Sezon 2023/2024
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Sezon 2023/2024
Ktoś liczył te PJS i i te minuty do limitu?
-
- Kontakt:
Kibice lecha w dzisiejszym meczu to jest mistrzostwo świata, polecam sprawdzic media
- kroy
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Szkoda że opuszczamy Ekstraklasę. Niewiele zabrakło.
Wedkug mnie zabrakło trzech rzeczy - szczęścia, pokory i wyrachowania.
Szczęście sprzyjało nam w poprzednich sezonach więc to mnie nie dziwi. Na pewno zmiany stadionów też nie pomogły i na pewno kilka punktów przez to straciliśmy.
Do tego wirusy i inne paskudztwa…
Wyrachowanie - chyba zbyt zlekceważyliśmy ekstraklasę i jeśli chodzi o okno transferowe, i o reakcję w trakcie sezonu a także przygotowanie organizacyjno-marketingowo-sportowe. Tak na prawdę dobra reakcja w zimę była już trochę za późno. Należy wyciągnąć z tego wnioski.
I chyba coś co boli najbardziej - pokora. Pamiętam jak na dzień dobry ustawiliśmy Pusscze na miejscu 18 dywagowaliśmy kto spadnie poza nimi. Niestety, trzeba sobie uświadomić, że nam się nic nie należy i musimy na wszystko sami zapracować.
Tak jak wiele osób pisało - ten spadek boli najmniej bo wydaje mi się że mamy powody i podstawy by myśleć optymistycznie o nowym sezonie.
Wedkug mnie zabrakło trzech rzeczy - szczęścia, pokory i wyrachowania.
Szczęście sprzyjało nam w poprzednich sezonach więc to mnie nie dziwi. Na pewno zmiany stadionów też nie pomogły i na pewno kilka punktów przez to straciliśmy.
Do tego wirusy i inne paskudztwa…
Wyrachowanie - chyba zbyt zlekceważyliśmy ekstraklasę i jeśli chodzi o okno transferowe, i o reakcję w trakcie sezonu a także przygotowanie organizacyjno-marketingowo-sportowe. Tak na prawdę dobra reakcja w zimę była już trochę za późno. Należy wyciągnąć z tego wnioski.
I chyba coś co boli najbardziej - pokora. Pamiętam jak na dzień dobry ustawiliśmy Pusscze na miejscu 18 dywagowaliśmy kto spadnie poza nimi. Niestety, trzeba sobie uświadomić, że nam się nic nie należy i musimy na wszystko sami zapracować.
Tak jak wiele osób pisało - ten spadek boli najmniej bo wydaje mi się że mamy powody i podstawy by myśleć optymistycznie o nowym sezonie.
Ale ja widzę , że świat już prawie runął.. I co ?
I mam ku*** dobry humor !
I mam ku*** dobry humor !
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
sprzedali sie Amice, a teraz obrazone placzki, ze sprzedawca kuchenek wyplaca sobie dywidende, zamiast pakowac cale siano w transfery.
nie nalezy im sie nic wiecej niz mikrowela.
pomijajac ze za tych sprzedawcow kuchenek maja i tak najlepszy czas futbolu w swoim miescie, bo juz nie klubie.
ps. wdeeech wydeeech, malo co mnie irytuje tak jak te zmanierowane kartofle

wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
widzielismy. jakbym byl kibice 0krotnych to bym zacieral rece.julko20 pisze: ↑25 maja 2024, o 20:45Jakie ciężkie, jakie ciężkie... widzieliście jak motywują zawodników na Arce? Tak powinno być teraz u nas, kto chce oddać serce za Ruch i zapier*** ile sił w nogach to zostanie. Żadnego przepłacania pseudograjków, no chyba, że Novotny da jasno deklaracje, ze zostaje i chce wrocic, pewnie już go kuszą inne klubyBlackSiemce pisze: ↑25 maja 2024, o 20:11Zabskie a kto…
Ciężkie rozmowy w gabinetach na temat składu.
Oby wyszło lepiej jak zeszłego lata.
A i żeby nie bylo, spadamy z honorem, z uniesioną glową...nikt się śmiać nie będzie, mamy po prostu do przeanalizowania to i owo, wstydu nie ma - wstydem to była porażką z Legią II w Pucharze Polski, ale myślę, że blamaż zostal zapomniany
bylo pewne ze jutro beda zestresowani, teraz jest duza szansa, ze beda po prostu zesrani.
-
Oby sie jutro cygony fest zesrali i w barażach tak samo poszło w galoty
A potym ich dorwiemy w lidze 

-
- Kontakt:
Przed meczem:
2. Zagłębie: 4760
3. Ruch: 4444
4. Jaga: 4395
Ostatnia kolejka:
2. Zagłębie: Pieńko 45x2, Kusztal 3x2
3. Ruch: Wójtowicz 90x2, Wilak 77+204, Barański 78+232
4. Jaga: Marczuk 86, Lewicki 4x2
Suma:
2. Ruch: 5215
3. Zagłębie: 4856
4. Jaga: 4489
Awans na 2 miejsce

- Rickenn10
- Kontakt:
Tak apropo trenera.Wierzę, że zawodnicy, którzy tworzyli trzon, zostaną z nami i w pierwszej lidze będą tworzyć nasz kręgosłup – bo pokazali, że stać ich na grę jak równy z równym z każdym w Ekstraklasie.
My też wierzymy zatem. Z jaką niecierpliwością będziemy oczekiwać każdej informacji odnośnie wszystkiego

- _BiADACZ_
- Kontakt:
nie wraca na swoje miejsce, takie gówno powinno być z dwie ligi niżej.
"Jesteśmy zawsze tam, gdzie nasz Ruch Chorzów gra..."
- julko20
- Kontakt:
Mi też nigdy nie pasował ten klub do Ekstraklasy, według mnie już nie wrócą.
A w Niepołomicach tańce, hulance, swawole...jakby to oni zdobyli Majstra w tym sezonie

Uważajcie na "legalnego" bukmachera LvBet -> to scam ! Oszukują na kasę ! #LvBet_Oszuści
https://forum.bukmacherskie.com/threads/lvbet-oszu%C5%9Bci-manipluacja-wygranymi-zdarzeniami.173753/
https://forum.bukmacherskie.com/threads/lvbet-oszu%C5%9Bci-manipluacja-wygranymi-zdarzeniami.173753/
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
i fajnie, tez bysmy imprezowali...julko20 pisze: ↑26 maja 2024, o 01:15Mi też nigdy nie pasował ten klub do Ekstraklasy, według mnie już nie wrócą.
A w Niepołomicach tańce, hulance, swawole...jakby to oni zdobyli Majstra w tym sezoniepewnie będą imprezować aż do dożynek
przypomne, ze Warta robila Mistrza tej ligi nim nikt nie uzywal jeszcze nazwy Ekstraklasy.
- _BiADACZ_
- Kontakt:
No dobra, ale kibicowsko to 5 liga... żodyn przeciwnik.jajo pisze: ↑26 maja 2024, o 01:38i fajnie, tez bysmy imprezowali...julko20 pisze: ↑26 maja 2024, o 01:15Mi też nigdy nie pasował ten klub do Ekstraklasy, według mnie już nie wrócą.
A w Niepołomicach tańce, hulance, swawole...jakby to oni zdobyli Majstra w tym sezoniepewnie będą imprezować aż do dożynek
przypomne, ze Warta robila Mistrza tej ligi nim nikt nie uzywal jeszcze nazwy Ekstraklasy.
"Jesteśmy zawsze tam, gdzie nasz Ruch Chorzów gra..."
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
z drugiej strony powiedział, że zdaje sobie sprawę, że drużyna będzie mocno przebudowana. nic ino trzeba czekaćRickenn10 pisze: ↑25 maja 2024, o 23:22Tak apropo trenera.Wierzę, że zawodnicy, którzy tworzyli trzon, zostaną z nami i w pierwszej lidze będą tworzyć nasz kręgosłup – bo pokazali, że stać ich na grę jak równy z równym z każdym w Ekstraklasie.
My też wierzymy zatem. Z jaką niecierpliwością będziemy oczekiwać każdej informacji odnośnie wszystkiego![]()
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
To tylko teoria że Warta będzie wygodniejszym przeciwnikiem w 1 lidze niż Scyzory.
Kto to wie jak będzie? Piłka nie jest racjonalna i przewidywalna. Kto stawiał na koniec ub. sezonu że Śląsk będzie się bił o majstra do ostatniej kolejki?
Kto to wie jak będzie? Piłka nie jest racjonalna i przewidywalna. Kto stawiał na koniec ub. sezonu że Śląsk będzie się bił o majstra do ostatniej kolejki?
- Rickenn10
- Kontakt: