Reprezentacja Górnego Śląska - Polska
- ZYGa91
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jak wchodziłem na stadion koleś gadał że w barwach Ruchu nie wpuszczają bo to charytatywny i coś tam, ale że Śląskie barwy jak najbardziej... babka co mi sprawdzala kurtke cały szalik przeglądała czy nie ma się do czegoś doczepić i nie zuaważyła herbu Ruchu, widziałem że wielu oddawało szaliki żółto-niebieskie do depozytu, mi się udało x) Gwizdy na Fabiańskiego mnie nie dziwiły i nie oburzyły, a warszawiaki wielce teraz stękają bo to ich zawodnik, a nawet używają argumentów, że u nich nie gwizda się nigdy na gracza reprezentacji, tylko oni nie widzą faktu, iż nasza reprezentacja grała w żółtych strojach. Nie słyszałem żeby ktoś chciał zacząć "gorole raus" czy "Polska bez śląska" i wydaje mi się że jeśli takie coś poleciało to nie tak głośno, choc prawda troche nie na miejscu to było...
jestem faszystą każdy to wie
przecież wyborcza wciąż tak pisze
mam swe poglądy, więc jestem cham
w tym widzą problem, że myślę sam
przecież wyborcza wciąż tak pisze
mam swe poglądy, więc jestem cham
w tym widzą problem, że myślę sam
-
- Kontakt:
Ludzie zastanowcie sie co wy piszecie. Jakas gruba afere krecicie. Przeciez do niczego nie doszlo. Rozumiem gdyby byly gwizdy na hymnie, przez caly mecz doping antypolski wtedy mozna by mowic o skandalu. Ale jak ktos sie przejmuje komentarzami na onecie to wszystko jasne. Na forach innych klubow i tak na nas zawsze jada takze obojetnie co sie nie wydarzy i tak bedzie dobry powod. Wypadlo calkiem przyzwoicie. Pewnie pol Polski czekalo na jakis skandal i sie zawiedli
Gůrny Ślůnsk
Gůrny Ślůnsk
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- wolfik
- Kontakt:
Mecz przecietny. Super bramka Kompaly, szkoda tej poprzeczki w koncowce, moglo byc pieknie. Na trybunach slaby doping, no ale nigdy wczesniej nie mielismy okazji dopingowac Górnego Śląska to mozna wybaczyc
Nie rozumiem czemu niektorzy tu jakas afere robia, bylo troche gwizdow na Fabianskiego, niepotrzebne to bylo , ale juz taki urok pilki noznej. Jakos nikt nie potrafi zauwazyc ladnego zachowania na hymnie, gdy wszyscy stoja, a po hymnie brawa. jesli cos na tym meczu bylo skandalem to zabieranie do depozytu slaskich szali
Mam nadzieje ze teraz cos ruszy i repra Górnego Śląska bedzie czesciej grala

Nie rozumiem czemu niektorzy tu jakas afere robia, bylo troche gwizdow na Fabianskiego, niepotrzebne to bylo , ale juz taki urok pilki noznej. Jakos nikt nie potrafi zauwazyc ladnego zachowania na hymnie, gdy wszyscy stoja, a po hymnie brawa. jesli cos na tym meczu bylo skandalem to zabieranie do depozytu slaskich szali
Mam nadzieje ze teraz cos ruszy i repra Górnego Śląska bedzie czesciej grala
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.
-
- Kontakt:
- swce
- Kontakt:
- Blaszany
- Kontakt:
czy wy co sie sam wadzicie ło jakieś gwizdy to sie chyba niy zdowocie sprawy jako wiocha legionista odstawioł na sektorze rodzinnym ponoc.. to roz... dwa jak uwazocie ze to skandal gwizdanie INO na legioniste (a niy na poloków) to sie dziwia :shock: chyba'ście som zakomplesionymi userami onetu :lol:
tacy ludzie na sila cosik szukajom, a niy pamiyntajom (mimo co jest pora godzin po szpilu) co zodyn na hymnie polskim niy gwizdoł, czy jak ftoś zaintonowol GOROLE RAUS czy Polska BEZ ŚLONSKA - to reszta tego 'kogos' wygwizdala... <- ło tym juz możno zapomniec , pra???
DO MIE SKANDALEM JEST CO NIY WPUSZCZALI W SZALACH ŚLONSKICH! JO AKURAT WLOZ I W SZALU I FANIE... TO ALE INKSI NIY MIELI TAK LAJTOWO... CO SIE POLACZKOWIE BOJOM CO SIE RUCH NARODOWY NA ŚLONSKU ODRODZI?? TO JEST SKANDAL.... NACJONALIZM Polski JEST SKANDALEM!!!!!
tacy ludzie na sila cosik szukajom, a niy pamiyntajom (mimo co jest pora godzin po szpilu) co zodyn na hymnie polskim niy gwizdoł, czy jak ftoś zaintonowol GOROLE RAUS czy Polska BEZ ŚLONSKA - to reszta tego 'kogos' wygwizdala... <- ło tym juz możno zapomniec , pra???

