Zapraszamy do oglądania zdjęć z tego pikniku.
wg mnie tek skur.. sędzia od razu powinien do Wrocławia jechać!
Jo cie rozumia! powiem Ci jedno ale kto ma wejśc na ten atak?!Gerges pisze:Rzadko udzelam sie na tym forum ale teraz nie wytrzymałem.
Pomijam temat meczu ogólnie...chodzi mi o Janoszkę.... i nie piszcie o nim Ecik bo na to miano to on nigdy nie zasłuży. Prawdziwy Ecik to był jego ojciec. On to chyba jest po listonoszu albo innym hydrauliku, ale nie z ojca Mariana.
Dzis specjalnie przez ostatnich chyba 7 minut przestałem właściwie przygladac sie rozwojowi wypadków na boisku , a jedynie przyglądałem sie Janoszce.... i co ...
- nie wiem co on bierze , ale dilera ma zajebistego - chłop oderwany od rzeczywistości
- po 5 minutach od wejścia przestał biegać
- nie był w stanie przypilnowac skrzydłowego Groclinu który na boisku spędził już 85 minut
gry
- 3 bez sensowne wrzutki które i tak nie miały szans powodzeani , ale i tak lądują na
nogach lub plecach zawodników Groclinu
- zero zaangazowania
- mniej solarium i pajacowania z butami itp , więcej zaangażowani w treningi.
Zawsze młodego Janoszkę broniłem przed moimi kumplami którzy go krytykowali, po dzisiejszym meczu nie mam juz żadnych argumentów.
Mało tego...ciekawe ile bierze Radolsky od agenta Janoszki za to że go puszcza na boisko. Bo nie wierze że jest az tak slepy i nie widzi co on gra...a właściwie..nie gra.
Duszan błagamy......NIE dla Janoszki w składzie i na ławce. Juz lepiej grac w dziesięciu.
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot], Google Adsense [Bot], pepson19R20, Radvan138, scaneRboy, stasiu1971, tynbydziedobry i 62 gości