Ruch Chorzów - Górnik Polkowice 1-0
- Simone
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Simone pisze:kadett a moze dlatego ze niektorzy maja na temat jego gry troche wiecej informacji niz ilosc bramek w 3 lidze z internetu
Janoszka to bez watpienia duzy talent i oby sie prawidlowo rozwinal
pewnie ze mlody Ecik to jest chop ktory ma potencjał
wg. mnie te kilka minut wykorzystal na tyle na ile mógł
a tak wogóle kadet czy ty go widzial w tej 3 lidze jak te bramki strzela???
MŁODZI TRENUJCIE!!!
- L-o
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
adamo chorzow pisze:kadet tu sie z toba nie zgodza byda broniol Ecika............pozyjemy zoboczymy.a kiedy tak apropo miol on siew pokozac jak wloz na 2 minuty????W Ruchu jest teraz straszno konkurecja i nie ma forowania jak ty to godosz Wlecial jest zaduzym fachmanem zeby kogos forowac czy udupic to poprostu zawodowa druzyna kero mo jasno obrany cel a takie sam porownywanie kogos do kogos to psucie atmosfery......................Jkaby Ecik chciol syna promowac to go wciepnie do Gieksy kaj jest jakby nie bylo trocha latwiej jak w Ruchu..............
Poprostu synek naprawio blond Ojca i chce grtac w RUCHU ikonie slaskiej pilki kosztem chocby siedzenia na lawce.
Wiec skoncz dupcyc
mi nie chodzi o forowanie go przez kogos z druzyny tylko przez ludzi z forum. zgodze sie ze strzelal bramki w 3 lidze i zycze mu jak najlepiej zeby sie rozwijal i byl coraz lepszy, ale 3 liga a 2 liga to bardzo duzy przeskok. zdarzaja sie zawodnicy ktorzy szybko sie przystosowuja i to z nizszych lig ale czasem sie dziwie skad taki zachwyt nad nim. to jest moje zdanie i nikt sie z nim zgodzic nie musi, ale szkdoa ze nei pisano tak o wawrzynczoku fosie czy lindnerze ktorzy grali o wiele wiecej niz janoszka w ruchu (przyklad chocby fosy) albo w kadrze Polski juniorow. ci chopcy wiecej pokazali w druzynie a jakos takiego zamieszanai i robienia gwiazdy z nich nie bylo. tyle w temacie. zamykam
:roll: Staro Gwardia ????adamo chorzow pisze:jak sie mo odezwac jak to jest banda ciulikow co niektorzy........................STARA GWARDIA nie siedzi tylko na 10 ale na calym stadionie.a taki co dupcy fleki na frelki to ciul i nie ma z takim co dyskutowac.
Widac wychowol sie na Gieksie a teraz lazi na Ruch bo Gieksa spadla
Simone pisze:kadett a moze dlatego ze niektorzy maja na temat jego gry troche wiecej informacji niz ilosc bramek w 3 lidze z internetu
Janoszka to bez watpienia duzy talent i oby sie prawidlowo rozwinal
zapomnialem ze jestes znawca i jako jedyny chodzisz na mecze a moje zycie to tylko net

-
- Kontakt:
kadett, chodzę na mecze już ponad 18 lat i uważam, ze mam "oko" do talentów. Np. widziałem Krzynówka kiedyś w akcji, gdy był rezerwowym w Rakowie i od razu wiedziałem, że to jest Piłkarz, a nie grajek. Podobnie było z kilkoma innymi piłkarzami. Bodajże rok temu zauważyłem Wróbla, który grał wtedy w Polkowicach,a teraz jest w Bełchatowie. Jest to talent i na pewno będzie o nim wkrotce głośno.
Patrząc na Janoszkę widzę te same walory co u Krzynówka: dynamikę, technikę, ambicję. I właśnie dlatego uważam, że jest to piłkarz z przyszłością. Wiadomo, że jest jeszcze głowa (której np. nie ma Petasz). Z Ecika będzie pożytek jeszcze tej wiosny! Będzie w tym seoznie takim jokerem jakim kiedyś było Gorawski.
Patrząc na Janoszkę widzę te same walory co u Krzynówka: dynamikę, technikę, ambicję. I właśnie dlatego uważam, że jest to piłkarz z przyszłością. Wiadomo, że jest jeszcze głowa (której np. nie ma Petasz). Z Ecika będzie pożytek jeszcze tej wiosny! Będzie w tym seoznie takim jokerem jakim kiedyś było Gorawski.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Kontakt:
a ja ci mowie ze dobrze sie stało i że jest juz u nas
po pierwsze widzi co grają napastnicy z pierwszego składu a na dzien dzisiejszy ma na co patrzec
po drugie jak bedzie wpuszczany to każda minuta na boisku jest dla niego cenna-chłopak ma sie ograć
ECIK powodzenia i czekamy na bramke
po pierwsze widzi co grają napastnicy z pierwszego składu a na dzien dzisiejszy ma na co patrzec
po drugie jak bedzie wpuszczany to każda minuta na boisku jest dla niego cenna-chłopak ma sie ograć
ECIK powodzenia i czekamy na bramke

MŁODZI TRENUJCIE!!!
-
- Kontakt:
cos mi sie zdo ze zes som ryczol ze chce ci sie dupic :roll: nie wiem co cie tak zdziwilo w tym ze napisol staro gwardialoveparadee pisze::roll: Staro Gwardia ????adamo chorzow pisze:jak sie mo odezwac jak to jest banda ciulikow co niektorzy........................STARA GWARDIA nie siedzi tylko na 10 ale na calym stadionie.a taki co dupcy fleki na frelki to ciul i nie ma z takim co dyskutowac.
Widac wychowol sie na Gieksie a teraz lazi na Ruch bo Gieksa spadla
- ch-R
Ja mosz recht co mecz to ktos spiewo ale dzwnym przypadkiem akurat jak te malolaty wybiegaja na murawa zeby potancowac i pokozac co przez caly tydzien trenowaly . Jo nie powiim fajne to jest jak jakies mode cialko kreci tylkiem ale po co rycec na caly stadion i oswiadczac wszystkiem ze mi sie dupic chce bez ku*** sensu .ishateR pisze:co mecz prawie sa spiewy " A NOM SIE ... " i jakos sie nikt nie doczepil ino teraz bo na stadionie przez "przypadek" byly obecne chearlederki czy jak to sie tam pisze
czy to bylo skierowane do nich ? mysla ze nie !
pozdRo

-
- Kontakt:
No piynknie że 3 pkt w Chorzowie ostały. :lol:
Szpil tak oceniom na 4 z małym minusem.
Mysla ze kolyjne szpile bydom lepsze ( muszą sie rozegrac chopcy ) :ruch_gool:
Doping doś dobry i myśla że połączynie 10 z 7 jeszce zaowocuje najlepszym dopingiem w polsce.
Co do spraw Toi Toi i żarcia na noszym stadio to richtig sprawa ta nie jest śmieszno jak sie łazi po koronie stadionu i trza uwoża coby nie wleź w jako mało rzeka moczu... Ta iloś toi toi była dobro jak łaziło trocha miej ludzi a teroz na szczynście łazi 3 razy tyla i tak już myśla bydzie
A klub mo wiynkszo kasa z biletów to wiyncyj tych bud powinno być.
A co do tych co im sie tak starsznie chce dupcyć i takimi tekstami ciepią do tych gryfnych dziołszek , to richtig to som same gorolskie wulce!!!. Bo ino gorolski wulc może mie taki rynsztok w gymbie
!!!
A na marginesie to wogóle ta śpiwewka to wedle mie (obciach wiocha nazwij jak chcesz ) jak hu* do kibiców....
Tyla
W środa zaś dawka adrenaliny już sie nie umia doczekać. Do boooojuuu !!!!!:P :niebiescy:
Szpil tak oceniom na 4 z małym minusem.
Mysla ze kolyjne szpile bydom lepsze ( muszą sie rozegrac chopcy ) :ruch_gool:
Doping doś dobry i myśla że połączynie 10 z 7 jeszce zaowocuje najlepszym dopingiem w polsce.
Co do spraw Toi Toi i żarcia na noszym stadio to richtig sprawa ta nie jest śmieszno jak sie łazi po koronie stadionu i trza uwoża coby nie wleź w jako mało rzeka moczu... Ta iloś toi toi była dobro jak łaziło trocha miej ludzi a teroz na szczynście łazi 3 razy tyla i tak już myśla bydzie

A co do tych co im sie tak starsznie chce dupcyć i takimi tekstami ciepią do tych gryfnych dziołszek , to richtig to som same gorolskie wulce!!!. Bo ino gorolski wulc może mie taki rynsztok w gymbie

A na marginesie to wogóle ta śpiwewka to wedle mie (obciach wiocha nazwij jak chcesz ) jak hu* do kibiców....
Tyla
W środa zaś dawka adrenaliny już sie nie umia doczekać. Do boooojuuu !!!!!:P :niebiescy:
NIECH MOC NIEBIESKIEJ ERKI BYDZIE Z WAMI!!!!!
[img]http://img213.imageshack.us/img213/9729/pasekbatory9ro.gif[/img]
[img]http://img134.imageshack.us/img134/655/zzzwh6bj.jpg[/img]
[img]http://niebiescy.pl/images/flagi/dziesiona_01.jpg[/img]
[img]http://img213.imageshack.us/img213/9729/pasekbatory9ro.gif[/img]
[img]http://img134.imageshack.us/img134/655/zzzwh6bj.jpg[/img]
[img]http://niebiescy.pl/images/flagi/dziesiona_01.jpg[/img]