hagi pachniesz gosciem z hindenburga i tylahagi pisze:zal mi ze przegrali to ironia oczywiscie a zal mi ich doslownie ze kiedys Warszawa ukradla w bialy dzien ze Slaska tytul mistrza Polski

hagi pachniesz gosciem z hindenburga i tylahagi pisze:zal mi ze przegrali to ironia oczywiscie a zal mi ich doslownie ze kiedys Warszawa ukradla w bialy dzien ze Slaska tytul mistrza Polski
HBSiwy pisze:hagi pachniesz gosciem z hindenburga i tylahagi pisze:zal mi ze przegrali to ironia oczywiscie a zal mi ich doslownie ze kiedys Warszawa ukradla w bialy dzien ze Slaska tytul mistrza Polski
hagi pisze:zal mi ze przegrali to ironia oczywiscie a zal mi ich doslownie ze kiedys Warszawa ukradla w bialy dzien ze Slaska tytul mistrza Polski
W Jaworznie strzeliły we wtorek szampany! Szczakowianka dzięki remisowi z Górnikiem Zabrze zapewniła sobie udział w meczach barażowych o pozostanie w ekstraklasie. Z ligą - mamy nadzieję, że tylko na rok - żegna się Ruch Chorzów...
Ten mecz miał wiele podtekstów. Piłkarze Górnika, który przyjechali do Jaworzna tylko po to, żeby walczyć o dobre samopoczucie, mieli zadecydować o przyszłości Szczakowianki i Ruchu.
Gospodarze do utrzymania się w lidze potrzebowali remisu. "Niebieskich" ratowało tylko zwycięstwo zabrzan.
Osobą, która ustawiała mecze w Szczakowiance był Jerzy F., który był później m.in. prezesem Górnika Zabrze
gówno mie obchodzi co kto szczewom ukrod.Jak tak kochosz to ruskie ścierwo to pitej tam i na ich forum sie udzielej.Kogo żałujesz? szczewo jako klub? co zowdy Ruchowi pod górka robioł? ich szpilerów? co śpiywali a Chorzów k...jak do ekstraklasy wleźli? a może ich kibiców?z tym ciulym mazurym na czele a może tys też je jedyn z tych sprinterów hehe.Dziwne to je co ciebie żodyn chorzowski z Rudy niy zno no ale szczewski charakter mosz i na naszym forum sie wypowiadosz.Prowda je tako,że to ruski ścierwo bez Ruchu by zdechło jak pies.Napisz mi jeszcze jak fest boli te 3-0hagi pisze:co nie zmienia faktu ze w tamtym meczu warszawa ukradla Slaskowi tytyul a grupa okolo 1tys Slasakow zostala brutalnie wyrzucona ze stadionu .Na tym meczu byli kibce Ruchu.
kożde zwycięstwo nad szczewami smakuje za***iściebluefan pisze:Myślę że gdyby w zeszłym roku też były derby, to Niebiescy z ekipą z 2010 roznieśli by Górnik jeszcze wyżej, ale tamto zwycięstwo nie smakowałoby tak jak piątkowe.
coś za dobrze się orientujesz jak na rzekomego kibica Ruchu. Tyle racji, że w tym samym czasie przy Cichej Ruch grał mecz (nie pamiętam z kim) i można było odczuć, że wszyscy wolą żeby mistrzostwo zdobyli żabole. A działo się tak bo Legia to... Legia, ale bardziej wszystkich wk... te przekręty z czerwonymi kartkami dla żabolihagi pisze:co nie zmienia faktu ze w tamtym meczu warszawa ukradla Slaskowi tytyul a grupa okolo 1tys Slasakow zostala brutalnie wyrzucona ze stadionu .Na tym meczu byli kibce Ruchu.
Jak ktoś urodził się idiotą i był nim przez cały czas to zawsze nim będzie. Kwestia kilku tygodni, a gośc zacznie wk***iać własnych piłkarzy i kibiców --> marny koniec czeko tego pana.Mirek pisze:Prezesina przez weekend siedział cicho, dziś przemówił w Dzienniku Zachodnim:
(...)
Użytkownicy przeglądający to forum: BandzioR, Google [Bot], HullCityFC, jajo, KikoMaćki, koperniol1984, Mavo1920, pko, Rickenn10, stasiu1971, tynbydziedobry i 79 gości