Sparingi

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
KK
Kontakt:

#361 Post autor: KK » 3 gru 2005, o 15:44

Numery testowanych i juniorow:
11 - Bartłomiej Babiarz (junior)
7 - Maciej Sewioło (junior)
26 - Serafin (Sandencja)
15 - Basta (Sandencja)
25 - Baran (Wieliczka)
8 - Starowicz (Legia II)
18 - Damrat (?)
? - Bułka (byly bramkarz Podbeskidzia)

Johny_BatoRy

#362 Post autor: Johny_BatoRy » 3 gru 2005, o 18:30

Z testowanych najlepsi Basta (15) i Baran (25)

slavo
Kontakt:

#363 Post autor: slavo » 3 gru 2005, o 20:58

Chopcy muszą sie teraz mieć na baczności, bo sie jeszcze zapomną wygrają ze dwa sparingi .... i ktos ino przibado jak piją, łażą po dyskach i nie szanują Ruchu.

Awatar użytkownika
RadiatoR
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#364 Post autor: RadiatoR » 3 gru 2005, o 23:20

Mozecie mi powiedziec co wyscie widzieli w tym Bascie (15) ? Moze zech przeoczyl kilka jego akcji ale z tego co pamietom to miol problemy zeby sie przy bali utrzymac, podania srednie, pamietom za to dobrze jego strzal zza pola karnego na aut. + na pewno za walecznosc, ale tego nie mozna odmowic testowanym. Najlepszy na boisku byl jednak Pepe, a z testowanych to chyba strazak (Starowicz), ewentualnie Baran.
Nie kłóć się z idiotami. Sprowadzą dyskusję do swojego poziomu i pobiją cię doświadczeniem.

KK
Kontakt:

#365 Post autor: KK » 4 gru 2005, o 00:01

slavo pisze:Chopcy muszą sie teraz mieć na baczności, bo sie jeszcze zapomną wygrają ze dwa sparingi .... i ktos ino przibado jak piją, łażą po dyskach i nie szanują Ruchu.
:lol: Jak to mowia ludzie od sportu w tvp: "my mamy swoja misje do spelnienia".

Z okazji zblizajacych sie swiat, juz dzis zycze Ci z calego serducha, troche mniej zgryzliwosci, ironii przesyconej w zlosc, a troszke wiecej pogody ducha, optymizmu i obiektywizmu, tak mowie ja KaKa :mrgreen:

Faniol
Kontakt:

#366 Post autor: Faniol » 4 gru 2005, o 09:31

A moRał z tego sparingu jest taki, że bez obroży na szyi w postaci duetu S&B nasi młodzi zawodnicy dostają skrzydeł. I niechaj te skrzydła im jeszcze do wiosny uRosną :!:

Esiu.

#367 Post autor: Esiu. » 4 gru 2005, o 10:13

Jo chciol ino zwrocić uwaga na Bartnika, bo lon nie kierowoł ino obrońcami, ale calą drużyną, mobilizowoł, nie ryczoł, podpowiadoł tym nowym obrońcom co i jak mają zrobić, tak że chopy co chyba grają ze sobą pierwszy roz w zyciu uieli jednocześnie wyleź wysoko i chytać na spalonym napastników.
Możno by sie nom przidoł taki kapitan ?? Co pomogo zawodnikom na boisku, nie ryczy, nigdynie rozkłado rąk po złym zagraniu kogokolwiek, ino mobilizuje, mobilizuje i jeszcze raz mobilizuje każdego gracza na bosiku.

To nie jest post antyŚrutwowy, ino jak żech to oglądol to aż sie lżej na duszy robilo, że u nos w Ruchu jeszcze są takie chopy jak Bartnik czy nie grejący dzisiaj Wojtek Myszor :)

Pavlique
Kontakt:

#368 Post autor: Pavlique » 4 gru 2005, o 10:40

Wielki pozdro dal Wojtka Myszora... oby kolano jak nojpryndzyj naprawioło się..... a na bezrok fto wiy możno bydymy razym na piyrszo liga jeździć...
Fans aus Pless Stedt bei Gleiwitz!!!!!
Dąb B. też przijacielem Chorzowa jest!!!!!
I'm a man who walks alone

KK
Kontakt:

#369 Post autor: KK » 4 gru 2005, o 11:35

Esiu. - mosz duzo racji. Mysla, ze kapitan jest duzo przydatniejszy w defensywie, niz w ataku. Jestem pewny, ze nawet bez opaski kapitanskiej Tadziu bedzie ostoja naszej obrony i waznym ogniwem druzyny ;) Mamy naprawde niezle fundamenty, jeszcze to wszystko pouzupelniac rownie dobrymi chlopakami i bedzie na wiosne lepiej niz myslimy...

slavo
Kontakt:

#370 Post autor: slavo » 4 gru 2005, o 11:39

Kkubicki pisze: Z okazji zblizajacych sie swiat, juz dzis zycze Ci z calego serducha, troche mniej zgryzliwosci, ironii przesyconej w zlosc, a troszke wiecej pogody ducha, optymizmu i obiektywizmu, tak mowie ja KaKa :mrgreen:
Wzruszenie nie pozwala mi mówić, więc napiszę -
Serdeczne podziękowania za życzenia, poczułem się jakby to sam Kwaśniewski skladał mi życzenie .... prawdomówności i uczciwości.
Postaram sobie wziąść do serca je wszyskie razem i każde z osobna.... lecz w pozostanę przy postanowieniu:
"milczenia dość".

Wielu nawróconych życzę :-)

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#371 Post autor: Simone » 4 gru 2005, o 11:41

Jak wyglada te kolano Myszora , to cos powaznego ?

Jezeli nikt nie bedzie bez powodu mieszal w szatni to bedzie lepiej niz myslimy , tak malo nas od tego dzieli a zarazem tak duzo ...

!!!
Kontakt:

#372 Post autor: !!! » 4 gru 2005, o 12:20

a duet Srutwa&Bizacki sa na wakacjach :?: :?: :?:

Panewniki
Kontakt:

#373 Post autor: Panewniki » 4 gru 2005, o 12:24

Nie loni za dobre szpile jakie lostatnio w lidze zagrali dostali wolne :wink:
[img]http://i29.tinypic.com/1hdm9u.jpg[/img]

Awatar użytkownika
L_M
Kontakt:

#374 Post autor: L_M » 4 gru 2005, o 12:26

Panewniki pisze:Nie loni za dobre szpile jakie lostatnio w lidze zagrali dostali wolne :wink:
Skonczcie prowokowac glupie dyskusje i w kazdym temacie pi***olic to samo bo to zalosne sie robi. Pisalem juz - kontuzje.

arcio
Kontakt:

#375 Post autor: arcio » 4 gru 2005, o 12:56

mnie ciekawi jedno, jak trener oceni przydatność do drużyny kogoś kto ma teraz kontuzje ???
rajman, mrózek, śrutwa, bizacki, myszor, inni których może nie wymieniłem

bo ja rozumie to tak że przyjście nowego "kołcza" powoduje ze każdy ma stan- zero
na treningach i sparingach pokazujesz czy warto na Ciebie postawić czy nie
co z zawodnikiem który nie moze sie pokazać?
czy zostanie "za zasługi" bo strzelił najwięcej bramek?
nigdy nie jest za późno

Zablokowany