Transfery. Zima 2008/2009.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Mam nadzieje, że zarząd nas jakoś pozytywnie zaskoczy transferami. Nie ma co ukrywać, że bardzo by się nam przydał playmaker z prawdziwego zdarzenia ale nie ma co ukrywać, również tego, że o takiego będzie dość trudno. A jak byśmy mieli Nowackiego i jeszcze jednego dobrego rozgrywającego byłoby bardzo dobrze. O Gargule i nawet chyba nawet o Mili można pomarzyć, analogicznie o innych pomocnikach z "wielkiej czwórki". A w pozostałych zespołach nie widać jakiś wielkich wirtuozów, jedyne nazwiska, które mi się jakoś nasuwają to: Trałka, Nowak, Grzyb. Ale chyba to nie byłyby jakieś super mocne wzmocnienia.
1933, 1934, 1935, 1936, 1938, 1951, 1952, 1953, 1960, 1967/68,
1973/74, 1974/75, 1978/79, 1988/89, ?
-
- Kontakt:
no wlasnie... musza nos zaskoczyc tak jak Zajacemkujav89 pisze:Mam nadzieje, że zarząd nas jakoś pozytywnie zaskoczy transferami. Nie ma co ukrywać, że bardzo by się nam przydał playmaker z prawdziwego zdarzenia ale nie ma co ukrywać, również tego, że o takiego będzie dość trudno. A jak byśmy mieli Nowackiego i jeszcze jednego dobrego rozgrywającego byłoby bardzo dobrze. O Gargule i nawet chyba nawet o Mili można pomarzyć, analogicznie o innych pomocnikach z "wielkiej czwórki". A w pozostałych zespołach nie widać jakiś wielkich wirtuozów, jedyne nazwiska, które mi się jakoś nasuwają to: Trałka, Nowak, Grzyb. Ale chyba to nie byłyby jakieś super mocne wzmocnienia.
zreszta fto by pomyslol jesce poltora roku temu ze ktos taki jak Nowacki moze grac u nos.....a wiec czekac

- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
to ustosunkuj sie Soda, do tego co napisał bogas1985 w tym poście:
"ale skoro nasz narybek z kresow jest 4 w ŚLJ a chlopcy ze Szczecina zajęli 3 miejsce w MPJ, ogrywajac bez problemu m.in Gwarek Zabrze, który jest bezkonkurencyjny na Śląsku to chyba o czymś świadczy?"
ja w zarządzaniu tym klubem widzę wiele błędów. Z transferów z Salosu nic nie mam i nie widzę w nich nic złego. Powiedziałbym nawet, że 1 miejsce ME w tej rundzie uważam za wyznacznik, że akurat kierunek obrany do pracy z młodzieżą jest słuszny
"ale skoro nasz narybek z kresow jest 4 w ŚLJ a chlopcy ze Szczecina zajęli 3 miejsce w MPJ, ogrywajac bez problemu m.in Gwarek Zabrze, który jest bezkonkurencyjny na Śląsku to chyba o czymś świadczy?"
ja w zarządzaniu tym klubem widzę wiele błędów. Z transferów z Salosu nic nie mam i nie widzę w nich nic złego. Powiedziałbym nawet, że 1 miejsce ME w tej rundzie uważam za wyznacznik, że akurat kierunek obrany do pracy z młodzieżą jest słuszny
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
-
- Kontakt:
Narybek z Kresów jest 14 a nie 4....bogas1985 pisze:ale skoro nasz narybek z kresow jest 4 w ŚLJ a chlopcy ze Szczecina zajęli 3 miejsce w MPJ, ogrywajac bez problemu m.in Gwarek Zabrze, który jest bezkonkurencyjny na Śląsku to chyba o czymś świadczy?
Zreszta znam kilka osob z Kresow ktorzy grali dla Ruchu w juniorach i uszy by wam zwidly jak sie wypowiadaja o "Niebieskich". Najbardziej mnie zabolalo jak jeden z nich zalowal, ze nie jest wychowankiem Gornika....
- wolfik
- Kontakt:
A nie jest tak, że ci najlepsi nasi wychowankowie nie graja w SLJ bo graja w Mlodej Ekstraklasie czy nawet w pierwszej druzynie.
Ostatnio zmieniony 3 gru 2008, o 21:33 przez wolfik, łącznie zmieniany 1 raz.
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
wolfik problem jest w tym że ktoś komuś się wypłakoł w rękaw, a ten przyjoł to jako prawda oczywisto, tzw. oczywista oczywistość, że źle się dzieje w państwie duńskim bo jakiś 17 latek mo muchy w nosie
grali my w zeszłym sezonie w ME swoimi wychowankami i ciulali nom wszyscy jak wlezie, teraz my ciulomy wszystkim w ME jak wlezie, ale oczywiście to źle, bo tam gro 11 ze szczecina, a zmiennicy normalnie tyż są ze szczecina, trener biere w łapa, a masażysta to ....
grali my w zeszłym sezonie w ME swoimi wychowankami i ciulali nom wszyscy jak wlezie, teraz my ciulomy wszystkim w ME jak wlezie, ale oczywiście to źle, bo tam gro 11 ze szczecina, a zmiennicy normalnie tyż są ze szczecina, trener biere w łapa, a masażysta to ....
- wolfik
- Kontakt:
Wyniki w ME, ani tym bardziej w SLJ nie sa celem samym w sobie, a w zeszłym roku te baty dostawalismy zdaje sie dlatego, ze gralismy zdecydowanie najmlodszym skladem. I moze to ogranie w tym roku wlasnie procentuje.
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.
-
- Kontakt:
Co tutaj sie dzieje , gdzie ekipa utrzymujaca porzadek bo temat rozjechany ...
Wy mi lepiej powiedzcie gdzie Sobstyl tych dwoch reprezentantow obiecala ?
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "GŚ
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
-
- Kontakt:
Przecież Kicaj i Szeryf to reprezentanci Polski ... byli, ale reprezentancijugador pisze:Co tutaj sie dzieje , gdzie ekipa utrzymujaca porzadek bo temat rozjechany ...

A wiadomo, że nie ma co przywiązywać się do słów pani prezes, równie dobrze mogę w przyszłym sezonie wymagać mistrzostwa, bo o takim czymś wspominała.
1933, 1934, 1935, 1936, 1938, 1951, 1952, 1953, 1960, 1967/68,
-
- Kontakt:
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt: