na mlynie bylo dojkladnie 69 osob w pierwszej polowie ( wiem bo liczylem :p )PS: Mlyn byl bombowy4 rzedy po 10 osob, a w drugiej polowie /empty/
Puchar Polski 2007/2008.
- 19kacza20
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
do sedziego mozno miec "ale", ale niestety tyn mecz my sami swalili. za lostatnio akcja Fabus powiniyn wyleciec na zbity pysk. na srodku boiska mog poleciec za chopym , wlysc w niygo, nogi polomac , byle bal wybic . a lon piync krokow truchtym i lodposciol, a potym wszyscy widzieli. to jego tor i to jego wina!!! dupny napastnik z5 torami trzydziestu szpilach!!!adamas pisze:Szala goryczy sie przebrala dzisiaj. Tacy sedziowie nie powinni na tym poziomie sedziowac. Te jego decyzje byly zupelnie z kosmosu. Pare razy na korzysc Ruchu tez sie pomylil, ale zdecydowanie w strone Grodziska sedziowal. Tak jakby byl zrazony z miejsca do Ruchu.stan01 pisze:Jo mom tylko jedno pytanie, może wtoś zno odpowiedź: Kto kogo dziś na Cichej 6 łokrod, bo od ostatniego gwizdka tego "chopa" w żółtym dresku co lotoł po placu, przez 10min. słyszoł zech ino skandowanie: "złodzieje, złodzieje, złodzieje........itd.
PS: Mlyn byl bombowy4 rzedy po 10 osob, a w drugiej polowie /empty/
[ Dodano: Wto 08 Kwi, 2008 ]
dokladnie tak. Janoszka do MESY. synek wlazi za Balaza i po 20 min nie chce mu sie lotac. Balaz po dwuch szpilach lotol by szybciyj!!!Harpo pisze:toś synku mało widziołRenegat1988 pisze: Adamski - pierwszy raz widziałem dobra gre tego zawodnika
przecież gra w OE, o co Ci chodzi ??Renegat1988 pisze: Janoszka do OE ogrywac sie bo jak narazie to drewno !!!!!![]()
Mecz można skomentować jednym słowem:
FRA-JER-STWO !!!
PS. Janoszce palma wieku młodzieńczego odbiła![]()
Patrząc na niego, widzę jego myśli : "jak tu k.... wydostać się z tego klubu"
Ostatnio zmieniony 8 kwie 2008, o 22:05 przez wojtas 81, łącznie zmieniany 1 raz.
- SzaRlin
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- SzaRlin
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Niech Janoszke wypozyczy na rok jak mu tak idzie
Fabusz to tragedia od początku sezonu
Moim zdaniem tak skala 1-6:
Krzysztof Pilarz -4- pora razy wybronił szczególnie przy główce z rzutu rożnego jak na początek niezle
Krzysztof Nykiel -2- był zatracony dużo zabawy w polu karnym wprowadzał wiele zamieszania jak by nie Adamski to było by fatalnie. Szczególnie w pierwszej połowie nie radził sobie z Rockim
Ireneusz Adamski -6- zdecydowanie najmocniejszy nasz punkt dziś czyścił pole karne i naprawiał błędy kolegów kawał dobrej roboty
Toni Golem -4- dość solidne spotkanie czasami nie rozumiał się z kolegami z obrony przy pulapkach ofsjadowych ale pozatym na + z meczu na mecz coraz lepiej
Tomasz Brzyski -4- dość dobry mecz naprawdę gdy Balaz opadł z sił wypełniał obowiązki za dwóch w ofensywie i stwarzał wiele dobrych sytuacji
Piotr Ćwielong -1- jeśli tak ma grać zawodnik, który ma grać w drużynie Mistrza Polski to jakaś pomyłka przetrzymuje piłki co powoduje zwalnianie akcji, a gdyby tego było mało straty po których mamy groźne kontrataki. Mógł w kilku sytuacjach zagrać dobre piłki, które otworzyły by kolegą drogę do bramki
Michał Pulkowski -3- przerwał kilka groźnych sytuacji rywali, lecz miał wiele niedokładnych podań w końcówce opadł z sił i miał problemy z wracaniem do tyłu
Marcin Nowack -3- jak na małego nie jest to tak udany mecz jak przed kontuzją, dużo chcial lecz nie wychodziło mu wiele niedokładnych podań
Pablo Balaz -4- bardzo dobra pierwsza połowa nie raz ośmieszał rywali zagraniami bardzo mi się podobał dużo mocniejsze skrzydło nić prawe. W drugiej opadł z sił i został zmieniony. Brawo za to że potrafił się przyznać ze już nie wydoli więcej
Marcin Sobczak -1+- napastnik musi strzelać bramki niestety Marcin miał dziś 2 100% sytuacje i nic z tego raz mógł dograć do środka pola gdzie kolega wyszedł by sam na sam a bardzo opóźnił te podanie i wrócili rywale. + za ambicje, której zabrakło paru panom dziś
Martin Fabusz -2- poza bramką nic truchtał sobie po boisku jak by to był trening.
Rezerwowi:
Wojciech Grzyb -3- bardzo fajnie schodził do środka a gdy akcja przenosiła się na prawą stronę uciekał do linii. Pare wrzutek i dużo ruchu pozytywnie jak na te minuty co wszedł.
Łukasz Janoszka -1- gdzie ten Ecik z przed rundy ? fatalnie nie potrafił wrzucić, strzelić, został wpuszczony na lewa pomoc a widać było że ma nawyki snajpera i zostawał z przodu trochę więcej złości sportowej i walki
Ja bym to tak ocenił szkoda wyniku i dziwi mnie to że trener nie wprowadza zmiany taktycznej np. Domżalski za Janoszke i można by przesunąć ich Ecik do ataku a Domżalski do pomocy