DO MIE SKANDALEM JEST CO NIY WPUSZCZALI W SZALACH ŚLONSKICH! JO AKURAT WLOZ I W SZALU I FANIE... TO ALE INKSI NIY MIELI TAK LAJTOWO... CO SIE POLACZKOWIE BOJOM CO SIE RUCH NARODOWY NA ŚLONSKU ODRODZI?? TO JEST SKANDAL.... NACJONALIZM Polski JEST SKANDALEM!!!!!
- Blaszany
- Kontakt:
dodatkowo (do)powiym do wczesniyjszyj swoij wypowiedzi:
terozki zech sie jesce roz na wartko lobejrzol szpil z kasety coch nagrywol... i jak łoni śmiom godac w TVP że "Ślązacy zagrają w barwach żółto-niebieskich, ponieważ są one barwami górniczymi" [??] :shock: i drugi cytat "Kadra Benakera (co mie rozbawiło :lol: ) sie 'solaryzuje' z rodzinami poległych górników i rozegrają za pare chwil mecz z reprezentacją klubów górniczych Dolnego i Górnego Śląska" :shock: :shock:
terozki zech sie jesce roz na wartko lobejrzol szpil z kasety coch nagrywol... i jak łoni śmiom godac w TVP że "Ślązacy zagrają w barwach żółto-niebieskich, ponieważ są one barwami górniczymi" [??] :shock: i drugi cytat "Kadra Benakera (co mie rozbawiło :lol: ) sie 'solaryzuje' z rodzinami poległych górników i rozegrają za pare chwil mecz z reprezentacją klubów górniczych Dolnego i Górnego Śląska" :shock: :shock:
-
- Kontakt:
Blaszany pisze:czy wy co sie sam wadzicie ło jakieś gwizdy to sie chyba niy zdowocie sprawy jako wiocha legionista odstawioł na sektorze rodzinnym ponoc.. to roz... dwa jak uwazocie ze to skandal gwizdanie INO na legioniste (a niy na poloków) to sie dziwia :shock: chyba'ście som zakomplesionymi userami onetu :lol:
tacy ludzie na sila cosik szukajom, a niy pamiyntajom (mimo co jest pora godzin po szpilu) co zodyn na hymnie polskim niy gwizdoł, czy jak ftoś zaintonowol GOROLE RAUS czy Polska BEZ ŚLONSKA - to reszta tego 'kogos' wygwizdala... <- ło tym juz możno zapomniec , pra???![]()
DO MIE SKANDALEM JEST CO NIY WPUSZCZALI W SZALACH ŚLONSKICH! JO AKURAT WLOZ I W SZALU I FANIE... TO ALE INKSI NIY MIELI TAK LAJTOWO... CO SIE POLACZKOWIE BOJOM CO SIE Ruch NARODOWY NA ŚLONSKU ODRODZI?? TO JEST SKANDAL.... NACJONALIZM Polski JEST SKANDALEM!!!!!
Pamietam jak Ola Kwasniewska mowila ze na forum wszyscy ja wyzywali mnowili ze jest brzydka i glupia. Ci na forum (onet) najczesciej obrazaja ale tylko po to bo chca sprowokowac
Bo Królem jest zawsze najsilniejszy, nie tylko dzięki samej sile, ale dzięki sile, sprytowi i szczęściu. Królem wśród szczurów.
