Zimowe Transfery
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- wolfik
- Kontakt:
kuzwa paranoja teraz rogalikowi musimy placic dlugi ktorych sam narobil :roll:
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.
Proponuję wytoczyć sprawę Wiśle o dywersyjne działania poprzez podstawionego prezesa.
Scenariusz jest banalny. Podstawiamy Rogalę on wykańcza konkurenta, jak się pokapują to ląduje za zasługi na ciepłej posadce u nas. Wypisz wymaluj - płatna dywersja !
ps. Jak właściciel objazdowego komisariatu chce pieniążki odzyskać to niech po prostu strąca z wypłaty swemu kolesiowi Rogali
Scenariusz jest banalny. Podstawiamy Rogalę on wykańcza konkurenta, jak się pokapują to ląduje za zasługi na ciepłej posadce u nas. Wypisz wymaluj - płatna dywersja !
ps. Jak właściciel objazdowego komisariatu chce pieniążki odzyskać to niech po prostu strąca z wypłaty swemu kolesiowi Rogali
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- arango-mokre
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Simone
- Kontakt:
- Ama
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Jo sądza że Drumlak by sie nom przydoł bo ze środkowymi pomocnikami momy kłopot jak by tak przyszło pauzować za kartki Bonkowi to nie momy rozgrywającego bo Pulkowski jest dobry w odbiorze piłki ale z rozgrywaniem mo problem, a zaś Baran w pomocy to kompletne nieporozumienie w obronie jest the best, ale nie w pomocy. Jeszcze jako defensywny pomocnik to ja ale nie rozgrywający ,więc ktoś taki jak Drumlak by sie przydoł i może by odzyskoł swa dawno forma, kiedy był jadnym z najlepszych zawodników w lidze.
:flaga:
:flaga:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nie wydaje mi się żeby Wleciałowski odszedł. Kontarkt ma na 5 lat, więc nie ma o czym mówić. Wisła sobie może chcieć.
Rok temu wielu nie wierzyło we Wleciałowskiego. Powiem nieskromnie że byłem jednym z niewielu, którzy twierdzili, że to dobre posunięcie.
A propos innych transferów to Drumlaka nie lubię i nie lepiej żeby nie przychodzić, ale jeśli ma grac tak jak kiedyś w Pogoni to ewentualnie mogę się zgodzić
Rok temu wielu nie wierzyło we Wleciałowskiego. Powiem nieskromnie że byłem jednym z niewielu, którzy twierdzili, że to dobre posunięcie.
A propos innych transferów to Drumlaka nie lubię i nie lepiej żeby nie przychodzić, ale jeśli ma grac tak jak kiedyś w Pogoni to ewentualnie mogę się zgodzić

Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
- swce
- Kontakt: