Sparingi
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- RadiatoR
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Mozecie mi powiedziec co wyscie widzieli w tym Bascie (15) ? Moze zech przeoczyl kilka jego akcji ale z tego co pamietom to miol problemy zeby sie przy bali utrzymac, podania srednie, pamietom za to dobrze jego strzal zza pola karnego na aut. + na pewno za walecznosc, ale tego nie mozna odmowic testowanym. Najlepszy na boisku byl jednak Pepe, a z testowanych to chyba strazak (Starowicz), ewentualnie Baran.
Nie kłóć się z idiotami. Sprowadzą dyskusję do swojego poziomu i pobiją cię doświadczeniem.
-
- Kontakt:
:lol: Jak to mowia ludzie od sportu w tvp: "my mamy swoja misje do spelnienia".slavo pisze:Chopcy muszą sie teraz mieć na baczności, bo sie jeszcze zapomną wygrają ze dwa sparingi .... i ktos ino przibado jak piją, łażą po dyskach i nie szanują Ruchu.
Z okazji zblizajacych sie swiat, juz dzis zycze Ci z calego serducha, troche mniej zgryzliwosci, ironii przesyconej w zlosc, a troszke wiecej pogody ducha, optymizmu i obiektywizmu, tak mowie ja KaKa :mrgreen:
-
- Kontakt:
Jo chciol ino zwrocić uwaga na Bartnika, bo lon nie kierowoł ino obrońcami, ale calą drużyną, mobilizowoł, nie ryczoł, podpowiadoł tym nowym obrońcom co i jak mają zrobić, tak że chopy co chyba grają ze sobą pierwszy roz w zyciu uieli jednocześnie wyleź wysoko i chytać na spalonym napastników.
Możno by sie nom przidoł taki kapitan ?? Co pomogo zawodnikom na boisku, nie ryczy, nigdynie rozkłado rąk po złym zagraniu kogokolwiek, ino mobilizuje, mobilizuje i jeszcze raz mobilizuje każdego gracza na bosiku.
To nie jest post antyŚrutwowy, ino jak żech to oglądol to aż sie lżej na duszy robilo, że u nos w Ruchu jeszcze są takie chopy jak Bartnik czy nie grejący dzisiaj Wojtek Myszor
Możno by sie nom przidoł taki kapitan ?? Co pomogo zawodnikom na boisku, nie ryczy, nigdynie rozkłado rąk po złym zagraniu kogokolwiek, ino mobilizuje, mobilizuje i jeszcze raz mobilizuje każdego gracza na bosiku.
To nie jest post antyŚrutwowy, ino jak żech to oglądol to aż sie lżej na duszy robilo, że u nos w Ruchu jeszcze są takie chopy jak Bartnik czy nie grejący dzisiaj Wojtek Myszor

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Esiu. - mosz duzo racji. Mysla, ze kapitan jest duzo przydatniejszy w defensywie, niz w ataku. Jestem pewny, ze nawet bez opaski kapitanskiej Tadziu bedzie ostoja naszej obrony i waznym ogniwem druzyny
Mamy naprawde niezle fundamenty, jeszcze to wszystko pouzupelniac rownie dobrymi chlopakami i bedzie na wiosne lepiej niz myslimy...

-
- Kontakt:
Wzruszenie nie pozwala mi mówić, więc napiszę -Kkubicki pisze: Z okazji zblizajacych sie swiat, juz dzis zycze Ci z calego serducha, troche mniej zgryzliwosci, ironii przesyconej w zlosc, a troszke wiecej pogody ducha, optymizmu i obiektywizmu, tak mowie ja KaKa :mrgreen:
Serdeczne podziękowania za życzenia, poczułem się jakby to sam Kwaśniewski skladał mi życzenie .... prawdomówności i uczciwości.
Postaram sobie wziąść do serca je wszyskie razem i każde z osobna.... lecz w pozostanę przy postanowieniu:
"milczenia dość".
Wielu nawróconych życzę :-)
- Simone
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- L_M
- Kontakt:
-
- Kontakt:
mnie ciekawi jedno, jak trener oceni przydatność do drużyny kogoś kto ma teraz kontuzje ???
rajman, mrózek, śrutwa, bizacki, myszor, inni których może nie wymieniłem
bo ja rozumie to tak że przyjście nowego "kołcza" powoduje ze każdy ma stan- zero
na treningach i sparingach pokazujesz czy warto na Ciebie postawić czy nie
co z zawodnikiem który nie moze sie pokazać?
czy zostanie "za zasługi" bo strzelił najwięcej bramek?
rajman, mrózek, śrutwa, bizacki, myszor, inni których może nie wymieniłem
bo ja rozumie to tak że przyjście nowego "kołcza" powoduje ze każdy ma stan- zero
na treningach i sparingach pokazujesz czy warto na Ciebie postawić czy nie
co z zawodnikiem który nie moze sie pokazać?
czy zostanie "za zasługi" bo strzelił najwięcej bramek?
nigdy nie jest za późno