a wiece co mnie najbarzi wpieniało (i wpienio nadal) to to ze przez caly mecz 4 przyspiewki ( o ile to mozna tak nazwac) a jakzech ryczoł fot wygro szpil albo Hej Slonzoki Oleaaaaooo to ino zech za pelcami słyszoł (jak łon dupi)
jedyny porządny to tyn z 10 co mioł na barach slonsko flaga i w szare moro był łoblecony
niezle rycoł xD (ten tekst : To my chłopcy ze slonka i dup nikt nei spiewo a on " co sie ku*** patrzycie ruszac rzicie i spiewac" czy cos w tym stylu) 
jedyny porządny to tyn z 10 co mioł na barach slonsko flaga i w szare moro był łoblecony

-
- Kontakt:
szpil byl nudny podobala mi sie forma Nowaka pare ladnych zagran Pepego i super brama kompaly co do dopingu to spodziewalem sie czegos wiecej z naszej strony po cichu liczylem na jakas oprawe. Siedzialem na 1 wiekszosc ludzi widziale czesto na Ruchu. Ja normalnie weszlem w smyczy z Ruchu i nic mi nikt z ochrony nie powiedzial szpil totalny pikinik i tyle w temacie
pozdRo
pozdRo
- sroka87
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Takich komentarzy zech sie wlasnie po szpilu spodziewol. Nie gwizdolech na Fabianskiego ale tez nie uwazom zeby to byla niewiadomo jak wiocha odpieprzono. Mecz zorganizowany na najbardziej proslonskim stadionie ku czci gornikom, przywitanie obu ekip oklaskami, odegranie hymnu skwitowanie oklaskami, modlitwa i chwila ciszy. A potem juz tylko mecz, na którym nie mogło być oszałamiającego dopingu z prostej przyczyny, to byl pierwszy taki mecz, brak zorganizowania. Raz czy dwa razy ktoś próbowol zaintonoiwac "gorole raus" czy "Polska bez Ślonska" co sie spotkalo z gwizdami. Pora gwizdów na warszawioka a sam larmo chocby ktoś hymn wygwizdoł. I mom w du*** co piszą na jakimś onecie ( jak Wy umicie w ogole tam te komentarze czytać) . FUCKTem jednak jest ze jedna z brukowych opisze cały szpil po swojemu i zrobi z igły widły. Debilizmem za to był do mie zakaz wnoszenia barw GŚ.
Mecz nudny, fajny tor Kompały. Tyla !!
Mecz nudny, fajny tor Kompały. Tyla !!
........:::::::: 19 R 20 ::::::::.........
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ludzie co wyście som takie wrażliwe, robicie z byle czego afere nie wiadomo na jaką skale, jeżeli było Gorole Raus czy Polska bez Śląska ( o ile było??) to chyba śpiewało to trzech chopa bo jo jakoś nic takiego nie słyszoł, wielka rzecz, ze na jednego po gwizdano, osobiscie, żech nie gwizdoł, ale jakoś wielce mnie takie coś nie przeszkadzało, bo niby czemu. na jednego synka po gwizdali innemu pobili brawonormalno rzecz jak widać nie dla nie których, jo nie wiem na serio czego nei kerzy sam oczekują, albo sie robi mecz na poważnie, albo sie robi spektakl, ale spektakl to raczej lepiej do teatru pasuje. I chwała za to, że piłkarze i trenerzy do meczu podeszli poważnie i choć nie było wielu ostrych starć to przykładali sie do gry.
Jak zwykle jakiś nie wielki element rozdmuchujecie do Bóg wie jakiego problemu, niestety smutne to, ale nie którzy to jakby ino czekali żeby sie doczegoś nie dowalić, pewnie smutno wam, że nic wielkiego sie nie wydarzyło i musicie sie do takich pierdół przyczepiać. No cóż.
PS. nie spodziewołch, zech sie, ze doczekom chwili, że Kompała na naszym stadionie dostanie takie brawa
PS.2 Nie uważom, ze to była wiocha spyru, a jakoś dotychczas wedłu wszelkich zasad uważałem sie za normalnego, a tu prosze dr. Spyru wie wszystko najlepiej,
Jak zwykle jakiś nie wielki element rozdmuchujecie do Bóg wie jakiego problemu, niestety smutne to, ale nie którzy to jakby ino czekali żeby sie doczegoś nie dowalić, pewnie smutno wam, że nic wielkiego sie nie wydarzyło i musicie sie do takich pierdół przyczepiać. No cóż.
PS. nie spodziewołch, zech sie, ze doczekom chwili, że Kompała na naszym stadionie dostanie takie brawa

PS.2 Nie uważom, ze to była wiocha spyru, a jakoś dotychczas wedłu wszelkich zasad uważałem sie za normalnego, a tu prosze dr. Spyru wie wszystko najlepiej,
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
-
- Kontakt:
Joe pisze:a wiece co mnie najbarzi wpieniało (i wpienio nadal) to to ze przez caly mecz 4 przyspiewki ( o ile to mozna tak nazwac) a jakzech ryczoł fot wygro szpil albo Hej Slonzoki Oleaaaaooo to ino zech za pelcami słyszoł (jak łon dupi)
jedyny porządny to tyn z 10 co mioł na barach slonsko flaga i w szare moro był łobleconyniezle rycoł xD (ten tekst : To my chłopcy ze slonka i dup nikt nei spiewo a on " co sie ku*** patrzycie ruszac rzicie i spiewac" czy cos w tym stylu)
spoko legionisci znaja tylko dwie czyli jak na nasz debiut bylo wspaniale tylko szkoda ze nie wszyscy spiewali
Bo Królem jest zawsze najsilniejszy, nie tylko dzięki samej sile, ale dzięki sile, sprytowi i szczęściu. Królem wśród szczurów.