WD PZPN: Sześć punktów ujemnych dla Ruchu Chorzów
- KOSTA
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Lutz
- Kontakt:
Do pesymistów wleja trocha nadziei w serce : do zrobiynio som jeszcze 48 punkty + nasze 16 = 64 co by nom prawdopodobnie dało awans :lol:
Tak apropos niy chca sam żodnego bronić , ale tak z rynkom na sercu wto by to niy boł - czy niy mo prawa dochodzynio do swoich piyniyndzy co mioł zagwarantowne w kontrakcie ? Jo by pryndzy z pretensjami kaj indzi poszoł , ale co to do ? Strona wcześni napisołech tak richtig co o tym myśla.
Tak apropos niy chca sam żodnego bronić , ale tak z rynkom na sercu wto by to niy boł - czy niy mo prawa dochodzynio do swoich piyniyndzy co mioł zagwarantowne w kontrakcie ? Jo by pryndzy z pretensjami kaj indzi poszoł , ale co to do ? Strona wcześni napisołech tak richtig co o tym myśla.
-
po 1
Czemu niektorzy maja pretensje do Mandryszy i innych?? Jakby wam nie wyplacili kilku wyplat w robocie - to byscie powiedzieli - ok, nie ma sprawy, zapomnijmy o tym...
Mandrysz chujowym byl trenerem, ale jakis kretyn podpisal z nim kontrakt w ktorym zobowiazal sie mu placic tyle a tyle - czemu on ma z zarobionych pieniedzy zrezygnowac?!?! Ja mu sie wcale nie dziwie - a ukrzyzowac trzeba tych, co sa winni podpisywania umow i niewyplacania pieniedzy
po 2
Szkoda ze sa rowni i rowniejsi. Gdyby wszystkich oceniano wg tych samych kryterii - to Widzew spadlby do 4 ligi tak samo jak gieksa sezon temu.
po 3
Kolejny sezon walczymy o utrzymanie w 2 lidze - to boli...
Czemu niektorzy maja pretensje do Mandryszy i innych?? Jakby wam nie wyplacili kilku wyplat w robocie - to byscie powiedzieli - ok, nie ma sprawy, zapomnijmy o tym...
Mandrysz chujowym byl trenerem, ale jakis kretyn podpisal z nim kontrakt w ktorym zobowiazal sie mu placic tyle a tyle - czemu on ma z zarobionych pieniedzy zrezygnowac?!?! Ja mu sie wcale nie dziwie - a ukrzyzowac trzeba tych, co sa winni podpisywania umow i niewyplacania pieniedzy
po 2
Szkoda ze sa rowni i rowniejsi. Gdyby wszystkich oceniano wg tych samych kryterii - to Widzew spadlby do 4 ligi tak samo jak gieksa sezon temu.
po 3
Kolejny sezon walczymy o utrzymanie w 2 lidze - to boli...

-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Lutz
- Kontakt:
Ice teroz już musza napisać że fulosz chobyś sie metyloku nasłepoł. Nie chca Cie łobrażać , ale do mie to niy ma jedno kaj mój Ruch groice pisze:jak mamy taki zarzad i nie placa pilkarza to ch** z tym dla mnie mzoemy i grac w 4 lidze .. mnie to pieroli nie liczy sie gdzie liczy sie w co wierzmy 8)

- Lutz
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- m-p
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Lutz
- Kontakt:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:m-p pisze:A jo bych sie chytnie dowiedziol o jako kwota idzie
A wto Ci tak naprowdy powie co komu i wiela ?
Sorry za ten sarkastyczne uśmieszki , ale jo som już niy wiym czy śmioć czy płakać.
- vinc84
- Kontakt: