Puchar Polski 2007/2008.

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#391 Post autor: 19r20 » 8 kwie 2008, o 22:50

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Zapraszamy do oglądania zdjęć z tego pikniku.

wg mnie tek skur.. sędzia od razu powinien do Wrocławia jechać!
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com

Awatar użytkownika
Ama
Kontakt:

#392 Post autor: Ama » 8 kwie 2008, o 22:52

Jak tak dalej pójdzie to my mu pogratulujemy ale tego że odejdzie. Szkoda tego ćwierćfinału i to bardzo bo Groclin był w naszym zasięgu.
Bo nasza wiara to RUCH Chorzów :) :) :)

FC. BALKON

koller
Kontakt:

#393 Post autor: koller » 8 kwie 2008, o 22:54

Z tego co zaobserwowołk dzisioj zdecydowanie zagrali super w porównaniu do poprzednich meczów ... trzeba dodać mecz Sobczaka jak do mie zdecydowanie na wielki + ...to bydzie bardzo dobry grajek ... Fabusz no cóż szczeloł tora a tego sie wymago od napastnika ... Zawiod mie Pepe na cały linii i częściowo Balaz , mioł już lepsze mecze ale tyn nojgorszy niy boł ... Pilarz ... dobry torman na poziomie , umioł lepi rozprowadzić akcja jak Miodek ( wykop , wyrzut ciekawszy ) ... i na końcu dwóch zawodników kerzy wleźli .. Grzybek stało forma pora dobrych centr w tym super kombinacyjno akcja Grzyb - Fabusz - Nowacki i na som koniec Janoszka .. jak do mie włazi za nazwisko ...synek niy wiy co robić i je słabiutki .. słabszy jak w 2 lidze ... czyli koniec Ecika ... łojcowi niy dorówno na pewno .. już cza było tego Ferugi wpuścić ..a boł by chyba lepszy efekt

Elmer
Kontakt:

#394 Post autor: Elmer » 8 kwie 2008, o 22:58

Napiszę raz jeszcze, bo nie wytrzymuję. Sobczak zagrał bardzo dobry mecz. Świetnie wytrzymał kondycyjnie. Jeśli dalej będzie tak grał to wróżę mu dużą karierę. Ma chłopak potencjał i w niedzielę z drużyną "Boy dusiciela" zdobędzie gola!

Swego czasu widziałem potencjał w Krzynówku (jeszcze w Rakowie) i kilku innych. Podobny widzę w Sobczaku.

Szkoda pucharu, ale cóż. Niech się wieś ostatni raz pocieszy. Na lato jadą do Wroclawia. Dosłownie jadą ;)
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

Awatar użytkownika
Ama
Kontakt:

#395 Post autor: Ama » 8 kwie 2008, o 22:59

Można sobie tylko zadawać pytania czemu nie postawił np na Domżalskiego czy Feruge. Szkoda że ojciec Ecika nie powie synowi że jak nie mosz synek formy to nie rób się gańbi i poproś trenera żeby cię nie wpuszczoł , chociaż on to powinien sam trenerowi pedzieć

FC. BALKON

Morris
Kontakt:

#396 Post autor: Morris » 8 kwie 2008, o 23:00

JANOSZKA... CO... wy***rdalaj!!!!
zero ambicji, zero szybkości, zero charakteru, zero... wszystkiego
szkoda słów, szkoda nerwów, szkoda mojego telefonu kerym chciołech cisnąc we frajera :kwasny:

slavo
Kontakt:

#397 Post autor: slavo » 8 kwie 2008, o 23:03

Można sobie tylko zadawać pytania czemu nie postawił np na Domżalskiego
dokładnie :!:
Niestety ten awans przegrał nam (dziś) Radolski swymi bezsensownymi zmianami.
A szczególnie zmianą nr 2.

Awatar użytkownika
Ama
Kontakt:

#398 Post autor: Ama » 8 kwie 2008, o 23:05

Zgadzam się z tobą SLAVO w zupełności

FC. BALKON

BAFista
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#399 Post autor: BAFista » 8 kwie 2008, o 23:09

Dziekuje calemu zarządowi za fantastyczny pomysł z jedną otwartą kasą. jestem ciekaw czy ktoś porobił jakies fotki tyj raji co była az do sayonary! Jak ktoś mo to przeslijcie je do klubu,ciekawe co powiedziom osoby za to odpowiedzialne.

na plus - golem,adams,brzyski,sobczak, odziwo pulkowski

na minus-wiadomo kto...tryjtki ala c.ronaldo[/quote]

19_kRzysiek_20
Kontakt:

#400 Post autor: 19_kRzysiek_20 » 8 kwie 2008, o 23:09

Gerges pisze:Rzadko udzelam sie na tym forum ale teraz nie wytrzymałem.

Pomijam temat meczu ogólnie...chodzi mi o Janoszkę.... i nie piszcie o nim Ecik bo na to miano to on nigdy nie zasłuży. Prawdziwy Ecik to był jego ojciec. On to chyba jest po listonoszu albo innym hydrauliku, ale nie z ojca Mariana.

Dzis specjalnie przez ostatnich chyba 7 minut przestałem właściwie przygladac sie rozwojowi wypadków na boisku , a jedynie przyglądałem sie Janoszce.... i co ...
- nie wiem co on bierze , ale dilera ma zajebistego - chłop oderwany od rzeczywistości
- po 5 minutach od wejścia przestał biegać
- nie był w stanie przypilnowac skrzydłowego Groclinu który na boisku spędził już 85 minut
gry
- 3 bez sensowne wrzutki które i tak nie miały szans powodzeani , ale i tak lądują na
nogach lub plecach zawodników Groclinu
- zero zaangazowania
- mniej solarium i pajacowania z butami itp , więcej zaangażowani w treningi.

Zawsze młodego Janoszkę broniłem przed moimi kumplami którzy go krytykowali, po dzisiejszym meczu nie mam juz żadnych argumentów.

Mało tego...ciekawe ile bierze Radolsky od agenta Janoszki za to że go puszcza na boisko. Bo nie wierze że jest az tak slepy i nie widzi co on gra...a właściwie..nie gra.

Duszan błagamy......NIE dla Janoszki w składzie i na ławce. Juz lepiej grac w dziesięciu.
Jo cie rozumia! powiem Ci jedno ale kto ma wejśc na ten atak?!
Nie rozumia dlaczego zamiast Janoszki nie wszedł Domżalski :(

Awatar użytkownika
Ama
Kontakt:

#401 Post autor: Ama » 8 kwie 2008, o 23:12

z tą jedną kasą to było naprawdę przegięcie i ta babka jeszcze wszystko zapisywała , co by było jak by tak z 5-6 kafli na spiel przyszło . Chociaż i tak jestem zawiedziony frekwencją wkońcu to był nosz pierwszy spiel na cichej

KAJ Są CI KIBICE

FC. BALKON

Morris
Kontakt:

#402 Post autor: Morris » 8 kwie 2008, o 23:12

sorry uniosłech sie, ale niy moga zdzierzyć, jak 21 letni chop, wchodząc na ostatnie 2 kwadranse, nie wykazuje niczego, ani ochoty do gry, ani zaangażowania, ani szybkości ani wytrzymałości... jak taki człowiek może być reprezentantem Polski w kategoriach młodzieżowych, jak może wogóle grać fussball (jak może grać w Ruchu). Zero charakteru, zero pojyncia.. niy wiym czy bramka tysz niy obcionżo jego konta, bo akcja rozpoczynła sie od jego skrzidla....
od masy czasu niy widziołch zas w Ruchu takigo drastycznego braku zaangażowania. Może niy styknąc umiyejyntności, sił... ale takie coś...... szkoda słów

pablo,s
Kontakt:

#403 Post autor: pablo,s » 8 kwie 2008, o 23:14

Wyście sam nikierzy są śmieszni. Jo rozumia że Janoszka nic nie gro ale wyzywać go od nojgorszych to trocha przesada. jakby teroz przez dwa szpile strzeloł po bramie zwycięskiej to byście go po du*** całowali, ale z naszymi kibicami to juz przeżywali np Seba Nowak, Pepe, Adams itd. To tak jak z hurra optymizmem na Derbach- momy nojlepszo frekwencja, nojlepszych kibiców, Na Widzewie bydzie komplet a tu ciągle ta samo szaro rzeczywistość z naszymi piknikami i komentatorami. co do wyniku, to trza wziąć po uwaga że Groclin jest w dobrej formie i nie odpuszczo do końca/do tego "posmarowany" sędzia/, a na pocieszenie, to czym sie przejmujecie jak i tak by my w dogrywce przegrali abo potym w półfinale :hyhy: To tak na rozluźnienie.
Co do frekwencji na Odrze to z całą odpowiedzialnością twierdza że bydzie nos do osiem koła/niestety takich momy "kibiców"/. Poprostu jak to w ostatniej reklamie filmu było: JESTEŚMY W CZARNEJ du*** :wstyd:

PS:trza czekać do następnych derbów bo wtedy zaś bedemy nojlepsze kibice w Polsce :hyhy: , gorzej jak bydą to derby z Gejkaesem :kwasny:

kris.mu
Kontakt:

#404 Post autor: kris.mu » 8 kwie 2008, o 23:33

do tych co narzekają na liczbę kibiców na tym meczu....dlaczego tak mało
1. ranga Pucharu Polski w Polsce to jak to się mówi pańszczyzna (nie to co np w Anglii )
2.dzień (przy sobocie 1-2tyś pewnie byłoby więcej)
3.pozycja klubu w tabeli ligowej (wiadomo jaka a nie są my ManUtd czy dortmundem gdzie zawsze komplet obojętnie które miejsce)
4.forma z ostatnich kilku meczy ( :wstyd: )
5moim zdaniem NAJWAżNIEJSZE : przeciwnik i liczba jego kibiców którzy do nos przyjadą na szpil. Dziś to był tylko GROCLIN zero kibiców na wyjazdach . ciekawe ile by dziś przylazło jakby my grali z wisłą, legią albo np ze szczewami :hyhy: (pomyślcie)
Bo są równi i równiejsi...

adamas
Kontakt:

#405 Post autor: adamas » 8 kwie 2008, o 23:33

BAFista pisze:Dziekuje calemu zarządowi za fantastyczny pomysł z jedną otwartą kasą. jestem ciekaw czy ktoś porobił jakies fotki tyj raji co była az do sayonary! Jak ktoś mo to przeslijcie je do klubu,ciekawe co powiedziom osoby za to odpowiedzialne.
Obrazek
SEMPER FIDELIS - ZAWSZE WIERNY

ODPOWIEDZ