Moim zdaniem tak skala 1-6:
Krzysztof Pilarz -4- pora razy wybronił szczególnie przy główce z rzutu rożnego jak na początek niezle
Krzysztof Nykiel -2- był zatracony dużo zabawy w polu karnym wprowadzał wiele zamieszania jak by nie Adamski to było by fatalnie. Szczególnie w pierwszej połowie nie radził sobie z Rockim
Ireneusz Adamski -6- zdecydowanie najmocniejszy nasz punkt dziś czyścił pole karne i naprawiał błędy kolegów kawał dobrej roboty
Toni Golem -4- dość solidne spotkanie czasami nie rozumiał się z kolegami z obrony przy pulapkach ofsjadowych ale pozatym na + z meczu na mecz coraz lepiej
Tomasz Brzyski -4- dość dobry mecz naprawdę gdy Balaz opadł z sił wypełniał obowiązki za dwóch w ofensywie i stwarzał wiele dobrych sytuacji
Piotr Ćwielong -1- jeśli tak ma grać zawodnik, który ma grać w drużynie Mistrza Polski to jakaś pomyłka przetrzymuje piłki co powoduje zwalnianie akcji, a gdyby tego było mało straty po których mamy groźne kontrataki. Mógł w kilku sytuacjach zagrać dobre piłki, które otworzyły by kolegą drogę do bramki
Michał Pulkowski -3- przerwał kilka groźnych sytuacji rywali, lecz miał wiele niedokładnych podań w końcówce opadł z sił i miał problemy z wracaniem do tyłu
Marcin Nowack -3- jak na małego nie jest to tak udany mecz jak przed kontuzją, dużo chcial lecz nie wychodziło mu wiele niedokładnych podań
Pablo Balaz -4- bardzo dobra pierwsza połowa nie raz ośmieszał rywali zagraniami bardzo mi się podobał dużo mocniejsze skrzydło nić prawe. W drugiej opadł z sił i został zmieniony. Brawo za to że potrafił się przyznać ze już nie wydoli więcej
Marcin Sobczak -1+- napastnik musi strzelać bramki niestety Marcin miał dziś 2 100% sytuacje i nic z tego raz mógł dograć do środka pola gdzie kolega wyszedł by sam na sam a bardzo opóźnił te podanie i wrócili rywale. + za ambicje, której zabrakło paru panom dziś
Martin Fabusz -2- poza bramką nic truchtał sobie po boisku jak by to był trening.
Rezerwowi:
Wojciech Grzyb -3- bardzo fajnie schodził do środka a gdy akcja przenosiła się na prawą stronę uciekał do linii. Pare wrzutek i dużo ruchu pozytywnie jak na te minuty co wszedł.
Łukasz Janoszka -1- gdzie ten Ecik z przed rundy ? fatalnie nie potrafił wrzucić, strzelić, został wpuszczony na lewa pomoc a widać było że ma nawyki snajpera i zostawał z przodu trochę więcej złości sportowej i walki
Ja bym to tak ocenił szkoda wyniku i dziwi mnie to że trener nie wprowadza zmiany taktycznej np. Domżalski za Janoszke i można by przesunąć ich Ecik do ataku a Domżalski do pomocy
- swce
- Kontakt:
Jak zwykle zle nie graja za to SKUTECZNOSC... masakra
Bynajmniej PUEFA momy z gowy
Teroz ino LM... Nic wiecej nie godom bo zech wloz 20 minut po rozpoczeciu meczu dzieki naszym wlodarzom klubu kerzy otwarli ino 1 kasa 

Ruch Chorzów - Gůrny Ślůnsk
"Jestem śląskie dziecko i Ślązakiem zginę. Kocham śląską ziemię i śląską krainę..."
Juliusz Ligoń.
"Jestem śląskie dziecko i Ślązakiem zginę. Kocham śląską ziemię i śląską krainę..."
Juliusz Ligoń.
-
- Kontakt:
Ja tam nie wiem czy tak dobrze. Dodawal troche ozdobnikow co czesc ludzi gubilo. Wg mnie lepiej utrzymywac dawny takt i rytm bo bylo dobrze, a teraz przeciagalo przerwe o jakas 1 sec. dluzej, co nie bylo najtrafniejsze. Nie za ostro potraktowales nasza ofensywe z ocenami? Brakowalo wykonczenia, ale szlo to skladniej niz w poprzednich dwoch meczach gdzie byl przerzut i Fabus tracil. Bylo troche gry skrzydlami, pare wejsc dobrych. Wg mnie jest postep (chyba, ze to Cicha tak na mnie podzialala - jednak co w domu to w domu; mozna miec dwa mieszkania, ale zawsze najmilej sie wraca do tego rodzinnegoSieja pisze:nowy beben na 10 byl widziolech, nawet za***iscie mu naszym klubym wylazilo..

bede troche zlosliwy, ale coz : KARNET TRZA BYLO KUPOWACdżony pisze:Nic wiecej nie godom bo zech wloz 20 minut po rozpoczeciu meczu dzieki naszym wlodarzom klubu kerzy otwarli ino 1 kasa

beda ludzie jak go sprzedadza, bo inaczej wyjdzie taki Janoszka (niestety, takie juz nasze mlodziezy chowanieSzaRlin pisze:Marcin Sobczak - z tego grajka byda ludzie

I jeszcze jedna taka mysl mnie naszla. Mamy teraz ploty na gorze sektorow... Jest gdzie wieszac fany. Moze na mlynie bedzie mozna w koncu zejsc z krzeselka na beton? Czy za niskie sa?
Ostatnio zmieniony 8 kwie 2008, o 22:29 przez adamas, łącznie zmieniany 3 razy.
SEMPER FIDELIS - ZAWSZE WIERNY
-
- Kontakt:
jakoś tak na 5 minut przed końcym niy poradziołch sie pozbyć myśli, ze łoni na końcu stracom ta brama bo cza myśleć ło uczimaniu i szpilu z Odrom a niy mynczyć sie w dogrywce... cos mi tukej wyglondo na to żech sie chyba niy myloł, no i to wyjsci s tom kontrom...Mam nadzieję, że teraz troszeczkę odetchniemy. Od tej chwili staramy się już tylko o ligę.
I'm a man who walks alone
-
- Kontakt:
Nawet ladny mecz ale krew mnie zalewa jak widze co Janoszka wyprawia, mielismy ladne akcje duzo sytuacji bramkowych ale widac niewykorzystane okazje sie mszcza. Troche nas przyszlo jak na mecz pucharowy niekiedy na 10 dobry doping, mlyn poczatek meczu nawet niezle jak na taka liczbe, rozje**** mnie jak ,,mlynowy" zaczal puszczac piosenki z telefonu
przez megafon, potem przeniesienie mlynu na prosta na poczatku nawet to jakos wylazilo ale potem juz coraz bardziej cichlo
przez megafon, potem przeniesienie mlynu na prosta na poczatku nawet to jakos wylazilo ale potem juz coraz bardziej cichlo

- mazeus_z
- Kontakt:
-
- Kontakt:
adamas pisze:Ja tam nie wiem czy tak dobrze. Dodawal troche ozdobnikow co czesc ludzi gubilo. Wg mnie lepiej utrzymywac dawny takt i rytm bo bylo dobrze, a teraz przeciagalo przerwe o jakas 1 sec. dluzej, co nie bylo najtrafniejsze.Sieja pisze:nowy beben na 10 byl widziolech, nawet za***iscie mu naszym klubym wylazilo..
Pozwole sie z tobą nie zgodzić,czy kiedys tak fajnie wychodziło to nie wiem,chyba,że pod pojęciem fajne śpiewanie kryje sie śpiewanie na 3-4 głosy przez minute.Na wyjazdach nam to dobrze wychodzi,a jest śpiewane z bębnem.Jaki z tego wniosek?Albo niektórzy są głusi,albo nie potrafią zrozumiec paru rzeczy na meczach u siebie. Żeby tak w ogóle nie schodzić z tematu to wg.mnie Sobczak rozegrał dobry mecz,tylko jeszcze mu takiej dynamiki brakuje,ważne ,że sie starał.Adamski dziś najlepszy na boisku.Takie moje odczucia bez pierwszych 20 minut meczu.
Pnioki
-
- Kontakt: