absolutnie nie do bani, tak samo jak nie uważom, ze do Bani jest Wleciał i tak samo jak nie uważałem, że do Bani był Fornalak, do bani to są takie wybryki jak mandrysze, które niby miały być wielkim odkryciem a teraz Bóg jeden wie gdzie są. Natomiast co do reszty, to normalna sprawą jest, że zawód trenera jest taki, że raz wychodzi raz nie, że wiele zależy od otrzymanych warunków pracy,mało jest takich trenerów, którzy gdzieby nie trafili odnosiliby sukcesy nawet tylko na miarę mozliwości klubu, chyba, że mają taką marke, że mają do wyboru takie kluby, gdzie mają nie ograniczoną swobode i środki finansowe, co w polskich warunkach sie nie zdarza. natomiast uważam, że trener powinien odpowiadać za wyniki drużyny i jeżeli drużyna nie realizuje określonych celów, obojętnie czy mistrzostwo, czy europejskie puchary, czy utrzymanie czy awans to musi sie liczyć z konsekwencjami. Tu określam aspekt tylko wyników sportowych. I pragne na jedną rzecz zwrócić uwagi, ze nie mówie tu o dołku jedno dwu meczowym i mam nadzieje, że Ty też tak to rozumiesz.
edit, a co do braku atmosfery nigdzie o tym nie wspomniałem, ja swoje zarzuty co do Wleciała przedstawiłem w temacie Nowy trener jak najbardziej obiektywnie mogłem i wyraźnie zaznaczając, że byc może nie są to dla wielu wystarczajace powody, a część z tych powodów w razie wyniku, jakim będzie awans bądą kompletnie nie istotne
Co do Groclinu nie wiem po czym to wnioskujesz bo już wielu przed uważało, ze to było najgorsze z możliwych losowań, bo była to drużyna celujaca w puchary, a mogąca już sobie je zapewnić wyłącznie przez PP, a optymizm większości chyba był powodowany meczem z Wisła i nie którzy uwieżyli, że nie wiadomo jakie mamy możliwości. Natomiast styl w jakim przegraliśmy z Groclinem na pewno nei uprawnie do myślenia, że odpadliśmy tak wcześnie tylko spoodu pechowego losowania i gdyby nie to to od reszty bylibyśmy lepsi. Odpadliśmy w kiepskim stylu, ale było to nie istotne, aż tak bardzo bo najważniejsza była i jest liga.
A może to wcale nie koniec, bo jeszcze obok Groclinu została Arka wyeliminowane przy stoliku

Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke