruchu ta liga niy wystartuje"
-
- Kontakt:
Co dalej z Radolskim a co nos to obchodzi było minyło i nara jak wy sie zwolnicie z roboty to po wos nikt niy płacze a jakby wos chcieli zatrzymac w firmie to znojdom jakis sposób -finanse, upominki, auto służbowe , komp ,komóra.Widocznie niy był wart niczego z tych rzeczy wiec go niy czimali.Co dali z Radolskim teraz to jego problym co bydzie robić może wczasować może robić.Do mnie tymat do zamknięcia a zróbcie se uniwersalny TRENERZY-CO O NICH SĄDZE 

-
- Kontakt:
- Hmmm...
- Kontakt:
jo sadza ze Dusan som sie "zatopil" bo wiela idzie sciagac swoich rodakow chyba sie zapomniol ze to Polsko liga a niy czesko czy slowacko
Jeszcze jakby te jego grajki mogli cos pokozac ze sa lepsi od naszych ale niy:
Straka- kontuzja to jego drugie imie, poza naprowdy kilkoma dobrymi meczami sredniak
Fabus- do mie to je Gosia Dydek pilki noznej
ona tez nagminnie przegrywo gorne pilki z polowa mniejszymy od siebie 
Balaz - i on chcial isc za zachod?? przeca teraz w takim Cottbus grol by w rezerwach z jego forma

Straka- kontuzja to jego drugie imie, poza naprowdy kilkoma dobrymi meczami sredniak
Fabus- do mie to je Gosia Dydek pilki noznej

Balaz - i on chcial isc za zachod?? przeca teraz w takim Cottbus grol by w rezerwach z jego forma
"...w latach 1922-1939 Śląsk miał swój sejm i skarb, a niewielkie województwo dawało ok. 46 proc. polskiego PKB. Tylko co dziesiątą wytworzoną tu złotówkę przekazywano Warszawie. Śląsk mógł samodzielnie zaciągać pożyczki zagraniczne i sam udzielał pożyczek rządowi. Był bogaty, szczególnie na tle reszty kraju. Autonomię oficjalnie zniesiono w 1945 r. dekretem KRN (w 1939 r. zlikwidował ją Hitler). ..."
-
- Kontakt:
Fabus- do mie to je Gosia Dydek pilki noznej ona tez nagminnie przegrywo gorne pilki z polowa mniejszymy od siebie
jeszcze miesionc nazod na hasło transfer Balaza toście psy wiyszali na klubie zarzondzie Klimku itd a teroski wszyskiymu winiyn Radolski; dejcie se siana s tako godkom znafcy, ...

I'm a man who walks alone